تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1598 از 1849 اولاول ... 5981098149815481588159415951596159715981599160016011602160816481698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,971 به 15,980 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این تا کی داخل پنل باقی می مونه؟! تا سه ماه؟!
    خب امروز تحویل گرفتم، سرعت فعلا خوبه رو 800KB
    فقط به نظر من اینا سایتای داخلی رو نصف قیمت حساب نمی کنن...من با نرم افزار حساب کردم کل حجم مصرفی درسته ولی نصف قیمت ها رو انگار دو برابر می زنن!(که نصفش میکنن تو ستون اخر درست بشه) شایدم من اشتباه میکنم به هر حال تو روزای اینده مشخص میشه...حجم مصرفی که کم می شه رو تو ستون اخر گزارش باید چک کرد دیگه درسته؟!
    فک کنم یه روز می مونه تو پنل باید سریع بگیریش تا بیاد تو قسمت کدها!

- - - Updated - - -

دوستان من یه فشفشه 100 گیگ یه روزه نیاز دارم هرکی داره سریع قیمتو بفرسته!!! قیمت درست نه پرت!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بعد از اون قطعی چند روز پیش وصعیت پینگ عالی شده اومده زیر 200
    سرویس 8 مگ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=93ms TTL=52
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=52

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=138ms TTL=47
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=133ms TTL=47
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=135ms TTL=47
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=134ms TTL=47

تلگرامم با حداکثر سرعت دانلود میکنه
    Last edited by mahmoodsoft; 07-08-2017 at 01:10.

3. این کاربر از mahmoodsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

فک کنم یه روز می مونه تو پنل باید سریع بگیریش تا بیاد تو قسمت کدها!

- - - Updated - - -

دوستان من یه فشفشه 100 گیگ یه روزه نیاز دارم هرکی داره سریع قیمتو بفرسته!!! قیمت درست نه پرت!!!!
    نه تا ورود به سطح بعدی می مونه ولی چیزی که هست اینه که هز سه ماه یکبار بهت این هدیه رو میده و این سه ماه از زمان استفاده قبلیه حساب میشه ، یعنی هر وقت استفاده کنی ، سه ماه بعدش بهت دوباره میده و اگر استفاده نکنی نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

دوستان گرامی من حجمم تقریبا در حال اتمامه و زمان سرویس فعلیم 2 روز دیگه تموم میشه. یک سرویس جدید خریدم میشه الان اونو فعال کنم یا باید حتما تا دو روز دیگه وایستم تا زمان سرویس فعلیم تموم بشه بعدش سرویس جدید فعال کنم؟؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بعد از اون قطعی چند روز پیش وصعیت پینگ عالی شده اومده زیر 200
    تلگرامم با حداکثر سرعت دانلود میکنه
    بعد اون قطعی ، اینستاگرام به شدت کند شده تلگرام هم برای بعضیا عکساش فقط با قند ش.کن باز میشه ! ( از جمله خودم ، تازه جالب تر اینه روی یه گوشی خوبه روی یه گوشی نه )
    تو اینستاگرام های وب هم خیلیا این مشکلو گفتن و خود های وب هم قبول کرده و نوشته در حال رفع مشکل هستیم
    جالبه برای شما همه چی عالی شده !

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جهرمی : کیفیت اینترنت ایران افزایش پیدا می کند!

محمد جواد آذری جهرمی، مدیر عامل شرکت ارتباطات زیر ساخت ایران و معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده افزایش کیفیت اینترنت ایران را با حذف واسطه ارتباطات بین الملل ایران با بیش از ۱۷۰ اپراتور ارتباطی و خدماتی را داد.به گزارش کلیک ، محمد جواد آذری جهرمی، مدیر عامل شرکت ارتباطات زیر ساخت ایران و معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان گزینه مطرح وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت دوازدهم در صفحه رسمی اینستاگرام خود وعده افزایش کیفیت اینترنت ایران را با حذف بیش از ۱۷۰ اپراتور ارتباطی و خدماتی با ایران را داد که حالا به صورت مستقیم و بدون واسطه‌های متعدد با ایران در ارتباط خواهند بود که در نهایت باعث افزایش کیفیت سرویس‌های ایرانی مستقر در شبکه ملی اطلاعات، گسنرش کسب و کارهای ایرانی در خارج از مرزهای کشور و از همه مهمتر افزایش کیفیت اینترنت ایران خواهد شد.محمد جواد آذری جهرمی در صفحه اینستاگرام رسمی خود با اشاره به حذف واسطه از ۱۷۰اپراتور ارتباطی و محتوایی به منظور افزایش کیفیت اینترنت ایران از سوی ارائه دهندگان اینترنت گفت:
    از روز پنج شنبه، ارتباطات بین الملل ایران با بیش از یکصد و هفتاد اپراتور ارتباطی و محتوایی دنیا با حذف واسطه های متعدد به صورت مستقیم برقرار خواهد شد. اثرات این کار بهبود جدی کیفیت اینترنت تحویلی زیرساخت به اپراتورهای ایرانی و نیز بهبود کیفیت سرویسهای ایرانی مستقر در شبکه ملی اطلاعات در سایر کشورهای دنیا خواهد بود. در نتیجه می‌توان امیدوار بود که شرایط برای کسب و کار سرویسهای ایرانی در خارج از مرزهای کشور فراهم شود. این مهم بر اساس سند الزامات توسعه شبکه ملی اطلاعات و باز طراحی شبکه ارتباطات بین الملل ایران و اصلاح مدلهای مسیریابی سابق و عقد تفاهمات بین المللی متعدد است.

8. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جهرمی : کیفیت اینترنت ایران افزایش پیدا می کند!

محمد جواد آذری جهرمی، مدیر عامل شرکت ارتباطات زیر ساخت ایران و معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده افزایش کیفیت اینترنت ایران را با حذف واسطه ارتباطات بین الملل ایران با بیش از ۱۷۰ اپراتور ارتباطی و خدماتی را داد.به گزارش کلیک ، محمد جواد آذری جهرمی، مدیر عامل شرکت ارتباطات زیر ساخت ایران و معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان گزینه مطرح وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت دوازدهم در صفحه رسمی اینستاگرام خود وعده افزایش کیفیت اینترنت ایران را با حذف بیش از ۱۷۰ اپراتور ارتباطی و خدماتی با ایران را داد که حالا به صورت مستقیم و بدون واسطه‌های متعدد با ایران در ارتباط خواهند بود که در نهایت باعث افزایش کیفیت سرویس‌های ایرانی مستقر در شبکه ملی اطلاعات، گسنرش کسب و کارهای ایرانی در خارج از مرزهای کشور و از همه مهمتر افزایش کیفیت اینترنت ایران خواهد شد.محمد جواد آذری جهرمی در صفحه اینستاگرام رسمی خود با اشاره به حذف واسطه از ۱۷۰اپراتور ارتباطی و محتوایی به منظور افزایش کیفیت اینترنت ایران از سوی ارائه دهندگان اینترنت گفت:
    از روز پنج شنبه، ارتباطات بین الملل ایران با بیش از یکصد و هفتاد اپراتور ارتباطی و محتوایی دنیا با حذف واسطه های متعدد به صورت مستقیم برقرار خواهد شد. اثرات این کار بهبود جدی کیفیت اینترنت تحویلی زیرساخت به اپراتورهای ایرانی و نیز بهبود کیفیت سرویسهای ایرانی مستقر در شبکه ملی اطلاعات در سایر کشورهای دنیا خواهد بود. در نتیجه می‌توان امیدوار بود که شرایط برای کسب و کار سرویسهای ایرانی در خارج از مرزهای کشور فراهم شود. این مهم بر اساس سند الزامات توسعه شبکه ملی اطلاعات و باز طراحی شبکه ارتباطات بین الملل ایران و اصلاح مدلهای مسیریابی سابق و عقد تفاهمات بین المللی متعدد است.

بشنو و باور مکن!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من فک کنم ضریب به اشتراک سرویسا خیلی بیشتر از 1 به 8 باشه چون کیفیت صبح با ظهر به بعد زمین تا آسمون فرق داره !!!! تا 11 عالیه بعد خراب میشه !! الان تو اینستگرم عسکارو به زور بار می کنه تلگرامم که من استفاده نمی کنم برام مهم نیست ولی تو اینستا خیلی رو مخه!!!!
    فک کنم 1 به 20 باشه قشنگ معلومه پهنای باند کم دارن های وب خیلی نوسانی شده اصلا اینجوری نبود !!! یاد 1 مگ نامحدودی که از مخابرات داشتم افتادم!

11. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من فک کنم ضریب به اشتراک سرویسا خیلی بیشتر از 1 به 8 باشه چون کیفیت صبح با ظهر به بعد زمین تا آسمون فرق داره !!!! تا 11 عالیه بعد خراب میشه !! الان تو اینستگرم عسکارو به زور بار می کنه تلگرامم که من استفاده نمی کنم برام مهم نیست ولی تو اینستا خیلی رو مخه!!!!
    فک کنم 1 به 20 باشه قشنگ معلومه پهنای باند کم دارن های وب خیلی نوسانی شده اصلا اینجوری نبود !!! یاد 1 مگ نامحدودی که از مخابرات داشتم افتادم!
    باور کن من تا قبل اون قطعی یک روزه هیچ مشکلی نداشتم و همیشه سرعتم خوب بود - نمیدونم بعد اون روز چه اتفاقی افتاد که سرعت اینستا و تلگرام اینجوری برام داغون شده !

13. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

می گم تست از سرور های مختلف بگیرید بعد با پنج شنبه مقایسه کنیم ببینیم اصلن تغییری در پینگ حاصل میشه یا نه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •