شما که مودم وایرلس میگیری که دیگه نیازی به اون مودم اولی نداری و تمام خونه رو پوشش میده.
بطور همزمان هم امکانش وجود نداره.
این مودمی هم که پشنهاد دادن خوبه.
شما که مودم وایرلس میگیری که دیگه نیازی به اون مودم اولی نداری و تمام خونه رو پوشش میده.
بطور همزمان هم امکانش وجود نداره.
این مودمی هم که پشنهاد دادن خوبه.
دوست عزیز اینجوری باید مودم وای فای رو بزارم طبقه سوم که بتونم به کامپیوتر با لن وصلش کنم, اونوقت سیگنال وای فای مودم به طبقه اول و دوم میرسه؟
اگه به هنگام خرید مودم به مساحتی که تحت پوشش قرار میده و بردی که داره توجه کنین،هستن مودم هایی که نیاز شما رو براحتی براورده کنن.
در مورد اون مودم دی لینک هم چون 2 آنتنه هست و سری N فک نکنم مشکلی پیش بیاد ولی باز بهتره موقع خرید تحقیق بیشتری بکنین.
دوست عزیز به نظرت سمت برند لینکسیس برم با آنتن داخلی یا همین دی لینک 2750 خوبه؟
سلام
فکر کنم همین دی لینک برا شما خوب باشه.
برا اینکه کل خونه سیگنالِ کافی بگیره یه هزینه جداگانه برای روتر هم باید بکنید
و اگر هم به دنبالِ از برند هایی که مخصوص پوشش سطح های زیاد(به اصطلاح صنعتی) هستن برید باز به نتیجه چندان مطلوب نمیرسید.
دوست عزیز دی لینک 2750 مودم روتر هستش دیگه.
بله منظورِ من روتر خالی هستش
که فقط نقش تقویت کنندگی سیگنال رو ایفا کنه
در فرودگاه ها اگه دیده باشید ابنترنت وای فای به صورت سراسری هستش
که با کمک روتر های صنعتی(قالبا قیمت های بالایی دارن) این مساحت رو پوشش میدن.
اسمشون اکسس پوینت هست
TP LINK8968
TP LINK8970
سلام دوستان.
من به تازگی مودم d link 2730 u خریدم برای وایرلس دار بودنش. و تنظیم کانکشن رو گذاشتم روی pppoe یعنی همیشه وصل ..بعدش مثلا یهویی ارتباط قطع میشهمثلا داری بازی آنلاین میکنی یهو همه چی وای میسته
...دوباره 2 دقیقه صبر کنی تا دوباره کانکت بشه...از بازی بیای بیرون اون همه امتیازات همش هدر میره دوباره از اول بری تو بازی
بعدش یه مودم قدیمی دارم asus am 602 این مودم اصلا همچین مشکلی نداشت.. یعنی در طول روز قطعی نداشت مگر اینکه از طرف مخابرات قطع بشه...
خواهشمندم اگر کسی از دوستان کمکی میتونیه بکنه دریغ نکنه...اینم اطلاعات کانکشن مودم شاید چیزی رو اشتباه زدم مثلا تیکی چیزی...فایروال رو برداشم .خواهشن شما عکس رو ببینید ...مشکلی نداشته باشه
عکس ( روی عکس کلیک کنید بزرگ شود):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعصابمو خورد کرده هر نیم ساعت دیسکانکت میشه همین الان وسط بازی دوباره قطع شداسپلیتر که دارم همه چی دارم..آخه مشکلش چیه؟ اینجوری باشه مجبورم مودم قبلی رو بزارم که وایرلس نداشت ولی اصلا دیسکانکت نمیشه...
الکی 90 تومن پول رو ریختم تو جوب![]()
Last edited by Faridskystar; 01-12-2013 at 09:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)