آخه همشهری عزیز ایشون عقده ای هستش بیمار روانی هستش .
ما هم تو رشت های وب یا همون نوین نت داریم ایشون همون سرویس را دارن میان میذارن --- خدا به بیمار ها شفا بده ایشون به غیر از این استان توی استان های دیگه هم میادش میذاره --
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آخه همشهری عزیز ایشون عقده ای هستش بیمار روانی هستش .
ما هم تو رشت های وب یا همون نوین نت داریم ایشون همون سرویس را دارن میان میذارن --- خدا به بیمار ها شفا بده ایشون به غیر از این استان توی استان های دیگه هم میادش میذاره --
Big Like![]()
نکته جالبش اینجاست پست هاش رو گزارش میکنم پاک نمیکنن![]()
اندیشه که از این بدتر هست
ضمنا سرعت اندیشه رو داری با مخابرات مقایسه میکنی ؟؟
اندیشه که همه از سرعت ناراضی هستن -- پینگ خوبی شاید داشته باشه ولی سرعتش عمرا به ضحی کیش برسه
دقیقا از چیزی تعریف کردی که اندیشه اون رو نداره(( سرعت ))
شما ها پایداری نت میدوننین چیه ؟
فکر نکنم بدونین چون فکر میکنین هر کی سرعت بیشتر بده سروریسش خوبه نخیر از این خبرا نیست همین مخابرات تا یه ماه اینده کاری کنه که از هرچی نت بدتون بیاد همین الان نت مخابرات مستقیم نست بهتر حرفهای تکنیکی نزنم چون 99% شماها کاربرهای عادی هستین که صبح تا شب به فکر دانلودین
موفق باشید![]()
شما که کاربر فوق حرفه ای هستی
هنوز نمیدونی اندیشه هم پورت مخابرات ارائه میده
پورت مخابرات اندیشه و ضحی کیش هیچ فرقی باهم نداره
فقط فرقش تو قیمت هست که اونم به دلیل دزد بودن ذاتی اندیشه هست
شما هم موفق باشید
دوست محترم!
این نکته رو خیلی از بچه های اینجا گفتن که هیچ کدوم از ماها عاشق چشم و ابروی ضحی کیش نیستیم و هر موقع، تأکید می کنم هر موقع، سرویسش از سرویس شرکت های دیگه پایین تر بود بلافاصله جمع می کنیم. من همین رو به یه صورت دیگه به پشتیبانی ضحی کیش گفتم ولی اونا تأکید داشتن که سرعت به هیج وجه از این مقداری که الآن هست پایین تر نمی یاد.
فقط قابل توجه شما که من توی 3 هفته اول استفاده تونستم 180 گیگ فایل هایی رو که نیاز داشتم دانلود کنم. حالا این رو اگه می خواستم با اندیشه دانلود کنم حدود 5 ماه میشد. وقت و انرژی و پول و خیلی چیزهای دیگه رو در نظر بگیرید متوجه میشید که چقدر این سرویس برام مفید بود.
اینجا هم این سرویس نیاز به تخریب یا تعاریف ما نداره. تا زمانی که خوب باشه استفاده می کنیم هر زمان کیفیتش پایین بیاد جمعش می کنیم.
من 256 نامحدود اندیشه که داشتم اونم تایم اوت می داد گرچه کمتر بود. با سرعت دانلود 32 کیلوبایت و قیمت 28 هزار تومان! سرویس 1 مگش رو هم گرفته بودم سرعت ساعت رایگانش به 70 می رسید. پشتیبانی می گفت که ساعت رایگان رو تضمین نمی کنیم.
موفق باشید.![]()
آخه چرا میزنین تو سر و کله هم..اندیشه که الان خیلی مدت پورتای مخابرات میده..چه فرقی اندیشه با مخابرات داره...؟!
امروز اندیشه نه تایم اوت داشت نه پینگ بالا..فقط بیشتر از بیست ثانیه عمرا میتونستی به یه سرور خارجی وصل شی!
پ.ن: کمربندارو محکم کنین واسه اینترفرت ملی!![]()
Last edited by D,Freeman; 22-05-2013 at 21:15.
کاربر حرفه ای نظار حرفی تو این فروم بزنم تا ابروی مهندس های اندیشه ازپژمان تا ماهانیان را به برم.و با سند اعلام کنم یک نخود هم بارشون نیست. بعد متوجه میشی کاربر حرفه ای کیه.
بلاخره مشکل خط تلفن رو حل کردم ...
دوستان سرویس دهنده های رشت چه شرکتایی هستن ؟ میشه اسمشون رو بنویسید ؟
و اینکه برای دانلود کدوم مناسب تره ؟ سرعت و قیمت بهتر نسبت به بقیه .
خب به سلامتی داداش
تجربه شخصی من که تقریبا خیلیا موافقن اگه سرعت پیج باز کردن برات مهمه و دانلود باز نیستی شاتل بهترین گزینه هست اما اگه اهل دانلودی مخابرات رو پیشنهاد میکنم(من الان 512 نامحدود مخابرات دارم24000 تومان هزینشه و سرعت دانلودش 24 ساعت شبانه روز رو60 هست ومحدودیتی نداره البته بگم پینگ مخابرات هم به تازگی خوب شده)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)