تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1598 از 1746 اولاول ... 5981098149815481588159415951596159715981599160016011602160816481698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,971 به 15,980 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

kamr*n_de*il من نمیدونم چرا تو هر روز میای اینجا غر میزنی اله بله...یه بار بت گفتم مرد باش اکانتمو ادد کن اصلا خودم باهات رنکد میام میشم ساپورتت تو هم adc که میگی در حد چلنجری...اینطوری دیگه بحثی نمیمونه! چرا؟ چون اگه بازم بازیاتو باختی اونوقت هم میتونی اسکیل تیم ورک منو زیر سوال ببری هم اینکه بگی duo رنکد رفتن هیچ فایده ای نداره و حرفام همش چرته...

--------------------------------------------------------------------------------------
    برادر mahdi12397 من نمیدونم چرا هروقت بحثا داغ میشه شما میای با یه سوال آبکی قضیه رو وارد حاشیه میکنی!
    (فک کنم این آقا همون ناظر تاپیکه که با اکانت دومش میاد اینجا که بدون خونریزی بحث ها رو ببنده!)
    کافیه فقط یه کاستوم گیم ساخته و موس مبارک رو تو بازی برا چند لحظه رو آیتم مورد نظر نیگر داری توضیحات مبسوط و شفاف به زبان شیرین انگلیسی در مورد آیتم برای شما به نمایش در میاد!
    Last edited by mey123; 22-09-2015 at 00:29.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

واه واه چه بحث داغی
    سلام دوباره یه سوال بپرسم همچین دله پروآ حنک بشه !
    دوستان من فرق این ایتمای جنگلو نمی دونم منظورم این اولشه که چهر تا شکل مختلف داره نفهمیدم تفاوت تویه چیه ممنون میشم راهنماییم کنید !
    یه ایتم اول کلا واسه جنگل ها هست که همه میخرنش . بعد این ایتم رو میشه اپگرید کرد به 4 نوع مختلف ایتم دیگه . بیشتر فرقشون توی عوض کردن smite هست . یکی Smite رو جوری تغییر میده که از این به بعد روی چمپهای دشمن هم بتونی بزنیش و کندشون کنی . یکی باز Smite رو جوری میکنه که روی چند تا monster بزنی و ...

بعدش باز این ایتم رو میشه به 4 دسته دیگه اپگرید کرد که اونجا دیگه یه سری از مولفه هات رو میبره بالا نه smite رو . مثلا devourer که بهت Attack speed میده به همراه damage on hit . یا warrior که بهت دمیج میده به همراه Armor Pent و ...

با توجه به این فکر میکنم 16 نوع ایتم جنگل میتونی بسازی . با توجه به نوع چمپت و علاقه ات یک مسیر رو واسه اپگرید میری . مثلا یه چمپی که تخصصش attack speed ـه رو باید devourer بهش بدی . هر چند بیشتر بر اساس سبک بازی خودت باید انتخاب کنی .

3. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد 5 ماه اومدم گیم پلی بدم که Silver I بودم حالا میبینم Bronze 5 شدم
    اینترنتم که اینجا ندارم مجبورم با مبین نت پلی بدم و پینگم خیلی خرابه ؛ الان پینگ سرور "آسیا" از "اروپا غربی (EUW)" بهتره ؟ بهترین پینگ رو کدوم سرور نسبت به ایران داره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    بعد 5 ماه اومدم گیم پلی بدم که Silver I بودم حالا میبینم Bronze 5 شدم
    اینترنتم که اینجا ندارم مجبورم با مبین نت پلی بدم و پینگم خیلی خرابه ؛ الان پینگ سرور "آسیا" از "اروپا غربی (EUW)" بهتره ؟ بهترین پینگ رو کدوم سرور نسبت به ایران داره ؟
    من رو آسیا بازی نکردم ولی 100% پینگش باید کمتر باشه. ولی اونجا انگلیسی صحبت نمی کنند. پس پاشو بیا همین euw
    والا قدیم می گفتن ریوت این سیزنهای جدید کاری کرده شما گلد هم باشی سیلور نمیشه. از گلد به بعد بازی نکنی 2 3 هفته دموت می کنه. زیرش زده ؟ یا شایعه بوده...

kamr*n_de*il من نمیدونم چرا تو هر روز میای اینجا غر میزنی اله بله...یه بار بت گفتم مرد باش اکانتمو ادد کن اصلا خودم باهات رنکد میام میشم ساپورتت تو هم adc که میگی در حد چلنجری...اینطوری دیگه بحثی نمیمونه! چرا؟ چون اگه بازم بازیاتو باختی اونوقت هم میتونی اسکیل تیم ورک منو زیر سوال ببری هم اینکه بگی duo رنکد رفتن هیچ فایده ای نداره و حرفام همش چرته...

