تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1597 از 1746 اولاول ... 5971097149715471587159315941595159615971598159916001601160716471697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,961 به 15,970 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تا الان هیچی mass effect نشده برام gta v و unity رو وقت نکردم بازی کنم battman هم کلا بازی نرکدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    بچه ها من بازی رو گرفتم... ولی بازش که میکنم لوگو بازی میاد... درجه یه خورده میره جلو بعد بسته میشه...
    کسی میدونه چطوری درست میشه؟
    از همون سایته که گفتم گرفتی؟ من از اونجا دانلود کردم اپدیت شد مشکلی نداشت
    ای اس پیت چیه؟ ممکنه مشکل از اینترنتت باشه؟
    برو تو ران بزن
    ping 4.2.2.4 -t
    بعد مثلا مینویسه
    vaa masalan neveshte ttl 50 time 200ms
    بعضی موقع ها هم مینویسه تایم اوت به خارجی
    اگر نرفت تو. چند بازی دیسکانکت بکن. این تی تی ال 50 مثلا بشه 49
    بعد ببین تو میره یا نه ؟

دوستان بعد از مدتها گفتم برگردم لول . انصافا بازی بهتری پیدا نکردم

حالا از 6 ماه پیش بازی مشکل پیدا نکرده ؟ منظورم مشکل با اینترنت ایرانه . پینگ بالا و قطعی و بن کردن ip ایران و فیتلر شدن و ... از این دست مشکلات پیش نیومده ؟ بازی رو دان کنیم دیگه ؟
    نه بازی مشکل خاصی نداره. فقط مچ میکینگ بهتر از همیشه بالانسه. مثلا نتیجه بازی گاهی این میشه.
    20 4
    20 دقیقه بازی. این 20 تا دشمن 4تا خودی و اینکه بازی تایم 20 تموم میشه معنیش این هستش که بازی از بالانسی بالایی رنج میبره
    اگر اسکیل و تیم ورک داری هم که همین بازی رو که همه لنه ها فید دادن رو می تونی ببری ( مواد لازم ار پی جی . اسموک . گرینید. مشین گان )

تا الان هیچی mass effect نشده برام gta v و unity رو وقت نکردم بازی کنم battman هم کلا بازی نرکدم
    تو بازی متال گیر و بتمن رو از 1 2 3 شروع کن به بازی کردن اون موقع میفهمی دنیا دست کیه .

3. 3 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

برو تو ران بزن
    ping 4.2.2.4 -t
    بعد مثلا مینویسه
    بعد ببین تو میره یا نه ؟

نه بازی مشکل خاصی نداره. فقط مچ میکینگ بهتر از همیشه بالانسه. مثلا نتیجه بازی گاهی این میشه.
    20 4
    20 دقیقه بازی. این 20 تا دشمن 4تا خودی و اینکه بازی تایم 20 تموم میشه معنیش این هستش که بازی از بالانسی بالایی رنج میبره
    اگر اسکیل و تیم ورک داری هم که همین بازی رو که همه لنه ها فید دادن رو می تونی ببری ( مواد لازم ار پی جی . اسموک . گرینید. مشین گان )

تو بازی متال گیر و بتمن رو از 1 2 3 شروع کن به بازی کردن اون موقع میفهمی دنیا دست کیه .
    دفعه قبل که بازی رو گذاشتم کنار چنان هم تیمی ها توی یه بازی رفتن رو مخم که مخم ترکید و بازی رو پاک کردم . گفتم بهتر از اینه که مخم رو درگیر کنم .
    حالا میخوام با یه اکانت جدید کلا برگردم و این دفعه فقط و فقط بی خیال بازی کنم .

5. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

برو تو ران بزن
    ping 4.2.2.4 -t
    بعد مثلا مینویسه
    بعد ببین تو میره یا نه ؟
    بله از همونجا گرفتم...
    نتم مخابراته... مشکل پینگو اینا ندارم...
    بازی اصلا باید باز بشه که... نمیره داخل...

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بله از همونجا گرفتم...
    ببین فایروالی چیزی نداری که جلوش رو گرفته باشه
    بازی رو با run as admin اجرا کن
    یه بار با فیتلرشکن هم تست کن
    و ...

