ابلاغش رو در سایت Police.ir که معتبرترین سایت مربوط به این موضوعه هم اومده که نشون میده شایعه و الکی نیست!
من امروز به چند تا از دوستایه تو سربازی گفتم، نمی دونید چقدر خوشحال شدنبعضی هاشون گفتن به محض گرفتن این کسری خدمتشون هم تموم میشه
![]()
ابلاغش رو در سایت Police.ir که معتبرترین سایت مربوط به این موضوعه هم اومده که نشون میده شایعه و الکی نیست!
من امروز به چند تا از دوستایه تو سربازی گفتم، نمی دونید چقدر خوشحال شدنبعضی هاشون گفتن به محض گرفتن این کسری خدمتشون هم تموم میشه
![]()
Last edited by Dante May Cry M; 08-06-2013 at 22:01.
بچه هایی که برگ سفید گرفتن پست نامه آورده یا از پلیس +10 گرفتن؟
من امروز رفتم پلیس +10 گفت هنوز کدها توی سیستم نیومده.
من پنجشنبه رفتم پلیس +10 , گفت کد نزدن , ولی فردا صبحش پستچی آورد!
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
دادا خودت تبریز میشینی؟
پس چرا برا من نمیادددددددددددددددددد
منم تبریزیمدمت گرم
خداییش دهن روزه نمیشه فعالیت بدنی کرد اونم تو اون گرما
سوابق فعالیت شما تا روز اعزام مهمه و حساب میشه، یعنی زمانی که خدمت هستین از بسیج حساب نمیشه.
اونظور هم که میگین، سوابق شما قبل راکد بودن (احتمال قوی) حساب میشه.
عزیز برو حاش رو ببر که تو ناجا جایی بهتر از ولیعصر نیست، ما هم وقتی آموزش بودیم نمیفهمیدیم چی میگن ولی بعد قدرش رو فهمیدیم.
کلا پادگان نیست، مرکز آموزش هست، در حد و اندازه یه مدرسه بزرگ دولتی، در ضمن بعضی دوره ها هم کادرهای درجه دار رو آموزش میدن.
Last edited by ice_man_sh; 09-06-2013 at 01:41.
سلام داداشا...آقا من افتادم نیروی دریایی سیرجان...اول از همه میخوام ببینم کس دیگه ایم افتاده اونجا شماره بدم آشنا شیم تنها نباشیم
...دومم اینکه این سیرجان چه جور جایی
...من که از همین الان امید به زندگیمو زیر صفر شده
...یکم روحیه به شدت نیازمندم
...
سلام امروز برا منم اومد
من هستم)
سلام برگه سفید منم امروز دستم رسید.کد 01 شهدای وظیفه نزاجا
من هستم![]()
ایول دوست عزیز از کجا هستی؟؟ من از نظام وظیفه پرسیدم اینو گفت :جواد الائمه...هنوز برگه دستم نیومده
برگه واسه منم هنوز نیومده پلیس +10 گفت تو سیستم نیومده... رفتم نظام وظیفه گفت :جواد الائمه (ارتش) امیدوارم برگه زودتر بیاد...دوستان آیا بعد از آموزشی میشه با برگه تک پسری و ... کاری کرد تو شهر خودمون بیوفتیم؟؟ درسته یکم زوده واسه این حرفا ولی از الان بدونیم بهتره...کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)