6:55 که دیسکانکت شدید میتونید بعد از 7:05 هر موقع دلتون خواست کانکت بشین حتی 3 بعد از ظهر.چیزی که مهمه اینه که بین 6:55 تا 7:05 کانکت نشید.
س.ا.ک.س رو نمیدونم ولی h.t.t.p.s کار میکنه.
6:55 که دیسکانکت شدید میتونید بعد از 7:05 هر موقع دلتون خواست کانکت بشین حتی 3 بعد از ظهر.چیزی که مهمه اینه که بین 6:55 تا 7:05 کانکت نشید.
س.ا.ک.س رو نمیدونم ولی h.t.t.p.s کار میکنه.
برا من که از ایده آل هم ایده آلتره ولی دلیل این حرفم این بود که شما تو همین فروم میتونید دوستانی رو پیدا کنید که مدتهاست دارن با خط یک مگ بین 4.5 تا 5 گیگ دانلود میکنن.از نظر من اون 5 گیگ ایده آله و گر نه شبی 2.5 گیگ از سرمم زیاده.![]()
این چه ترفندیه؟یعنی میشه 7 به بعد هم رایگان دانلود کرد؟
توضیح بیشتر میدین؟
نه 7 به بعد نمیشه.همون ترفندیه که تو صفحه ی اول همین تاپیک هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اینطوری ریسکش کمتره و احتمال اینکه چیزی کم کنه نزدیک به صفره.شما 12:35 کانکت میشید و 6:55 دیسکانکت میشید و کل این مدت رایگان حساب میشه.البته برا همه ی مناطق جواب نمیده.
من گفتم 6:55 دیسکانکت بشید چون ساعت اغلب سیستمها با ساعت پارس اختلاف دارند و ساعت پارس هم خودش هر چند وقت یکبار عقب جلو میره اما این اختلاف زمانی هر قدر هم که باشه دیگه از 5 دقیقه بیشتر نمیشه.
Last edited by csssaeed; 12-03-2012 at 07:46.
عجیبه.
با س.ا.ک.س که وارد میشم گوگل رو باز میکنه.نتایج سرچ هم میاد.ولی توی هیچ سایتی وارد نمیشه.
اما با خط مخابرات که وارد میشم هیچ مشکلی نداره.
برعکسه !
کسی راه حلی نداره واسش؟
سلام. به منم گیگ ندادن. نا مرداااا. 1 سوال دیگه. این اطلاعاتو کجا می زنن؟؟؟ که مثلاً بنویسن 2 گیگ میدن. اگر داده باشن به همین ترافیک مجازم اضافه میشه؟؟ یا باید از جای دیگه ای ببینم؟
به ترافیک مجازتون اضافه میشه.
در بخش گزارش مالی هم میتونید ببینید.
به من هم یک گیگ ندادن هنوز نمیدونم میدن یا بهشون بگم ؟
به اونایی که هنوز ندادن مشکلی نیست 24 ساعته در ایام عید خواهند داد
به منم الان دادن.
24 ساعته در ایام عید میدن یعنی چی؟
برا من رو دو برابر حجم رو هنوز ندادن.اون رو کی میدن؟
کسی از س.ا.ک.س استفاده نمی کنه تست کرده باشه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)