سلام من بازی angry birds رو نصب میکنم ولی هنگام اجرا کرک این اخطار میده این فایلش رو برام دوباره بذارید اخه قبلیه لینکش خرابه
the program cant start because MSVCR100.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem
سلام من بازی angry birds رو نصب میکنم ولی هنگام اجرا کرک این اخطار میده این فایلش رو برام دوباره بذارید اخه قبلیه لینکش خرابه
the program cant start because MSVCR100.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem
دوست عزیز ممنون ولی باز هم نشد
مرسی ولی این نرم افزارا که آدم باید یه عمر بشینه پاش تا پسوردا پیدا کنه
راه دیگه ای نداره؟
بنده خدا زبونش بند گرفته بجا اینکه بگه دیسک بعدی رو بزار میگه دیسک2رو بزارید
هروقت گفت دیسک 2 یعنی دیسک بعدی
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با شماست اما بنده چند تاشون رو امتحان کردم با هم یکیشون در عرض یک دقیقه واسم پسورد رو پیدا کرد ای کاش اسمش خاطرم می موند شما هم همینکار رو بکنید از فایل چند تا کپی بگیرید و چند تا برنامه مختلف تو این زمینه رو بندازید بجونشون یکیشون به هر حال قفله رو میشکنه
موفق با شید
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
شرمنده ولی تا جاییکه میدونم همینجوری بود
راستی بعد از اینکار ریختن کرک سیمز 3 رو امتحان کردید شاید تاثیر گذاشت
---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------
نوشته شده توسط xlife [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز هم کرکی یا روشی واسه مالتی پلاییر افلاین (لن) کرایسیس 2 نیومده
Last edited by xlife; 25-03-2012 at 09:26.
لطفا کرک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای دانلود بزارید
[QUOTE=xlife;6922727]بنده خدا زبونش بند گرفته بجا اینکه بگه دیسک بعدی رو بزار میگه دیسک2رو بزارید
هروقت گفت دیسک 2 یعنی دیسک بعدی[COLOR="Silver"]
بازم می زارم ولی فرقی نمی کنه و دوباره همون پیغام رو می ده.
من الان با 4تا نرم افزار دارم تست میکنم
بیشتر از 24 ساعت دارن میگردن ولی هنوز پیدا نکردن
اگه پسورد بالای 8-9 حرف باشه باید حدودا 1 ماه سیستم روشن باشه تا بتونه پیداش کنه
به هر حال ممنون از جوابتونبا اینکه مسئول نیستید ولی جواب منا دادید،مثلا هر قسمت سایت برا خودش مسئول داره
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
[QUOTE=E.G_band;6923891]1 راه حل که شاید جواب بده
کل سی دی ها را تو 1 پوشه کپی کن از اونجا نصب کن![]()
سلام و درود بر شما
من بازی harvest moon را نصب کردم و یک روزه کامل با هاش حال کردم ولی سیو نشد بر روی pc و اعصشبمو خورد کرد حالا از دوستان خواهش دارم هر کسی که وارده یه کمکی به ما بکنه
چه جوری همش رو توی یک پوشه بریزم؟؟؟کپی paste کنم؟؟؟؟دوباره ارور داد.cd 2 توش یه 5-6 دقیقه می مونه دوباره می نویسه دیسک 2 رو بزار.دیسک 3 رو هم که می زارم دوباره همونو می نویسه.
از xlife وچپ دست عزیز ممنونم :(منم چپ دستم)
Last edited by E.G_band; 25-03-2012 at 14:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)