برگ سبز ما هم اومد؛ 03 عجب شیر (ایالت کانزاس سیتی)
پیشاپیش خدا بیامرزتمون![]()
برگ سبز ما هم اومد؛ 03 عجب شیر (ایالت کانزاس سیتی)
پیشاپیش خدا بیامرزتمون![]()
آغا برگه سفید ماهم بالاخره اومد
ولیعصر تبریز
دو خیابون از خونمون بالاترهضمنا همه دوستام و پسرای فامیلمون اونجا بودن ،،نرفته اسم همه کادر و... میدونم
![]()
Last edited by RIZA.R; 09-06-2013 at 15:04.
ماشاالله ... به این همه شور و شوق و حرارت برای اعزام به خدمت...
تنها آرزویی که برای اعزامی های این دوره دارم این هست که خداوند این شور و شوق رو براشون نگه داره ... نه اینکه شب دوم با جملاتی مثل : نونت کم بود اومدی خدمت ! و از این دست مواجهشون کنه .
هم چنین توصیه دوست گرامیمون رو جدی بگیرید و حتما کرم ضد آفتاب همراتون ببرید.( خودم نبرده بودم خیلی سیاه شدم )
از اونجایی که تابستون هست و هوا بسیار گرم و تشنگی هم بیداد میکنه ... سعی کنید همراتون شربت آبلیمو ... بهلیمو یا... ببرید خیلی جواب میده.
تیغ هم ببرید ... چون هوا گرمه و آدم خیلی عرق میکنه لازم میشه که موهای زائد بدنتون رو بزنید + مام زیربغل هم ببرید .![]()
دوست عزیز یه وقت اشتباه نکنید شما ولیعضی نیستید، شما 01 نیروی زمینی ارتش هستین...
از نظر مرکز آموزش خوش به حالتون، الان من با خیلی از کادرها و دژبان هاو.... هنوز در ارتباطم، ولیعصر یه طرف فرمانده گردان سرگرد رو... یه طرف (مرد واقعا)
ولی از نظر نیروی به کارگیرندتون وای به حالتون که آشغال تر از ناجا نداریم...
من ترجیح میدادم عجبشیر آموزش ببینم ولی در عوضش سرباز ارتش باشم.
برگه سفید دور آبی ماهم اومد
محل آموزش: شهدای وظیفه نزاجا 01
مدرک : لیسانس نرم افزار
از مازندران نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
با رواسی هم در ارتباطی؟؟![]()
خوب حالا بعد از آموزشي احتمال داره كجا بيفتيم ندنمون راهنمايي رانندگي!؟
احتمال خیلی زیاد یگان رو میدن تهران ،راهنمایی یا کلانتری و... شانسیه
البته اگه پارت داشته باشی تو همین تبریزی![]()
دوست عزیز ایشون چون نزاجا هستند بعد از تقسیم هم توی یگانهای نزاجا میفتن.![]()
اگه اشتباه نکنم همون روزای اول آموزشی میگن که اگه کسی مدارکی مثل تک پسری و اینا رو داره بیاره ارائه کنه تا براش اقدام بشه.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)