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بله از همونجا گرفتم...
    گرفتم مشکل از کجاست
    برنامه اینترنت اکسپلوره رو باز کن
    بعد اون بالا گزینه file بعد احتمالا گزینه work offline تیک خورده
    اون رو تیکش رو بردار
    احتمالا درست بشه
    البته یک سری برنامه هم باید نصب کرده باشی
    مثل
    ----------/software/programming/3134-Microsoft-Visual-C-Redistributable.html
    ویندوزت 32 هستش یا 64؟ با توجه به اون
    ورژن های 2005 تا 2015 همه رو نصب کن
    netframe work 4 یا 4.5 رو هم نصب کن ( تو دی وی دی بازی های جدید هست )
    انشالا درست میشه

به نظر من اسکیل و تیم ورک خیلی مهم هستش
    اینکه دشمن 4تا میشه وسط بازی
    ولی 2تاشون اسمورف پلات هستند روی سرور eu east
    و تو تیم دشمن
    و نتیجه بازی 4 به 5
    میشه 20 34
    یا اینکه تو تیم تو یارو ای دی سی ترول می کنه چون مثلا ساپورتش فلیمش کرده و میره فید مجانی میده
    یا اینکه پایین ای دی سی هستی و لی 0 0
    یکدفعه 2مرتبه لی میره 2تا کیل مجانی به کیتالین میده و اون تفریبا با اینفیتی ادج میاد شما با یک بی اف نمی تونی ببری. مخصوصا اگر یک بیلیتر خوب طرف اون باشه و یک نامی طرف شما
    به نظر من یک ادمی که داره فوق لیسانس میگیره باید رو عقل حرف بزنه
    این نظر منه البته

البته متاسفانه تو مملکت ما
    بعضی ها هستند مثلا وقتی ازشون میپرسی مملکت چه جوریه؟
    میگه گل و بلبل
    میدونی چرا؟ چون نون سنگگ میخورن. اگر بگن بده که هم از اداره بیرون میشن و هم منافعشون به خطر میفته
    حالا حکایت ما و اقای میم شماره هم همینه
    ایشون فلیم میکنن. فوش خارمادر میدن. چت بن هم حتی نمیشن. از اونجای ریوت میلیسن. به دقت البته. خیلی مهم هستش که به دفت بلیسی. بعد ریوت هم طبق قوانین این دنیا بهش بازی کن خوب میده ایشون میرن بالا. و ادعای اسکیل و تیم ورک میکنند
    خداوکیلی دلم میخواد یک از این مچ ها که بهم افتاده بهش بیفته اسکیل و تیم ورکش رو ببینم
    زمان بازی ها رو هم دقت کنید
    20 دقیقه 23 دقیقه
    یا تیم سارند داده. ولی بیشتر یادمه که دشمن وسط اومده و تموم کرده
    حالا ببین چه بازی های بالانسی
    فقط اسکیل و تیم ورک. من از بس عکس اپ کردم خسته شدم.
    باز یک سری من نمیدونم نادونن میان اینجا در مورد جذب و انرژی و شانس صحبت می کنند. بابا این فیزیکدانای کوانتم اندازه خر نمی فهمن. نمیدونن ما اینجا فقط یک میم شماره داریم مثلا رشته اقتصاد فوق لیسانس داشنگاه ازاد. اصلا بگیم دولتی. نمیدونن مدرک تحصیلی ایشون و مطالعات و تحقیقات ایشون روی انرژی و حذب و قوانین این دنیا و شانس و .... از شمایی که مثلا تو امریکا یا کشورهای دیگه تو دانشگاه هاروارد و رشته فیزیک کوانتم هستی بیشتره بابا. پاشید بیایید داشنگاه ایشون درس بخونید. تحقیقات هاروارد به نظر من 2زار نمیرزه. فقط داشنگاه های ایران مخصوصا ازاد و رشته های مثل اقتصاد و مدیریت که ارتباط بالایی با قوانین این دنیا داره
    شانس کیلو چنده که مچ اینطوری هستش
    ای بابا کامرون اسکیل و تیم ورکت رو ببر بالا. ببخشید. اخه من میرم بازی دیاموند ها رو هم اسپک می کنم میبینم نتیجه بازی میشه 25 4 مثلا و تایم بازی هم 20 25 دقیقه تموم میشه. یعنی این این دیاموندا هم اسکیل و تیم ورک ندارن؟ نه بابا ندارند. کیلیویی دیاموند شدند. اهان . نمیدونستم. باشه بهشون میگم تو کلاس های استاد میم شماره شرکت کنند.
    یعنی عاشق این میم شماره هستم.گاهیی فکر می کنم ترولمون کرده. یا دوست داره رو مخ بره :-؟
    یادش بخیر میرفتم نرمال درافت جلوم پلاتینیوم میفتاد رنده میکردم. اون موقع که رنک بن بودم. بعد جلوی سیلور 3 بازی رو باختم =)) احتمالا اسکیل و تیم ورک سیلور 3 ها بیشتر شده از پلات ها. اره اینطوریه احتمالا.

حرف اخر
    1. با این میم شماره بحث کردن بی فایدس چون حرفهاش هیچ سند و مدرک خاصی نداره. میاد میگه اسکیل و تیم ورک .... =))
    2. اگر هم تیمیهات خوب نباشن. خودت رو هم بکشی. بگی اقا پوش نده. اقا لطفا سیف بازی کن. اقا لطفا فلان بی فایدس. وقتی ترول افک ان اسکیل تو تیمت باشه برد خیلی سخته. مخصوصا اگر تو دشمن 2تا 2تا اسمورف بیفته
    3. اسکیل و تیم ورک فقط معنیش این هستش که لنه خودت رو ببری. و وقتی تیم میگه مید. مثلا بری کمک کنی. حالا یک موقع هم لاین خودت پوش خورده خفن بردی. میتونی لاین های دیگه هم کمک کنی. ولی فیلم هندی هم نیست شما همیشه لاین خودت رو ببری. قرار هم نیست تو کرریر باشی. تیم باید کرری کنه. تیم خوب باشه. بازی بالانس باشه. مثلا تیم شما اونارو روی بارون گنک می کنه میره وسط و بازی تموم میشه. نه اینکه اینطوری مچ بیفته بعد یک بنده خدام اینطوری بازی ببره بره بالا بیاد اینجا شاخ بشه.
    من فقط خواستم به شما نشون بدم دنیا دست کیه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم لینک مستفیمش برای اطمینان
    Last edited by kamron_devil; 20-09-2015 at 23:44.

10. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از عکسا مشخصه که همه ی بازیا رو کری کردی
    حرف آخر:
    1-به نظر منم با این ka*ron_d*vil بحث کردن بی فایدس چون حرفهاش شدیدا منطقیه و بحث با ایشون فقط باعث میشه که بفهمی چقدر در زمینه جذب و انرژی و شانس و فیزیک کوانتم احمقی! و بعد یه مدت که پی به اوج نادانی و حماقت خودت بردی افسرده و سرافکنده و معتاد تو جوی کنار خیابون پیدات میکنن!
    2-اگر هم تیمیهات خوب نباشن میشه حداقل با یه بازیکن خوب مثله من! premade رنک بری...
    3-اسکیل و تیم ورک= win
    4-جناب ka*ron_d*vil اگر میخوای عملا بهت ثابت کنم مرد باش و اکانت وست منو ادد کن .
    یا اینکه تو کلاسای آموزشی بنده شرکت کن.ثبت نام دوره بعدی میشه برا عید...
    Last edited by mey123; 21-09-2015 at 02:07.

12. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

از عکسا مشخصه که همه ی بازیا رو کری کردی
    حرف آخر:
    1-به نظر منم با این ka*ron_d*vil بحث کردن بی فایدس چون حرفهاش شدیدا منطقیه و بحث با ایشون فقط باعث میشه که بفهمی چقدر در زمینه جذب و انرژی و شانس و فیزیک کوانتم احمقی! و بعد یه مدت که پی به اوج نادانی و حماقت خودت بردی افسرده و سرافکنده و معتاد تو جوی کنار خیابون پیدات میکنن!
    2-اگر هم تیمیهات خوب نباشن میشه حداقل با یه بازیکن خوب مثله من! premade رنک بری...
    3-اسکیل و تیم ورک= win
    4-جناب ka*ron_d*vil اگر میخوای عملا بهت ثابت کنم مرد باش و اکانت وست منو ادد کن .
    یا اینکه تو کلاسای آموزشی بنده شرکت کن.ثبت نام دوره بعدی میشه برا عید...
    استاد لطفا ساعت کلاس هاتون و روز تشکیلشون رو اعلام فرمایید. من با یک قسمت حرفت که میگی 2نفری ادم بره تو بازی موافقم. 20 تا بازی کن خوب ادد کردم. همه اف هستند همیشه =))
    در مورد کرری که فرمودید. وقتی تیم شما اینطوری فید میده به دشمن من شرمنده دسترسی به بازار سیاه برای خرید ار پی جی و مشین گان و اسموک و .... نداشتم که بتونم بازی رو کرری کنم. منم مثل رامبو رفتم با یک چاقو جلوی کسانی که مشین گان دست گرفتن و همانطور که میبینی مردم
    استاد لطفا سفارش مارو به بازار سیاه بکنید
    از دست این میم شماره

