512 نامحدود که استفاده میکنم سرعتش 24 ساعته رو 70 هست 256 هم حدودا40باشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
512 نامحدود که استفاده میکنم سرعتش 24 ساعته رو 70 هست 256 هم حدودا40باشه
آقا دمت گرم![]()
آخه چقدر تایم اوت...?!ughh
همه چی خوب و عادیه الا این تایم اوت ها!
این مازندرانیا کلا به فکر خودشونن منظورم مسئولینش با افزایش پهنای باند فقط می خوان نشون بدن که نفوذ اینترنت تو استان شون زیاده و الل الان هستن جاهای که واسه 256 هنوز کارت دانشجویی نیازه
این نشون میده که کشور ما اینترنت ش شده مثل وسایل مصرفی روزانه مردمرشت یه قیمت و سرعت میدن مازندران یه قیمت و سرعت میدن بقیه استان ها هم همین جور و همین جور سرعت اصن یه قانون مشخص وجود نداره
![]()
این برای دوستی که پینگ می خواست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم پينگي كه از پورت مخابرات گرفتم حدودا 1 ماهه از مخابرات اينترنت ميگيرم و در اين يك ماه هميشه timeout داشتم !! وتصصميم دارم جمع آوري كنم... براي كساني كه به صورت آنلاين بازي انجام ميدن اصلا توسيعه نميشه.
خيلي جالبه اگر به لينك دانلود دقت كنيد متوجه ميشيد كه اين عكس فيك نيست بلكه اين دوستمون از يك شبكه محلي در حال جا به جاي فايل هستن كه ftp نشانگر اين موضوع هست!
دوست عزیز ، شما مگه الان این تست رو تو مازندران نگرفتید ؟
پس چرا اینجا میزارید ؟
سلام
ازت خوشم اومد دوباره منتظر تک تک شما هستم در اندیشه مخابرات جم کنین NO Speed هست
دوست عزيز سلام ... متاسفانه شما يا بد متوجه شديد يا كم متوجه شدي يا كج متوجه شدي من اصلا مشكل سرعت در مخابرات نداشتم. من به دليل اينكه پورت مخابرات timeout زياد داشت و مناسب براي انجام دادن بازي به صورت آنلاين نيست تصميم گرفتم كه جمع آوري كنم.
بايد بدونيد كه بنده مدتها قبل حدودا 1 سال پيش از انديشه استفاده ميكردم واقعا بي كيفيت ترين در نوع خودش بود وقتي شبا كه free ميشد timeout شديد ي ميداد كه بيا و ببين به طوري كه بين timeout ها گاهي هم پينگ ميداد!!!! اي اس پي كه منو راضي كرده تا الان از نظر پينگ و timeout فقط شاتل بوده كه متاسفانه تو مركز ما حدودا 3 ماه طول ميكشه تا واگذار كنن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)