--------------------------------------------------------------------------------------
    برادر mahdi12397 من نمیدونم چرا هروقت بحثا داغ میشه شما میای با یه سوال آبکی قضیه رو وارد حاشیه میکنی!
    (فک کنم این آقا همون ناظر تاپیکه که با اکانت دومش میاد اینجا که بدون خونریزی بحث ها رو ببنده!)
    کافیه فقط یه کاستوم گیم ساخته و موس مبارک رو تو بازی برا چند لحظه رو آیتم مورد نظر نیگر داری توضیحات مبسوط و شفاف به زبان شیرین انگلیسی در مورد آیتم برای شما به نمایش در میاد!
    نترس گلد شدم اددت می کنم. قر هم نمیزنم. تو با همون اسکیل و تیم ورکت خوش باش من رو اذیت می کنی منم تورو اذیت می کنم.جدیدا خیلی وقته ای دی سی بازی نکردم یکمی نسبت به قدیم بد شده. چون جدیدا دارم فیل بازی می کنم که هرکی هرجا میخواد بگیره بگیره. که بهونه کون گوزو نون جو نباشه بگه من فلان جا خوب بودم.
    نه بابا من و میثم دوستیم. درسته رو مخ هم میریم ولی دوستیم. نیازی به ناظر و ادمین نیست
    بگیر که اومد میثم

- - - Updated - - -

راستی یک نصیحت دوستانه به بچه های لول باز
    از من میشنوید اصلا اصلا اصلا اسکین نخرید
    یک روزی ممکنه بخواید یک سرور دیگه بازی کنید یا مثلا اکانت از اول بسازید یا هک بشه اکانتتون یا .... خلاصه پشیمون میشید این همه پول بیخودی ریختید تو این بازی
    اسکین هم که میخری برای 1 2 ماه اول ممکنه برات جذاب باشه بعدش برات عادی میشه یا میری سراغ یک چمپ دیگه یا نرفش می کنند. یا ریورک میشه کلا ریختش عوض میشه مثل فیورا

خلاصه پولتون رو حروم نکنید. از من گفتن بود. من اگر این همه اسکین نخریده بودم. میرفتم یکی از اکانتهای اسمورفم رو آپ میکردم. به نظرم چون من سابقه توکسیک داشتم ریوت کرده اونحای ما بازیکن خوب بهمون میده. خلاصه پول حروم نکیند. نکن اقا. الو ؟
    Last edited by kamron_devil; 22-09-2015 at 15:06.

6. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

راستی این toxic به اصطلاح چه معنی میده ؟

داره خودمونی میشه sauronn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

ک... تو این رایت گیمز حروم زاده رنکد می بری 9 تا ال پی می ده می بازی 20 تا کم می کنه من که این بازیو دیلیت کردم کم مونده بود از عصبانیت مانیتورو بشکونم

9. 2 کاربر از sauronn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sauronn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

جایگزین پیدا کردم خیلی وقته heros of the storm بهترین بازی تو این سبک تنها چیزی که تو این بازی مهمه تیم ورکه در ضمن تلفظ صحیح riot رایت ه

فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من 4 روز رفتم دنبال کارا دانشگاها !!!
    +
    (فک کنم این آقا همون ناظر تاپیکه که با اکانت دومش میاد اینجا که بدون خونریزی بحث ها رو ببنده!
    )
    من تکذیب میکنم ! این ها شایعاتین پشت سر من : دی

12. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نترس گلد شدم اددت می کنم. قر هم نمیزنم. تو با همون اسکیل و تیم ورکت خوش باش من رو اذیت می کنی منم تورو اذیت می کنم.جدیدا خیلی وقته ای دی سی بازی نکردم یکمی نسبت به قدیم بد شده. چون جدیدا دارم فیل بازی می کنم که هرکی هرجا میخواد بگیره بگیره. که بهونه کون گوزو نون جو نباشه بگه من فلان جا خوب بودم.
    نه بابا من و میثم دوستیم. درسته رو مخ هم میریم ولی دوستیم. نیازی به ناظر و ادمین نیست
    بگیر که اومد میثم

- - - Updated - - -

راستی یک نصیحت دوستانه به بچه های لول باز
    از من میشنوید اصلا اصلا اصلا اسکین نخرید
    یک روزی ممکنه بخواید یک سرور دیگه بازی کنید یا مثلا اکانت از اول بسازید یا هک بشه اکانتتون یا .... خلاصه پشیمون میشید این همه پول بیخودی ریختید تو این بازی اسکین هم که میخری برای 1 2 ماه اول ممکنه برات جذاب باشه بعدش برات عادی میشه یا میری سراغ یک چمپ دیگه یا نرفش می کنند. یا ریورک میشه کلا ریختش عوض میشه مثل فیورا

