1 گیگ منو دادن الان
یه سوال این طرح عیدی اس ال چیه ؟ من الان 13 روز مونده دوره م تموم شه باید تمدید کنم . اگه تمدید کنم فقط 15 روز به روزهام اضافه میشه . اونی که 2برابر حجم میدن فقط برای مشتری های جدیدشونه ؟
1 گیگ منو دادن الان
یه سوال این طرح عیدی اس ال چیه ؟ من الان 13 روز مونده دوره م تموم شه باید تمدید کنم . اگه تمدید کنم فقط 15 روز به روزهام اضافه میشه . اونی که 2برابر حجم میدن فقط برای مشتری های جدیدشونه ؟
واقعا خسته نباشه این پارس آفلاین
یک گبگابایت نرافیک هدیه به مناسبت عید نود
1390/12/22
واقعا که ، همینکارارو میکنه که مشتری میپرونه .
1.5 گیگ چند وقت پیش ازم کم کرده بودند الکی! با این 1 گیگی که دادن تازه 500 مگ هم بدهکارن...........
واقعا جای تاسف داره 1 گیگ !!!!!
ای کاش مشکل فقط 1 گیگ بود .....مشکل فقط پارس نیست بعضیا نمیخان اینترنت راحت , داشته باشیم.
گرونترین اینترنت دنیا , بدترین کیفت ...............
من پول راه اندازی رو ندادم و بردم اونجا خودشون مودم رو کانفیگ کردن
فقط 7.500 پول تخلیه پورت (رانژه) ازم گرفتن
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
من اون سری که صبح بیدار بودم ، دیسکانکت نشدم ببینم چی میشه که همون تا 7 رو رایگان انداخته بود ، یعنی لازم نیس دیسکانکت شین !
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
داداش چرا شایعه پراکنی میکنی ؟!
چرا بچه ها رو بیخودی خوشال میکنی ؟
اینطوری هم میشه گفت
به اونایی که هنوز ندادن مشکلی نیست 24 ساعته در ایام عید هم نخواهند داد![]()
همون 1 گیگ هم کلیه خدا رو هم شکر کنید
بعضی شرکت ها زحمت کشیدن و فقط تعرفه تمدید رو موقتی 5-6 درصد کم کردن
دقیقا .
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
آره والا . خوبه به شما یک گیگ اضافه کردن و راحتینما کلی استرس همین یک گیگ رو داریم
![]()
اگه دیسکانکت نشین هر چقدر که بین 6 تا 7 دانلود کردین غیر رایگانه.من صابونش به تنم خورده.![]()
Last edited by csssaeed; 12-03-2012 at 16:31.
به من هم تازه یک گیگ دادن.
ما رو باش فکر میکردیم امسال چه خبره!!!!
همه جا دارن سال به سال پیشرفت میکنن اینجا پسرفت.
فکر کنم با این روال سال دیگه هیچی نمیدن و سال بعدش هم از هر مشترک یک گیگ کم میکنن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)