ولی عجیبه ها برای بعضی رپیدشیر مشکل نداره برای بعضی مشکل داره
فکر می کنید علتش چیه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ولی عجیبه ها برای بعضی رپیدشیر مشکل نداره برای بعضی مشکل داره
فکر می کنید علتش چیه؟
شما که سرعتتون درسته آیا DNS وارد کردید؟ ... یه راهنمایی بکنید شاید برای ما هم درسته بشه
امروز جمعه بود مجانی بود از دستمون رفت
اینم از speed test ! گند زدن...........
این که چیزی نیست رفتم دیدم یوتیوب این طوره می خواستم کیبورد رو بکنم تو حلق سازمان ارتباطات رادیویی !
![]()
برای منم عینا همینه
میشه کاری کرد که برای کانکت شدن رمز بخواد طوری که کسی دیگه نتونه کانکت شه؟
داشتم مثل بچه آدم mass effect 2 دانلود می کردم فقط یه گیگ مونده بود که این بلای عظمی به سرم اومد
شما بايد تنظيمات مودم رو روي Bridge قرار بدي و كانكشن مربوطه رو تو ويندوز بسازي و تيك Save اونو برداري و هر بار خواستي به نت وصل بشي پسورد رو وارد كني .
پس چرا چند روزه که مال منم درست شده؟
من فکر میکنم این یه مشکل داخلی باشه توی شاتل که احمقا نمیتونن درستش کنن!!
چون برای بعضیا درسته برای بعضیا خراب!!
مودمای usb اینطورین توی مودم لن نمیشه!میشه کاری کرد که برای کانکت شدن رمز بخواد طوری که کسی دیگه نتونه کانکت شه؟
سلام بچه هایی هایی که شب ها سرعتشون میاد پائین یه راه حل من دارم ولی باید هزینه کنیم
اگه حدود 8-9 تا بشیم خوبه که کمتر هزینه کنیم
راه حلشهم اینه بیایم چند نفری یه هاست از این هایی که که سرعتشون شب ها بالاست با شاتل ( یکی فعلا سراغ دارم) بگیرم و هر لینکی داریم بکشیم روش و شب ها راحت دانلود کنیم با سرعت بالا
من شاید حدود 20 تا سرور این چن وقته واسه تست گرفتم هشمون سرعت پائین بود ولی یکی بالاست
حالا تیکت زدم به اون فروشنده ببینم قیمتش چطوره
اگه خوب بود دیگه مشکل سرعت نخوایم داشت
Last edited by oranoos_92; 29-01-2010 at 22:54.
شاتل بیچاره!!! امروز صبح با مسجش از خواب بیدار شدم، ساعت 8 صبح مسج اومده که : مشترک گرامی، صورتحساب دوره جدید شما صادر شده، لطفا به shatel.ir مراجعه فرمایید!"
منم امروز براشون میل زدم که با این اوضاع افتضاح سرعت دانلود شبانه و حتی روزانه انتظار دارید بازم بیام 42 بی زبون رو بریزم تو حلقومتون! من دارم روز شماری میکنم سرویسم تموم بشه از شر این سرعت نکبتی که شبها به 5 کیلوبایت هم میرسه راحت بشم، اونوقت شما صورتحساب 3 ماه جدید رو برام میفرستید! آخرش هم نوشتم این حرف من و صدها و شاید هزاران نفر از مشترکان ناراضیتونه! یه فکری به حال نکبتی که قراره سرتون بیاد بکنید، چون سونامی مخابرات قراره بزودی همه شما آی اس پی ها که یه مدتی حسابی جولون دادید و خون مردم رو تو شیشه کردید رو تو خودش غرق کنه!
هم اکنون 86 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 86 مهمان)