خلاصه پولتون رو حروم نکنید. از من گفتن بود. من اگر این همه اسکین نخریده بودم. میرفتم یکی از اکانتهای اسمورفم رو آپ میکردم. به نظرم چون من سابقه توکسیک داشتم ریوت کرده اونحای ما بازیکن خوب بهمون میده. خلاصه پول حروم نکیند. نکن اقا. الو ؟
    اولا اینکه پس یعنی هیچوت اددم نمیکنی؟؟
    دویوما اینکه اگه اددم نکنی حالا حالاها دس از سرت برنمیدارم!
    سه یوما اینکه اولا اسکین خیلی هم حال میده دویوما به نظر من خرید اسکین یه جور حمایته از شرکت بازیسازی که خیلی بازیشو دوس داریم تا بتونه همچنان این بازی و سروراشو سر پا نگه داره!(الان باز این کامران میگه داری از ...میخوری!)
    چارما با استفاده از ثبت ایمیل آدرس تو پروفایلتون تو سایت لول دیگه هیشکی نمیتونه اکانتتونو بدزده حتی اگه یوزر پس اکانتتونو دو دستی تقدیمش کنین
    پنجما فک نکنم با تغییر سرور اسکیناییی که خریدین از بین بره!

جایگزین پیدا کردم خیلی وقته heros of the storm بهترین بازی تو این سبک تنها چیزی که تو این بازی مهمه تیم ورکه در ضمن تلفظ صحیح riot رایت ه
    من یه مدت سعی کردم بازیهای دیگه به غیر lol رو امتحان کنم اتفاقا heros of the storm چند وقته بازی میکنم... در نهایت فقط میتونم بگم just league of legends . شاید یه سری نوآوری ها و خلاقییت هایی دارن بعضی از این بازی ها ولی در کل در کمال احترام به محبوب ترین شرکت بازیسازیم که اصلا گیم رو با اون شناختم یعنی Blizzard باز هم لول رو ترجیح میدم.
    کلا به نظر من بازیی که بیشترین جمعیت پلیر و تماشاچی و محبوبیت رو داره بهتره ، بیشتر حال میده،با آدمای بیشتری میتونی آشنا شی چه تو خود بازی چه بیرون از اون!،جای پیشرفت بیشتری داره، مسابقات بزرگتر و باشکوه تری داره و...
    فقط یه موردش نگاه به همین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندازین یکی از پرطرفدارترین و پرتماشاچی ترین بازیهاست تو این سایت و بازیکنای حرفه ای و معروف از طریق استریم بازیهاشون کلی درآمد دارن.
    --------------------------------------------------------------------
    من 4 روز رفتم دنبال کارا دانشگاها !!!
    +
    من تکذیب میکنم ! این ها شایعاتین پشت سر من : دی
    ناظری که 6ماه یکبار میومد پستهای اضافه رو پاک میکرد به این سرعت نسبت به پست من عکس العمل نشون داده! الان بیشتر مشکوک شدم!!
    Last edited by mey123; 22-09-2015 at 21:23.

14. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من یه مدت سعی کردم بازیهای دیگه به غیر lol رو امتحان کنم اتفاقا heros of the storm چند وقته بازی میکنم... در نهایت فقط میتونم بگم just league of legends . شاید یه سری نوآوری ها و خلاقییت هایی دارن بعضی از این بازی ها ولی در کل در کمال احترام به محبوب ترین شرکت بازیسازیم که اصلا گیم رو با اون شناختم یعنی Blizzard باز هم لول رو ترجیح میدم.
    کلا به نظر من بازیی که بیشترین جمعیت پلیر و تماشاچی و محبوبیت رو داره بهتره ، بیشتر حال میده،با آدمای بیشتری میتونی آشنا شی چه تو خود بازی چه بیرون از اون!،جای پیشرفت بیشتری داره، مسابقات بزرگتر و باشکوه تری داره و...
    فقط یه موردش نگاه به همین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندازین یکی از پرطرفدارترین و پرتماشاچی ترین بازیهاست تو این سایت و بازیکنای حرفه ای و معروف از طریق استریم بازیهاشون کلی درآمد دارن.
    --------------------------------------------------------------------

ناظری که 6ماه یکبار میومد پستهای اضافه رو پاک میکرد به این سرعت نسبت به پست من عکس العمل نشون داده! الان بیشتر مشکوک شدم!!
    6 ماه ؟!
    والا کار روزانه ی من چک کردن این تاپیک به صورت ویژه قبل از هر وعده ی غذایی هستش !

16. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •