تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1596 از 2403 اولاول ... 59610961496154615861592159315941595159615971598159916001606164616962096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,951 به 15,960 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

دوست عزیز اول اینکه اسپید تست حدود 1 هفته هست فقط باز میشه با اینترنت مخابرات قبل از ان با مخابرات گیلان باز نمیشد همه کاربرهای اینجا اطلاع دارن.دوم اینکه الان هم دیر نیست جمع اوری کنید چون این مشکلات حل نمیشه.خدا مخابرات را برای دانلودرها نگاه داره.سرعتش هم بیشتر کنه.این هم سرعت دانلود از اپلود باز بدون اکانت پریمیوم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز آره درسته speedtest یه هفتست که باز میشه ولی من اون تست رو فقط به عنوان مدرکی واسه حرفام گذاشتم و این مسئله که از ساعت 10.5 صبح سرعت کاهش پیدا می کنه رو من همون اولین روزی که از مخابرات گرفتم با تستای خودم متوجه شدم و همون روزم زنگ زدم پشتیبانی این مسئله رو اطلاع دادم و تا الانم که 40 روز از اومدنم به مخابرات میگذره هنوز همینطوریه و چندین بار زنگ زدم پشتیبانی جواب های بی ربط بهم دادن، این تستای اسپیدتست رو هم فقط واسه اثبات حرفام گذاشتم، هیچ دلیل واسه دروغ گفتن و کوبیدن شرکتی نمی بینم اگه همین فردا سرعتم خوب بشه دیگه گله ای ندارم! هرچند الان یکی دو روزه سرعت وبگردی کمی بهتر شده، تا همین چند شب پیش موقع وبگردی می خواستم سرمو بکوبم به دیوار!

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اینم تست از سرور لندن: دوست عزیز دیتا سنتر اصلی مازندران،شهر بابل(0111) هستش،بعد شما می گید فیک،من تا چند ماه قبل از مخابرات مازندران سرویس 20 مگ داشتم،اینم تستش بود:
    این تست ها ارزش آنچنانی نداره چون در هر بار تست ممکنه سرعت متفاوت باشه

شما که اینترنت 20 مگ از مخابرات مازنداران گرفتید ، لطف کنید شرایط ثبت نام رو برای من بگید . من الان امروز میخوام اینترنت 20 مگ بگیرم. اصن 20 نه .10 مگ بگیرم. شرایطش ، سایت و مشخصاتش رو به من بگید من میخوام ثبت نام کنم!

3. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

این 20 مگی که الان نیست وان موقع هم سیتمشون رو نمیتونستن کنترل کنن از دستشون میپرید.ولب الان همشون رو 4 مگ بسته شده.
    تازشم خود مسئول مخابرات بابل که مرکز استان هست میگفت خودمون پهنای باند رو بالا بردیم تا از شرکت مخابرات ایران پهنای بیشتری برای مشترکا بگیریم.
    الان چه محدود چه نامحدود از 128 تا 2 مگ سرعتش 400

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این سایت مخابرات استان مازندان
    همونطور که می بینید. این شرکت مثل تمام شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت پر سرعت حداکثر سرعتی که میتونه ارائه بده 2 مگ هست
    اونم 2 مگابیت نه مگابایت!!
    لازم به ذکره شبکه مخابرات ایران سیم مسی هست و یکی از مهمترین دلایلی که حداکثر سرعت اینترنت تو ایران 2 مگ هست مقاوت کم سیم مسی در انتقال دیتاس!
    حالا اگه شما واقعا 20 مگ ثبت نام کردید اطلاع بدین دوستان هم در جریان باشن .

اگه شما اینترنت 1 مگابایت ددیکیتد استفاده بکنید ممکنه به این سرعت برسید!! ولی این در شرایطی هست که شما ماهی 400 500 تومن هزینه اینترنت بدین ، که این حرکت برای یه کاربر معمولی قابل اجرا نیست

6. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان بالاخره این ضحی کیش که اومده و قیمتاش عالیه از نظر کیفیت هم میشه روش حساب کرد؟من فقط از اندیشه استفاده کردم یعنی از اندیشه بهتر هست؟اینکه میگن ضحی نامحدودش 1 به 10 یا 1 به 8 هستش راسته؟اگه اینجوری باشه که اینم به درد نخور میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بحث باز بودن پهنای باند توی تمام شرکت های ADSL اجرایی شده.
    و این هم بخاطر سریع تموم شدن ترافیک هست
    مثلا
    الان دوست من 256 از شاتل گرفته سرعتش رو 400 هست ولی همین باعث میشه ترافیکش که معمولا خیلی هم زیاد نیست زود تموم بشه!
    اگه دقت بکنید ترافیک های ماهیانه همه 2 گیگ 4 گیگ هست.
    به قدری سریع این ترافیک تموم میشه که خودتون پشیمون میشید.
    ( یه جور وسوسه شدن هم باهاش هست )

سرعت واقعی سرعتی هست که شما رو اینترنت Unlimited میتونید در نظر بگیرید. والا تعرفه های محدودی که سرعت رو بالا میگیرین یکی از مهمترین سیاست ها برای خالی کردن جیب کاربرهاست!

9. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بحث باز بودن پهنای باند توی تمام شرکت های ADSL اجرایی شده.
    و این هم بخاطر سریع تموم شدن ترافیک هست
    مثلا
    الان دوست من 256 از شاتل گرفته سرعتش رو 400 هست ولی همین باعث میشه ترافیکش که معمولا خیلی هم زیاد نیست زود تموم بشه!
    اگه دقت بکنید ترافیک های ماهیانه همه 2 گیگ 4 گیگ هست.
    به قدری سریع این ترافیک تموم میشه که خودتون پشیمون میشید.
    ( یه جور وسوسه شدن هم باهاش هست )

سرعت واقعی سرعتی هست که شما رو اینترنت Unlimited میتونید در نظر بگیرید. والا تعرفه های محدودی که سرعت رو بالا میگیرین یکی از مهمترین سیاست ها برای خالی کردن جیب کاربرهاست!

دقیقا باهات موافقم اینترنت حجمی به درد نمیخوره

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اصلا فروش اینترنت با سرعت بیشتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه طبق مصوبه شورای عالی نمیدونم چی چی کلا خلاف محسوب میشه مگر اینکه استفاده کننده شرایط خاصی داشته باشه که حتی دانشجو بودن (ارائه کارت دانشجویی) هم جزو شرایطش نیست
    این شرکتها دارن تخلف میکنن.
      محتوای مخفی: spoiler 
    الان دعوا میشه
    Last edited by minime; 21-05-2013 at 18:37. دليل: محسوب

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

اصلا فروش اینترنت با سرعت بیشتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه طبق مصوبه شورای عالی نمیدونم چی چی کلا خلاف محصوب میشه مگر اینکه استفاده کننده شرایط خاصی داشته باشه که حتی دانشجو بودن (ارائه کارت دانشجویی) هم جزو شرایطش نیست
    این شرکتها دارن تخلف میکنن.
      محتوای مخفی: spoiler 
    الان دعوا میشه
    این مصوبه رد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا این اینترنت نامحدود مخابرات گیلان ضحی کیش که زده سرعت 256 و 512 به ترتیب 15000 و 24000 تومان اینا به ترتیب سرعتای دانلودشون چقدره؟اگه کسی استفاده کرده یا داره استفاده میکنه(تاکید میکنم)لطفا راهنماییم کنه

بعد میخواستم بدونم این اینترنتی که ارائه میده 1 به 1 هستش یا 10 به 10؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •