اسلام علیکم و بقیش
تایید میشه :خخخخلطفا کرک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای دانلود بزارید
اسلام علیکم و بقیش
تایید میشه :خخخخلطفا کرک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای دانلود بزارید
سلام و درود بر شما
من بازی harvest moon را نصب کردم و یک روزه کامل با هاش حال کردم ولی سیو نشد بر روی pc و اعصشبمو خورد کرد حالا از دوستان خواهش دارم هر کسی که وارده یه کمکی به ما بکنه
نقل قول:
نوشته شده توسط fceses [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من بازی angry birds رو نصب میکنم ولی هنگام اجرا کرک این اخطار میده این فایلش رو برام دوباره بذارید اخه قبلیه لینکش خرابه
the program cant start because MSVCR100.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام حالا این فایل دانلود کردم باید چیکار کنم اصلا برای رفع این پیغام که میده باید چیکار کرد؟
تو محل نصب هم کپی کردم ولی حل نشد؟
سلام دوستان عید همه مبارک
من ویندوزم سون هست . با اجرای بازی مشکل دارم
وقتی لوگوی بازی و سازنده رو نشون میده و بعد می خواد بره توی منو ها یکباره بازی میپره بیرون .
صفحات رو دنبال میکردم و دیدم دوستان گفته بودن که برم و برای قسمت صدا تنظیماتی رو انجام بدم . منم این کار رو انجام دادم ولی درست نمیشه . یعنی صدا رو گزشتم روی 44100 . ولی بازم درست نشده . چه کار کنم؟
خواهش میکنم دوست عزیز
منم یه بازی داشتم همچین مشکلی داشت ولی وقتی همه ی سی دی ها یا dvdها را تو یه فولدر کپی میکردم نصب میشد!
1 فلدر بسازید بعدهمه فایل های داخل دیسک ها را بریزید توش و از اونجا نصب کنید.فقط دقت کنید همشون 1جا باشن و داخل 1 فلدر و حتی داخل اون فلدرم فلدر دیگه ای نسازید
موفق باشید![]()
بازیو به روش شما ریختم ولی:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چی کار کنم؟
سلامی به بر و بچ.
لطفا کمکم کنید من بازی Scarface: The World Is Yours از سایت میهن دانلود با حجم تقریبی 2.3 گیگابایت دانلود کردم ولی وقتی وارد این مرحله میشم میبینم که گزینه ی زیر برای ادامه ی نصب فعال نیست:
لطفا کمکم کنید.
خیلی خیلی ازتون ممنون میشم.![]()
نمیدونم والا
دقیقا چه موقعی این ارور را میده ؟
این احتمالا ارور کرک نیست؟
کرکشا نصب کردی؟
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
به وسیله ی فلش پایین سمت راست بیا تا آخر متنی که نوشته ببین درست میشه
این کار برای اینه که متن را نخونده قبول نکنی
سلام من دو تا از نسخه های بازی angry birds رو روی ایکس پی نصب کردم ولی موقع اجرا این ارورو میده
open GL 2.0 renderer not supported reason
open GL 2.0 is not supported
باید چیکار کنم ؟ممنون
درایور کارت گرافیکتو آپدیت کن حل میشه.![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)