بنظرم همون مبینو بچسپ بهتره
1 ماه 1 مگ نامحدود برنزی 120 تومن او یکی 190 تومنولکن دادا (تکیه کلام جدید پیسی ورد
)
بنظرم همون مبینو بچسپ بهتره
1 ماه 1 مگ نامحدود برنزی 120 تومن او یکی 190 تومنولکن دادا (تکیه کلام جدید پیسی ورد
)
داش تو یاهو ای دیت میای؟
لطفا؟!
اره. ولی دانلود شبانه اش 8 ساعته
اگه وضع شبانه مبین نت درست نشه احتمالا یه ترکیبی از هردوشون رو بگیرم. مثلا 1 مگ با حجم 1 گیگ وایرلس بگیرم فقط شبانه ازش استفاده کنم بقیه وبگردی هام رو بیام یه طرح 128 یا 256 از مبین نت بگیرم![]()
بچه ها یه ترفند زدم آنتنم از یه دونه فیکس شد روی 5 تا!!!اسپید تست بین المللی رو به دلیل نداشتن جاوا نمی تونم باز کنم، ولی با تست سرعتی که از اسپید تست ایرانی گرفتم سرعتم رو زد 2.3 مگ!!!!
امشب رو آزمایشی سر می کنم بعد اگه اوکی بود راهشو میگم شماها هم حالشو ببرید.
شاد باشید![]()
سلام
اولین باره که چنین وضعیتی را میبینم. سیگنال 100٪ کیفیت درحد صفر.
امیدوارم این بهبود شبکه زیاد طول نکشه.
نشد این مبین نت یه ماه سرویس خوب به ما بده هی وسطاش یه فیلمی برامون میاد همش!
چند روزه افت شدید سرعت برای دانلود شبانه دارم، شما هم اینطورید؟
داداش یکی از دوستان مودم دست دوم گرفته که طرح 128 یک ساله 20 روشه، روی خود 128 بستن، بنظر شما و سایر دوستان، اگه کارت دانشچوییش رو بفرسته به سیستم سرعتش رو بالا می برن؟
قبل هر کاری از طرف بخاید فوتوکوپی شناسنامه و کارت ملی رو بهتون بده و ببرید نمایندگی
اگه به نمایندگی ای که مودم ازش خریداری شده دسترسی دارید برید اونجا فتوکوپی کارت ملی و شناسنامه خودتون + مدرکی برای سرویس بالاتر از 128 بدید تا مودم بنامتون بشه و همچنین سرویس بالای 128 براتون ببندن
اگر هم نه برید یه نمایندگی شهر خودتون اونجا مطرح کنید اگر جواب ندادن زنگ بزنید به مرکز مبین نت و اونجا مشکلتونو مطرح کنید (مشخصات طرف رو هم بدونید تا گیر نکنید)
قیمتاش از مبین نت گرونتره و بنظرم پول دانلود شبانه رو هم کشیده روش
ولی من چشم آب نمبخوره توی ایران یه سرویس دهنده بیاد سرویس محدود بده(قیمت ارزون) و شبانشو بزاره که هرچی دان کنی هیچ مشکلی پیش نیادو این داستان خوش ادامه پیدا کنه
آخرش...
البته اگه پبنگش
100% همینطوره. دانلود شبانه رایگان یه دروغ بیش نیست همونطور که مبین نت هم موقع ثبت نام مودم رایگان میده. ولی خوب با این اوضاع چه میشه کرد
قبلا از این از یه شرکت دیگه می گرفتم اون شبانه رایگان نداشت ولی در عوض مثلا سرعت 256 رو برات 2 مگ می بست و اشتراکت هم واقعا 1به 1 می داد اونم قیمتش تقریبا با این یکیه.
احتمال زیاد این یکی دانلود شبانه اش رو بین چند نفر باهم به اشتراک می زاره.
مجبورم بین همین شرکت های اشغال یکی رو انتخاب کردو یه ماه ازش بگیرم ببینم اوضاع چطوره. دیشب هم که بزور از مبین نت 1.5 گیگ دانلود داشتم
کلا بقول یکی از بچه های انجمن تا وقتی برای ما کنجد روی نون سنگک یه آپشن حساب میشه ما جهان سومی هستیم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)