همین اقای میم شماره یادشون هستش وقتی ما با هم بازی می کردیم و ایشون جنگل میرفتن. هم بنده لاین خودم رو راحت میبردم. هم ایشون به لاینهای دیگه کمک می کردن و ما بازی رو معمولا میبردیم با هم.
    ولی به دلایلی ایشون از ادلیست ما ناپدید شدند. انشالا سیزن بعدی شاید دوباره که انرنکد شدند به ادلیست ما برگردند و با هم تا دیاموند بریم.

راستی میثم جان . اون بازی که بنده ساپورت لوکس هستم و اسکور من و هم تیمیهام رو میبینی؟
    شن و ادیر هردو اسمورف پلات 2 روی سرور اروپای شرق بودند.
    با اینکه سوراکاشون رفت افک ولی ما بازی رو 4 به 5 به اون نتیجه قشنگی که میبینی باختیم
    نکته این بازی این هستش که 2تا اسمورف پلات تو تیم دشمن باشند ؟ شن و ادیر . و تیم ما این شکلی باشه؟ به نظر من که اسمش شانس نیست. اسمش اسکیل و تیم ورک هستش که ما نداشتیم و مایی که سیلور هستیم باید از اسکیل و تیم ورکی دارا میبودیم که می تونستیم 2تا پلات رو بزنیم
    خود اقای شن فرمودند اقای کامرون دویل. شما واقعا خوب بازی کردی و خوب هستی ( بهش گفتم با اینکه بازی 4 به 5 بود ما باختیم. بعد یارو گفتش که من و ادیر اسمورف پلاتیم و .. )

یعنی اقای پلات 2 از من تعریف کردند و گفتند سطح بازی تو واقعا خوبه. و حتما لول های بالاتر خواهی رفت ( بار ها شده اسمورفهای که جلوم بودند فکر کردند منم اسمورف هستم. چون یا لنه رو جلوشون بردم یا مساو کردم ) ( البته این عکس هایی گزاشتم همانطور که میبینید گاهی هم خودم خیلی مالی بازی نکردم علتش این هستش که وقتی تیم فید میده. فیلم هندی نیست. مثلا وقتی کیتالین تقریبا اینفیتی ادج داره. من با یک بی اف سرد مثلا چه جوری باید اون کمبود اتک و کریتیکال رو جبران کنم؟ خوب اون بیشتر داره. ساپورتش هم که تانکی بیشتر ایتم داره. خوب میزنه ما رو دیگه و اینجوری میشه که ادم لنه رو میبازه ) البته گفتم من و ساپورتم 0 بار مردیم بهش. ولی اقی لی2بار مثل رامبو رفتن جلو و بهش فری کیل دادن. خوب یارو هم میره ایتم بیشتر میخره. از اون طرف جنگل دشمن به جای اینکه مثل لی به من فید بده میاد من رو میکشه. و این میشه که میبینید. بابا فیلم هندی نیست. من به چه زبونی بگم )

