برای من الان فقط پرتک باز میشه .سایت های داخلی رو هم باز نمیکنه .
برای من الان فقط پرتک باز میشه .سایت های داخلی رو هم باز نمیکنه .
كلا چند ساعته سيستم تركيده
Sent from my iPhone using Tapatalk
حواست باشه، پیشگامان هم ترکیده، فکر کنم یه طرح دیگه هست که داره میده 37 تومن، نامحدود اصلیش نزدیک 180 تومن بود پیشگامان.
خوب به لطف پرتاک من دیگه نتونستم نامحدود رو تمدید کنم. این یعنی اینکه اونایی که هنوز تو پرتاک نیستن و نامحدود دارن، میتونن تمدید کنن، خیلیم عالی
فعلا 2مگ 8گیگ گرفتم که البته فعلا همون 512 نامحدود هنوز فعاله، فکر کنم رزرو شده![]()
داداش شما مشترک کدوم شرکت هستید؟ ضحی اکسین یا کیش اواسیس با دوستم صحبت کردم گفت شماره تلفنتون رو بدید تا اوکیش کنم
تعرفه های سایت پارتاک () اصلاح شدن و دیگه 100 درصد نامحدودی در کارنیست همون طور که گفنم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف حذف حذف حذف
Last edited by mehdi244; 28-09-2014 at 00:54.
نه دیگه داش مهدی.
نیست.برداشتن....شما کجا میبینی نا محدودو؟؟؟؟؟
تازه اینم یه پست از تاپیک کمپین مخالفت با برداشته شدن سرویس نا محدود:
به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو امضای خودم میکنم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند...
حالا معلوم نیست این مصوبه واقعا تصویب شده یا نه؟؟؟چو بقیه سرویس دهنده هایی هم که خودم دیدم نامحدودشون بهمین شکلیه که بالا ذکر شده....
حذف حذف حذف حذف
Last edited by mehdi244; 28-09-2014 at 00:54.
داداش سایت اصلاح شده ، بررسی شماره تلفن هم به صفحه اول سایت اضافه شده . دارن روش تغییرات میدن مگه میشه واسه شما همون طوری باشه ؟![]()
حذف حذف حذف حذف
Last edited by mehdi244; 28-09-2014 at 00:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)