خواهش میکنم
فقط در صورت خریداری ، اعلام کنید تا اگه کسی سوالی داشت ، بتونه ازتون بپرسه
پیشاپیش مبارک باشه
خواهش میکنم
فقط در صورت خریداری ، اعلام کنید تا اگه کسی سوالی داشت ، بتونه ازتون بپرسه
پیشاپیش مبارک باشه
بعد نرر رو چطوري تأمين ميكني؟فلاش ميزني يا منبع نوري ديگه اي داري يا فقط روز عكاسي ميكني؟اگر مشكل نور نداشته باشي ميشه بهش فكر كرد
دوربين اي اس ال آر نور بيشتره لازم دارند البته در ايزوي مساوي
دوستان من قبل از عید ایکسوز240خریدم فرصت نشده بود زیاد باهاش عکاسی کنم .امسال یه چند روزی جاتون خالی شمال بودم دوربینم بردم
اصلا از کیفیت عکسهاش راضی نبودم.بد نبود ولی به نسبت گوشیم گلکسی ACE3تفاوت چندانی نداشت. حتی تو نور زیاد وآفتابی گوشی به مراتب بهتر از
دوربینم عکس میگرفت تنها تفاوت گوشیم یکی تو نور کم یکی هم زوم اپتیکال که نداره. من فکرکنم حالا که سامسونگ روی گوشی هاش یه همچین دوربینهایی
نصب پس میبایست دوربینهای خوبی هم داشته باشه.
به جرات میتونمبگم من تو اینهمه دوربین کامپکتی که عوض کردم هیچ دوربینی مثل A1100کنون اصل مالزی نمیشد واقعا بی نظیر عکس میگرفت.
دوستان چه علتی داره دوربین های لومیکس وارد نمیشن؟
به نظرم ، تقاضای کم و نبود مشتری !!!! البته در سطح وسیع منظورمه
سلام - این که گفتم به ترتیب منظورم را برعکس گفتم از آخر به اول منظورم بود![]()
مدل s110 هم دوربین فوق العاده ایی است برای افرادی که زوم زیادی نیاز ندارند .
سلام - این که گفتم به ترتیب منظورم را برعکس گفتم از آخر به اول منظورم بود![]()
مدل s110 هم دوربین فوق العاده ایی است برای افرادی که زوم زیادی نیاز ندارند .
سلام ب دوستان
میخوام حدود 1 تومن برای ی کامپکت خوب هزینه کنم..واقعا نمیدونم چیکار کنم.. G15 Cannon هست ک چون 24fps فیلم میگیره منو تو خریدش مردد کرده. Rx100 Sony هم عکسش خوبه، فیلمشم 60fps هستش، ولی خیلی گرونه..کسی 60fps دیگه خوب با کیفیت عکاسی خوب و قیمت مناسب سراغ نداره؟
از دوستان چن تایی قبلا بهم جواب دادن، اما خواستم تا نظر دیگر افراد حرفه ای رو هم بدونم تا به ی اجماعی برای خرید ی دوربین خوب برسم.قصد خرید دارم. لطفا کمک کنید..
مرسی
من میخوام بدونم که شما 60 فریم رو برا ی میخوای؟؟!!!
خب برای اینکه موقع فیلم برداری تیک نزنه، مثلا موقعی که داریم تو جاده راه میریم و فیلم برداری می کنیم.. میخوام دوربینم چند کاره باشه، ن صرفا عکس بگیره یا فیلم.. چون واقعا نمیشه جفتشو همه جا برد..
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)