تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1596 از 2199 اولاول ... 59610961496154615861592159315941595159615971598159916001606164616962096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,951 به 15,960 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

توسعه شبکه وایمکس مبین نت

شبکه‌ی سراسری وایمکس مبین‌نت در یک ماه گذشته شاهد تغییر و تحولات گسترده‌ای بوده است و با توجه به افزایش چشم‌گیر تعداد سایت‌های وایمکس در چندین شهر کشور، کیفیت دسترسی مشترکین وایمکس مبین‌نت در این شهرها افزایش قابل ملاحظه‌ای پیدا کرده است.

شهر شیراز با افزایش ۳۵۰ درصدی تعداد سایت‌ها، در صدر فهرست توسعه‌ی شبکه‌ی مبین‌نت قرار دارد. پس از شیراز، شهر اهواز با افزایش ۲۵۰ درصدی در رده‌ی بعدی است و سایت‌های جدید این شهر در تاریخ‌ ششم و سیزدهم تیرماه امسال آماده‌ی استفاده خواهند بود. چندین سایت جدید نیز در خرم‌آباد، بیرجند و قشم به بهره‌برداری رسیده است تا شمار سایت‌های این شهرها به ترتیب افزایش ۱۰۰، ۷۰ و ۵۰ درصدی داشته باشند.

اما در تهران نیز تعداد زیادی سایت جدید آماده‌ی نصب و راه‌اندازی هستند که پس از دریافت مجوزهای لازم بی‌درنگ به بهره‌برداری خواهند رسید. پیش‌بینی می‌شود با اضافه شدن این سایت‌های جدید به شبکه‌ی وایمکس مبین‌نت در تهران، گذشته از تحت پوشش قرار گرفتن مناطقی جدید، کیفیت دسترسی مشترکین تهرانی به اینترنت پرسرعت وایمکس مبین‌نت افزایش چشم‌گیری پیدا کند. چندین شهر دیگر کشور نیز در صف توسعه‌ی شبکه قرار دارند که این کار به مرور انجام خواهد شد و به اطلاع عموم خواهد رسید.

اما گذشته‌ از توسعه‌ی شبکه در شهرهای فوق، سه شهر و منطقه‌ی جدید نیز در ماه گذشته به شبکه‌ی سراسری وایمکس مبین‌نت اضافه شده‌اند. شهرهای برازجان، مس سرچشمه و منطقه‌ی بیدخون عسلویه اکنون تحت پوشش شبکه‌ی سراسری وایمکس مبین‌نت قرار دارند و هم‌وطنان‌مان در این شهرها می‌توانند مشترک خدمات مبین‌نت شوند تا از اینترنت پرسرعت بی‌سیم وایمکس مبین‌نت بهره ببرند.

در حال حاضر شرکت ارتباطات مبین‌نت تنها اپراتور سراسری وایمکس در کشور است و مشترکین آن می‌توانند با استفاده از مودم خود، در تمام شهرهای تحت پوشش مبین‌نت از اشتراک اینترنت پرسرعت بی‌سیم خود استفاده کنند.

روابط عمومی
    شرکت ارتباطات مبین‌نت
    دیشب با سرویس 2 مگ فقط تونستم با سرعت فاجعه زیر یه گیگ دانلود کنم از اثرات مطلوب همین گسترش هست؟!

2. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دیشب از وطن دانلود زیر یه گیگ دانلود داشتم! مثلا خیر سرشون سرویس 2 مگ ارائه دادن
    اتفاقا چند تا از لینک های من هم از وطن دانلود بود سرعت دانلود این سایت برای من تو شب تقریبا همیشه در حد دیالوپ هست دیشب هم همینطور بود ولی لینک های دیگه سرعتشون خوب بود.

4. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

توسعه شبکه وایمکس مبین نت

شبکه‌ی سراسری وایمکس مبین‌نت در یک ماه گذشته شاهد تغییر و تحولات گسترده‌ای بوده است و با توجه به افزایش چشم‌گیر تعداد سایت‌های وایمکس در چندین شهر کشور، کیفیت دسترسی مشترکین وایمکس مبین‌نت در این شهرها افزایش قابل ملاحظه‌ای پیدا کرده است.

......

روابط عمومی
    شرکت ارتباطات مبین‌نت
    جناب مبین نت،بهتره در کنار توسعه سخت افزاری،به رفع اشکالات و محدودیت های نرم افزاری هم توجه داشته باشید.بعنوان مثال صفحات امن https و منجمله gmail بصورت قانونی قابل استفاده نیست!

6. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از طرح نوروزیم 100 مگ مونده....به نظرتون گیگ اضافه بخرم یا طرحو عوض کنم ؟؟
    در حاله حاضر بجز نوروزی کدوم طرح خوبه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

از طرح نوروزیم 100 مگ مونده....به نظرتون گیگ اضافه بخرم یا طرحو عوض کنم ؟؟
    در حاله حاضر بجز نوروزی کدوم طرح خوبه ؟
    نوروزی بهترینه .
    نامحدود های 8 تا 20 و 2 مگ محدود هم خوبن ولی دانلود شبانه درست و حسابی خبری نیست .

9. این کاربر از .:Bardia:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

طرح نوروزی من هم داره تموم میشه ولی دانلود شبانه اش که اصلا خوب نیست چند روز صبر می کنم ببینم بهتر میشه یا نه

دوستان لطفا یه نگاهی به تعرفه های وایرلس زیر بندازید بگید نظرتون چیه؟ نسبت به مبین نت بهتر هست با نه
      محتوای مخفی: [URL=http://www.upload.tehran98.com/ 
    [/URL]]
    Last edited by arash59b; 29-06-2013 at 19:11.

داره خودمونی میشه alichelsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من یک سال مبین نت داشتم اوایل خیلی خوب بود و قیمتاش منطقی بود الان باتوجه به گرون شدن طرح ها اصلا به درد نمیخورد من که به زودی تا چند روز اینده دیگه تمدید نمیکنم اشتراکم رو و جمع میکنم میرم با همون adsl خیلی بهتر و ارزون تر از مبین نت است تازه دنگ و فنگ نامه هم نداره الان تا سرعت دومگ راحت میدن و نامحدود

12. این کاربر از alichelsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام /دوستانی که از وایمکس مبین نت اشتراک گرفتند و تجربه دارند چند سوال درباره سرعت طرح ها دارم./
    لطفا بدون کلی گویی و اینکه سرعت کمه خوبه یا بد هست متوسط سرعتی که دارید رو بگین./
    نامحدود 128 کلیوبایت با ضریب اشتراک 1 به 10 سرعتش چند هست؟/
    نامحدود 512 با ظریب اشتراک 1 به 4 از ساعت 8 صبح تا 20 سرعتش چند هست؟/
    نامحدود 1024 با ضریب اشتراک 1 به 4 از ساعت 8 صبح تا 20 سرعتش چند هست؟/
    لطفا دوستانی که 3 مورد بالا رو تجربه کردند قبلا سرعت رو بگن چند هست.../
    و دوستانی که طرح های دیگه رو تهیه کردند نوع طرح و سرعتشون رو بگن./
    لطفا کلی گویی نکنید که مثلا کمه خوبه و یا بگیر و نگیر ! فقط سرعت رو بگین... مرسی از همه شما
    Last edited by mehr1362; 29-06-2013 at 21:29.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام /دوستانی که از وایمکس مبین نت اشتراک گرفتند و تجربه دارند چند سوال درباره سرعت طرح ها دارم./
    لطفا بدون کلی گویی و اینکه سرعت کمه خوبه یا بد هست متوسط سرعتی که دارید رو بگین./
    نامحدود 128 کلیوبایت با ضریب اشتراک 1 به 10 سرعتش چند هست؟/
    نامحدود 512 با ظریب اشتراک 1 به 4 از ساعت 8 صبح تا 20 سرعتش چند هست؟/
    نامحدود 1024 با ضریب اشتراک 1 به 4 از ساعت 8 صبح تا 20 سرعتش چند هست؟/
    لطفا دوستانی که 3 مورد بالا رو تجربه کردند قبلا سرعت رو بگن چند هست.../
    و دوستانی که طرح های دیگه رو تهیه کردند نوع طرح و سرعتشون رو بگن./
    لطفا کلی گویی نکنید که مثلا کمه خوبه و یا بگیر و نگیر ! فقط سرعت رو بگین... مرسی از همه شما

نامحدود 128 1 به 10 رو بچه ها داشتن می گفتن سرعت دانلود به زور به 5 KB/s می رسه. تازه عکسای تست سرعتش هم هست که گریه آدم در میاد...!!! دایل آپیه واسه خودش!

شاد باشی

15. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

[/SIZE]
    نامحدود 128 1 به 10 رو بچه ها داشتن می گفتن سرعت دانلود به زور به 5 KB/s می رسه. تازه عکسای تست سرعتش هم هست که گریه آدم در میاد...!!! دایل آپیه واسه خودش!

شاد باشی [/SIZE]
    مرسی دوست عزیز

دوستانی که طرح های دیگر رو تست کردند لطفا درباره سرعت اطلاعات بدهند.ممنونم

17. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •