یعنی آمریکا از همینا میترسه ، هیچ کاری نمیکنه.
چون کارامون اصلا حساب و کتاب نداره.
یه شب اینترنت خوبه ، صد شب افتضاح...
من که پیت نفتم رو برداشتم ، میخوام برم دنبال نفت برای مودمم.
یعنی آمریکا از همینا میترسه ، هیچ کاری نمیکنه.
چون کارامون اصلا حساب و کتاب نداره.
یه شب اینترنت خوبه ، صد شب افتضاح...
من که پیت نفتم رو برداشتم ، میخوام برم دنبال نفت برای مودمم.
اوضاع اینترنت بد ریخته به هم وضعیت 3g هم خراب شده
تیکت دادم 12 تومن شارژ کردم اما محاسبه نشده امروز 3 گیگ بهم اضافه شد!
به شدت تایم اوت و لگ دارم داخل بازی ها !کسی مشکل من رو داره؟احتمالا اینم تیکت میدم !![]()
Last edited by hojjat74; 25-05-2015 at 23:37.
منم چن وقته نت ام هر چن ساعت یا دقه هی قطع میشه سرعت امروز منم خیلی خیلی بد بود سرعت الان شبانه من این قد پایینه که شرمم میشه بگم ولی میگم !! متوسط 6 کیلوبایت بر ثانیه عدد شش ( نه شصت ) کیلوبایت بر ثانیه !! گاهی هم 3 (سه) یا 1 (یک) کیلوبایت بر ثانیهه حتی همین پیج هم به زور باز شد ! به نت هم نمیشه دل بست
سلام. سرعت دیشب برای من خیلی عالی بود حدود 8 گیگ گرفتم
خدا کنه همیشه همینطور باشه
خود مخابرات زنگ بزنید به 2020 قسمت پشتیبانی میگه «مشترک گرامی، زدیم ریدیم آبم قطعه و داریم پیگیری میکنیم»نوشته شده توسط hardwaretrolMaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یک نفر که درست همون روز ثبت نام کرده میاد میگه مال من عالیه ...
کلا این ملک جعفریان بی همه چیز، به جز پول هیچ چیز دیگه ای نمیشناسه، از زمانی که اومده سال به سال، ماه به ماه و روز به روز همه چی گندتر و افتضاح تر شده ...
الان 2 روزه بیشتر از 30 درصد Packet Loss دارم، سایتای خارجی که کلا با معجزه باز میشن و ایرانیا هم با 4-5 بار رفرش، اونم هربار یه عکس و استایل و تیکش ناقص لود میشه و گند زده میشه به کل سایت!
جالبیش اینه سرورهای توی مشهد رو هم تست کردم، Latcenty بین 35 و 180 میلی ثانیه دائم متغیره، یعنی حتی وضعیت شبکه داخلی خود مخابرات توی مشهد اینقدر افتضاح و غیر پایداره ...
تازه الان باز خوبه، دیروز Gateway که خود مخابرات به کانکشنم میده (10.70.246.253) پینگ میگرفتی هر بار دقیقا یه Latency از آب در میومد در حالی که این Gateway احتمالا توی مرکز مخابراتیه و در بدترین حالت باید یه چیزی حدود 20 میلی ثانیه تاخیر داشته باشه، اما دیروز بین 80 و 130 متغیر بود ...
در حالتی هم که این مشکلات نیست، با دزدی 30 درصدی حجم مخابرات و غیر پایدار بودن سرعت و Timeout های فراوان، واقعا نمیدونم دارم پول به چی میدم! من توی تابستون با مدرک کامل ثابت کردم مخابرات هرچی که مصرف واقعیم هست 30 درصد بیشتر از حجمم کم میکنه و عدد دقیقا 30 درصد بود، بدون حتی یک هزارم اعشاری (کاملا مشخص بود به صورت سیستماتیک این موضوع صورت گرفته)، به 195 شکایت کردم بعد 2 ماه سر دواندن و بدون هیچ جوابی، آخر یکی از سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات مرکز مشهد به نام «نوروزی» زنگ زد گفت من این شکایتت رو میبندم چون سیستم مشکل داره از اول شکایت رو ثبت کن، منم این کار رو کردم و مدارک جدید تر هم آپلود کردم اما دوباره دقیقا همون مسخره بازی تکرار شد. فقط هر موقع شکایت ثبت میکنی یکی از 195 زنگ میزنه میپرسه SMS کد پیگیری گرفتین یا نه؟ اما بعدش هیچ پیگیری ای نمیشه و فقط مردم رو مسخره کردن ...
Last edited by Night2; 26-05-2015 at 12:24.
این مطلب که اگر فیبر نوری باشید بعد از 3 ماه اینترنت مخابرات بگیرید بعدش میتونید درخواست تخلیه بدید و از جای دیگه نت بگیرید و از حالت انحصاری در میاد؟من 2 نفر از دوستام تایید کردن و گفتن خود پشتیبانی گفته ایا این صحت داره؟اگر داره من 1 ساله رو فسخ کنم و جریمه هم بدم به جاش از شاتل یا عصر تلکام بگیرم!
به نظر من بهترین کیفیت تو سرویس دهی مخابرات هست و یکی از ویژگی های منحصر به فردش شبانه رایگان هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)