سلام
می خواستم راهنمایی کنید دوربین fujifilm finepix sl1000 ایا در رنج قیمتی خودش دوربین خوبیه مخصوصا برای عکاسی در نور کم چون طبق مشخصاتش باید اینجوری باشه
ممنون
Fujifilm Finepix SL10
سلام
می خواستم راهنمایی کنید دوربین fujifilm finepix sl1000 ایا در رنج قیمتی خودش دوربین خوبیه مخصوصا برای عکاسی در نور کم چون طبق مشخصاتش باید اینجوری باشه
ممنون
Fujifilm Finepix SL10
عزیز دل برادر ، موقعی که داری تو جاده راه میری و فیلم میگیری ، مهم ترین چیز : داشتن یه لرزشگیر قوی و همچنین فوکوس خوب هست و ربط زیادی به 60 فریم نداره ( البته نمیگم نداره ها )
خب 60 فریم و بالاتر ، بیشتر برا نشون دادن صحنه آهسته هست و اونجا بکار میره![]()
خب حالا پیشنهادای شما چیه؟؟؟
اگه میشه واسه 60 فریم هم چن تا مدل معرفی کن..قیمتاشونم بزنی خیلی 4کریم..
ممنون
خب داداش گلم
شما اول بودجه + انتظار و مصرفتون از دوربین رو بگین و بگین که برا چه کاری میخوایین و در چه ضمینه ای عکاسی میکنین ، اونوقت میتونم یه راهنمایی خوب بکنم
بودجه حدود 1 میلیون
انتظارم فقط کیفیت و ن قیافه و رنگ و وزن
برای عکس و فیلم خانوادگی و ن حرفه ای
اگه قیمتارو هم بزاری خیلی دمت گرم
به نظرم ابن سه تا خوبن که البته به خودت بستگی داره :
1. نیکون D3100 که حدود 1250000 تومان هست.
2. کانن 1100D که حدود 1150000 تومان هست.
3.نیکون P520 که حدود 1050000 تومان هست.
نماز روزه هاتون قبول![]()
سلام دوست عزیز
قبل از خرید باید به امکاناتی که از دوربین انتظار داری بیشتر فکر کنی . مثلا شخصی علاقه مند به زوم زیاد است و دوست داره عکاسی حیات وحش انجام بده خود باید یه دوربین نیمه حرفه ایی با زوم زیاد بگیره
یا اینکه فردی دوست نداره دوربین بزرگی داشته باشه اما در عین حال دوست داره عکس هایی شبه به دوربین های حرفه ایی داشته باشه میتونه سری S110 یا s120 , و یا حتی مدل eos m را خریداری کنه البته برای کسایی که زوم مد نظر ندارند ..
در کل اگر میخواهید جمع و جور باشه و زوم زیاد انتظار دارید ؟ مدل های sx270 - sx280 - در کانن
اگر ابعاد دوربین های بزرگ را می پسندید و زوم زیاد نیاز دارید : مدل های sx50 و یا Sx510
اگر زوم های زیاد براتون اهمیت نداره و ابعاد کوچیک و کیفیت براتون مهمه s110 - s120 - eos m
و درضمن مدل نیکون p520 دوربین خوبیه برای عکاسی اما برای فیلم برداری در حالت زوم به دلیل سرعت فوکوس بسیار پایین نسبت به مدلهای کانن توصیه نمیشه .
دم همتون گرم ک کمکم میکنید
ی سوال دارم .. امروز ک داشتم ی چرخی میزدم ب مدل G16 Canon خوردم که حدود 1.5 قیمت داشت.قابلیت 60fps و wifi هم داشت به نسبت مدل قبلیش.. ب نظرتون می ارزه واسه دوربین کامپکت انقدر هزینه کنم؟؟
اگه آره بین G1x و G16 شما بودید کدوم می خریدید؟؟؟
تو رنج قیمتی این دوربینا مدل بهتره دیگه ای نیس ک شما پیشنهاد کنید؟؟؟
ممنون![]()
یعنی خودت به بهترین قسمت کار اشاره کردی !!
منم همیشه معتقدم که اینقدر پول دادن به دوربین کامپکت ، اضافی هست !
به نظر من هم رو همین 3 تایی که بهت گفتم یکم فکر کن.
بعد ها هم اگه حرفه ای تر شدی ، میتونی با خرید لنز واید ، تله و ... که ضمینه از علاقتونه ، عکاسی کنی !!!
راستی رو D5100 هم میتونی فکر کنی که از همشون بهتره
اوکی.. منم نظرتونو قبول دارم.. ولی تنها مشکلم با حرفه ای ها فیلم برداریشونه که خیلی کمه..همینطور داغ کردن و ... ک ب درد فیلم گرفتن از جشن تولد یا جاده و ... تو مدت زیاد نمیخوره..وگرنه قطعا انقدر خرج کامپکت نمیکردم..و تو اون مدلا هم 3100 خوب بود..
حالا با این تفاصیل خود شما اگه بودی چیکار میکردی؟؟؟؟G1x یا G16 یا .... ؟؟؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)