منم در جواب گفتم بله. اتفاقا سیلور 2 رو گرفتم. ولی الان سیلور 3 هستم. پس درست میگی من لول بالاتر خواهم رفت
    یارو میخندید
    نمی دونه که بابا. اسکیل و تیم ورک. حالا تو 10000 تا هم خوب باش. هم تیمی خوب تو تیمت بیفته یا اسمورف تو تیمت بیفته که اسمش شانس نیست. اسمیش اسکیل و تیم ورک هستش.
    اینطوری میری بالا
    این یارو با اینکه پلات بود ولی احمق بود. نمیدونست ما یک اقا میم شماره داریم ایشون با اسکیل و تیم ورک تو همون اروپای شرق گلد 5 هستند و از این اقای پلات 2 بیشتر میفهمن
    عجب پلات احمقی. هههههههه
    ( و 100 البته ادم وقتی هم تیمی های خوب بهش میفته ماشالا انگیزه کرری کردنش هم بالا میره. و برعکس . مخصوصا اگر گوش ندن. یارو مثلا میگه وارویک تو داری کیل هارو میگیری. من میرم افک. من بهش میگم بابا که به کیل اهمیت میده. ما داریم میبریم. بعد میثم از تیم ورک و اسکیل صحبت می کنه. دمش گرم نبود به کی باید میخندیدیم. )

البته البته
    من باید یک اعتراف بکنم
    من بارها و بارها موقعیت برام پیش اومده که تا خود پلات هم برم
    حالا چه جوری؟
    مثلا یک نفر اسمورف دیاموند بوده و من ادش کردم
    من یک اخلاقی که دارم به همه مردم در تمام دین هایی که به خدا اعتقاد دارم احترام میزارن
    ولی وقتی خدا یک دنیای سوپر سوپر سوپر فوق العاده و پیچیده و شگفت انگیز و حیرت انگیز و .... آفریده؟ و من میبینم طرف کافر تشریف دارند عمرا ایشون رو ادد نمی کنم
    و بارها شده اسمورفهایی رو ادد کردم که می تونستم با بازی کردن باهاشون تا پلات راحت برم. ولی متاسفانه کافر بودند و پاک شدند
    و بعضی موقع ها هم طرف رو ادد کردم کافر نبوده. یا ماموریت به پایان رسیده اکانت به صاحب اکانت که نوب بوده داده
    یا اینکه مثلا یک اسمورف دیاموند بود. من خودم سیلور 2 بودم. گفت اگر میخوای باهات بازی کنم تا گلد بری یک اسکین باید برام گیفت کنی
    منم بهش گفتم این رفتار تو منفی هستش و دیلیتت می کنم دیگه از این حرفها نزنی

خلاصه این بود داستان ما
    که درکنار جذب قوی برای ترول فلان افک و ......
    فرصت هایی بوده که بریم بالا
    ولی هرچی با خودم کلنجار میرم نمی تونم با یک کافر رفیق شم. چون به نظرم تو این دوره زمونه که علم اینقدر از شگفتی های بدن انسان و دنیا صحبت می کنه که هیچ شانس و اتفاقی نمی تونه عمرا عمرا عمرا دنیایی مثل این رو به وجود بیاره . اون وقت یک سری ادم بیان بگن خدا کیه. تازه بعضی هاشون توهین هم می کنند راحت. پس ترجیح میدم همون سیلور بمونم. تا انشالا یک روز جذبم که مثبت شد و بازی کن خوب هم افتاد به دیاموند 1 برسم ^^ نرسیدم هم به اونجام. حالا اونها که رسیدن چه فایده داشت مثلا ؟ من گفتم. گاهی اسپک می کنم می بینم نتیجه بازی اونجا هم 20 4 میشه. خیلی فرقی نداره پس.
    Last edited by kamron_devil; 21-09-2015 at 12:37.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به نظر من میثم حالا که از اونجای ریوت و من میخوری با نون بخور که سیر بشی. هم اینکه زیادی نخوری چاق بشی
    من با نیسوس جلوی کانتر سگیم 1بار هم نمردم. 2بار هم کشتمش به کمک لی
    ولی لامصب اصلا نمیزاشت سی اس بزنم. عجیب غریب دیمج میده
    کمک بوت که ترول هم بودن کردم
    4 1 هم بودم تو بازی 4تا کشتن. زمانی که تیم درحال ترول بود و فید میداد. ولی وقتی دشمن فید میشه دیگه فیلم هندی که نیست ادم میمیره.
    مخصوصا اگر تو تیمت 3تا ترول بیفته. بعد با یارو مثلا میگی پلی سیف. این حرفها
    میگه yolo
    XD
    XDDDDD
    اسکیل و تیم ورک فقط
    البته ادم وقتی میبینه 3تا ترول تو تیمش هستند که یکیشون فلیم هم می کنه. خیلی رقبت نمی کنه سفت بازی کنه. چون هر چی هم سفت بازی کنی. اونها هم سفت تر ترول می کنند که حالت رو بگیرن. به اینکه یارو اگر اهل برد باشه. عمرا ترول نمی کنه.

