دیشب با سرویس 2 مگ فقط تونستم با سرعت فاجعه زیر یه گیگ دانلود کنم از اثرات مطلوب همین گسترش هست؟!![]()
دیشب با سرویس 2 مگ فقط تونستم با سرعت فاجعه زیر یه گیگ دانلود کنم از اثرات مطلوب همین گسترش هست؟!![]()
اتفاقا چند تا از لینک های من هم از وطن دانلود بود سرعت دانلود این سایت برای من تو شب تقریبا همیشه در حد دیالوپ هست دیشب هم همینطور بود ولی لینک های دیگه سرعتشون خوب بود.
جناب مبین نت،بهتره در کنار توسعه سخت افزاری،به رفع اشکالات و محدودیت های نرم افزاری هم توجه داشته باشید.بعنوان مثال صفحات امن https و منجمله gmail بصورت قانونی قابل استفاده نیست!
از طرح نوروزیم 100 مگ مونده....به نظرتون گیگ اضافه بخرم یا طرحو عوض کنم ؟؟
در حاله حاضر بجز نوروزی کدوم طرح خوبه ؟
نوروزی بهترینه .
نامحدود های 8 تا 20 و 2 مگ محدود هم خوبن ولی دانلود شبانه درست و حسابی خبری نیست .
طرح نوروزی من هم داره تموم میشه ولی دانلود شبانه اش که اصلا خوب نیست چند روز صبر می کنم ببینم بهتر میشه یا نه
دوستان لطفا یه نگاهی به تعرفه های وایرلس زیر بندازید بگید نظرتون چیه؟ نسبت به مبین نت بهتر هست با نه
محتوای مخفی: [URL=http://www.upload.tehran98.com/
Last edited by arash59b; 29-06-2013 at 19:11.
من یک سال مبین نت داشتم اوایل خیلی خوب بود و قیمتاش منطقی بود الان باتوجه به گرون شدن طرح ها اصلا به درد نمیخورد من که به زودی تا چند روز اینده دیگه تمدید نمیکنم اشتراکم رو و جمع میکنم میرم با همون adsl خیلی بهتر و ارزون تر از مبین نت است تازه دنگ و فنگ نامه هم نداره الان تا سرعت دومگ راحت میدن و نامحدود
سلام /دوستانی که از وایمکس مبین نت اشتراک گرفتند و تجربه دارند چند سوال درباره سرعت طرح ها دارم./
لطفا بدون کلی گویی و اینکه سرعت کمه خوبه یا بد هست متوسط سرعتی که دارید رو بگین./
نامحدود 128 کلیوبایت با ضریب اشتراک 1 به 10 سرعتش چند هست؟/
نامحدود 512 با ظریب اشتراک 1 به 4 از ساعت 8 صبح تا 20 سرعتش چند هست؟/
نامحدود 1024 با ضریب اشتراک 1 به 4 از ساعت 8 صبح تا 20 سرعتش چند هست؟/
لطفا دوستانی که 3 مورد بالا رو تجربه کردند قبلا سرعت رو بگن چند هست.../
و دوستانی که طرح های دیگه رو تهیه کردند نوع طرح و سرعتشون رو بگن./
لطفا کلی گویی نکنید که مثلا کمه خوبه و یا بگیر و نگیر ! فقط سرعت رو بگین... مرسی از همه شما![]()
Last edited by mehr1362; 29-06-2013 at 21:29.
نامحدود 128 1 به 10 رو بچه ها داشتن می گفتن سرعت دانلود به زور به 5 KB/s می رسه. تازه عکسای تست سرعتش هم هست که گریه آدم در میاد...!!! دایل آپیه واسه خودش!
شاد باشی![]()
مرسی دوست عزیز
دوستانی که طرح های دیگر رو تست کردند لطفا درباره سرعت اطلاعات بدهند.ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)