به لینک دانلود توجه کن....ممکنه که از سرور خارجی لینک کردن....
در مورد اینکه حجم خوری داره شکی نیست....
من 800 مگدان میکردم ( پارسال که های وب بودم) 1 گیگ حساب میکرد....
هرچقدر هم اینجا گفتم، هیچکی هیچی نگفت ، گفتم شاید مشکل منه! جمعش کردم
به لینک دانلود توجه کن....ممکنه که از سرور خارجی لینک کردن....
در مورد اینکه حجم خوری داره شکی نیست....
من 800 مگدان میکردم ( پارسال که های وب بودم) 1 گیگ حساب میکرد....
هرچقدر هم اینجا گفتم، هیچکی هیچی نگفت ، گفتم شاید مشکل منه! جمعش کردم
نه لینک تو خود سرور شاتل لند آپ شده !!! بدجور داره دزدی می کنه !!! تو 318 مگ 71 مگ دزدی!!!!! 5 گیگ دانلود کردم 6 گیگ ازم کم کرد!!! بیخود نیست فشفشه هاش مثلا ارزونه !!!!
نه عزیز
سرور شاتلند فایلاش رو داخل ان
ی نمونه سرور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی ایپی 94.182.186.4 پشتیبانی میشه که متعلق به Aria Shatel Company Ltd از tracert هم میتونی بگیری ببنی که مال داخله
اینا بکنار چطورریهه که سافت گذر سایت بزرگی و مرجعیه تو نرم افزار همین الانش داره تو دیتاسنتر های وب میزبانی میشه ترافیکشم جز 50 درصد نیست اینا بکنار الان خود سایت های وب هم جز 50 درصد حساب نمیکنه
سایتارم نگاه کنی دانشگاه و چن سایتیه که اصلا بدرد نمیخوره
فک کنم تنها وبسایتی که واقعا جز 50 درصد حساب میکنه همین اپارات باشه
!!!!!!!!ولی چش نخورره چه سرعتییی شده های وب تو اینستا و تل میترکونه تا اخر سرعت رو میده![]()
یه فشفشه 100 گیگ یه روزه میخوام واسه دانلود دیتا بازی اگر کسی داری لطفا سریع xDD
سرعتا و پینگ امروز خیلی نوسان داره برای شما هم همین جوره؟
مال من فقط پینگ رفته بالا!!! اکانتای اینترانتم چک کردم اونام رفته بالا !!!! از زیرساخته !!!
الان داشتم سیستم ستاره دهی های وب رو نگاه میکردم زده بود فشفشه 5 گیگ هدیه هر سه ماه یه بار واسه دوستاره ها بعد یهویی دیدم 5 گیگ رو بهم دادن!!!! شماهم چک کنید یه وقت از دستتون نپره !!!
این تا کی داخل پنل باقی می مونه؟! تا سه ماه؟!
خب امروز تحویل گرفتم، سرعت فعلا خوبه رو 800KB
فقط به نظر من اینا سایتای داخلی رو نصف قیمت حساب نمی کنن...من با نرم افزار حساب کردم کل حجم مصرفی درسته ولی نصف قیمت ها رو انگار دو برابر می زنن!(که نصفش میکنن تو ستون اخر درست بشه) شایدم من اشتباه میکنم به هر حال تو روزای اینده مشخص میشه...حجم مصرفی که کم می شه رو تو ستون اخر گزارش باید چک کرد دیگه درسته؟!
Last edited by teraktor2003; 06-08-2017 at 19:46.
والا در مورد نصف بودن درسته که سایت شاتل لند تو سایت های منتخب هست ولی سرور های دانلود این سایت تو لیست نیست هروقت خواستین دانلود کنین از این سایت ها خیلی رو نصف بودنشون حساب نکنین اگه مثل ایرانسل شرکت شما ایپی رو هم داده ایپی سرور دانلود رو با ایپی که شرکتی مثل ایرانسل برای سایت منتخب داده چک کنین اگه یکی بود بعد دانلود کنین
در مورد حجم خوری هم تقریبا فکر کنم 10 درصد از حجم فایلی که میخواین دانلود کنین برا اپلود استفاده میشه یعنی میشه 110 درصد حجم فایل میشه حالا اگه بیشتر کم میشه دیگه نمیدونم چه خبره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)