بازی بعدی دوباره ساپورت لوکس بودم. اتفاقا تویچ دشمن اسمورف بودن. حالا شما شاهد باشید چندتا بازی که میزام یک اسمورف هم طرف من نبود. ولی تو دشمن باید باشه
    بعد تو این بازی هم گفت تو بازیت خوبه به من
    ولی به لطف فلیم و ترولینگ جینکس و همینطوری فید های مداوم تیمو و کاتارینا که معلوم بود اکانتشون از برنز کرری شده
    بازی رو مثل همیشه بردیم

میثم بخور داداش. مفتیه. اسمورفهای پلاتش میگن تو بازیت خوبه. ولی ریوت میگه. نه تو باید از سیلور 2 بهجای اینکه بری بالا بیای بشی سیلور 4
    ما اینطوری صلاح دیده ایم

سلطان میم شماره هم اینطوری صلاح دیده است
    بخور . راز موفقیت میم شماره. از اونجای ریوت میخوره. ریوت بهش بازی کن خوب میده که حرفش رو گوش کنند یا حتی کرریش کنند. میره بالا. شاخ میشه. بازیش خوبه قبول دارم. ولی نه اینطوری که صحبت می کنه. در حد خوب هستش . در حدل گلد 5 هم هستش. ولی اینجوری که این ادعا می کنه که من گلد 5 رو راحت گرفتم این حرفها نه. تیم خوب بهش میفته
    دوست دارم 2تا از این تیمها بهش بیفته ببینم کرری کردنش رو. من از بس با این اقای ترول میم شماره عزیزم بحث کردم خسته شدم.

من که ساپورت بودم اسکورم کیل اسیست مرگم بهتر از 3تا لاین ای دی سی ترول و کاتارینا و تیمو هستش. با ساپورت.

فقط خواستم این عکس های رو در کنار عکس هایی که قدیم اپ کردم ببینید و بفهمید که این بازی شانس نمیخواد که تو تیم شما افک ترول فیدر ان اسکیل این چیزی نیفته
    این بازی شانس نمیخواد که تو تیم شما اسمورف بیفته
    این بازی فقط اسکیل و تیم ورک می خواد که وقتی تیم شما توش ترول هستش اونم 2 3 تا. شما باید بتونی 2تا اسمورف پلات رو تو تیم دشمن بزنی و بازی رو کرری کنی.
    فقط اسکیل و تیم ورک. حتی با ترول های عزیز.

و انشالا سعی می کنم دیگه عکس آپ نکنم و بحث هم نکنم. یاسین به گوش خوندن. اونی که شکمش سیر باشه تو این مملکت چه میفهمه وقتی یک بچه میره نزدیک یک گاری قیصی فروشی و با هیجان میگه بابا بابا قیصی قیصی
    بابا هم چون بنده خدا پول نداره چنان یک پست کله ای به پس کله این بچه میزنه که تا آخره عمرش اصلا هوس میوه خوردن نکنه.
    اینکه میگم اتفاق افتاده تو شهر خود ما.
    بعد اگر بیای از اقای میم شماره بپرسی. اونجا میگه اسکیل و تیم ورک. اینجا خواهد گفت باید تلاش و کار کرد و پولدار شد.
    نمیگه بابا اول از همه یک پارتی نیاز داری. بعد پول نیاز داری . سابقه کار نیاز داری و ....
    نه اینکه تلاش و کار باید کرد ( مثل همون اسکیل و تیم ورکش ) اینها این چیزا رو درک نمی کنند. شکم سیره اقا سیر

- - - Updated - - -
    Last edited by kamron_devil; 21-09-2015 at 15:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

واه واه چه بحث داغی
    سلام دوباره یه سوال بپرسم همچین دله پروآ حنک بشه !
    دوستان من فرق این ایتمای جنگلو نمی دونم منظورم این اولشه که چهر تا شکل مختلف داره نفهمیدم تفاوت تویه چیه ممنون میشم راهنماییم کنید !

16. این کاربر از mahdi12397 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •