این طور که معلومه ، متاسفانه بله
برای همه همین طوریه
من هم هر سایت رو باید چندین بار رفرش کنم تا باز بشه
این طور که معلومه ، متاسفانه بله
برای همه همین طوریه
من هم هر سایت رو باید چندین بار رفرش کنم تا باز بشه
یه مقداری از این مشکلات مربوط میشه به تاریخهای خاصی که خودشون سرعت رو کم میکنن مثل 18ام همین ماه.
معمولا از چند روز قبلش سرعت افتضاح میشه ولی بعدش درست میشه
من با ۲۰۲۰ تماس گرفتم و گفت که مصرف منصفانه ای وجود نداره و منظور از ۹ گیگ اینه که مخابرات تضمین میکنه از نظر سرعت و کیفیت،دست کم تا ۹ گیگ در ماه دانلود دارید.
حالا دروغ نباشه ، الان از SpeedTest.net تست گرفتم پینگم 8 بود .
نمیدونم خودمم گفتم که خیلی عجیبه این عدد ، اما معمولا از 7 تجاوز نمیکنه ، یه بارم گرفتم پینگم
1 بود که شاخام داشت میزد بیرون .
اول که این پینگو دیدم خیلی خر کیف شدم فک کردم خیلی مخابرات خوبه ، اما وقتی دیدم که برا
لود هر صفه باید 100 بار ریفرش کنم پی به حقیقت ماجرا بردم .
پینگ شما ام اوضاش خرابه یه فکری بکنید ! من با فیلطر شکن آمریکا وصل میشم پینگم میشه 250 !
راسی این اسپید تست رو چه جوری عکسشو بذارم این جا ؟ وقتی روی share کلیک میکنم لینک عکس
اینه :
0.png
Last edited by Hoaxes; 10-07-2015 at 04:28. دليل: توضیح بهتر سوال در مورد اسپید تست
نه الان من بیشتر از نه گیگ دالنود دارم هنوز اینجوری نشده به اون 2020 هم اعتمادی نیست هنوز خودشونم نمیدونن یکی میگه نه یکی میگه آره تو سایت مخابراتم تو قسمت پیامها اعلام شده که هنوز هیچ محدودیت اعمال نشده کلا این مشکلات باز شدن صفحه کندی سرعت تو همه شرکتها چند روزی هست و دوباره ور میرن با اینترنت تلگرام که خیلی جاها فیلتر شده وایبرم تو اکثر جاها نمیشه دیگه اکانت جدید ساخت باید 20 30 بار ریفرش کنی
سلام دوستان الان قند شکن کدوما کار می کنه.برای من ها*ت اسپ*ات همش قطع و وصل میشه.لطفا بگید با کدوم قند شکن کار می کنید
موقعی که تست اسپید میگیرید ، به قسمت Share This Result بروید و گزینه Forum رو انتخاب کنید . بعد کد توی کارد رو کپی کرده و این جا پیست کنید
در حال حاطر هم اینترنت من برگشته به سرعت قبلش ولی چند روز پیش خیلی افتضاح بود
این هم تست سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزه حسابی گند زده شده به نت!
قبلن سرعت داخل برا من زیر 10مگ نمیومد اما الان بزور 3-4
سرعت خارج هم که کلا تعطیله :(
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
بحث درباره ی قند شکن و شکر ریز و اینا ممنوعه . اما سربسته بگم تا پول خرج نکنی الافی. خرجم بکنی کمتر الافی.
راه بهتر جلوگیری از یک تخلف، کلیک روی گزارش تخلفه.
خوب حالا دیگه من الان یقین پیدا کردم که مشکل من یه مشکل ماوراء الطبیعیه !
چون وقتی روی Forum یا Image و اینا میرم ، لینکی که بم میده ، آخرش این جوریه :
0.png
یعنی اون عدد 0 ، مشکل اصلیه . چرا که اون باید یه عدد باشه که نشان دهنده شماره ی تست
انجام شده باشه ، این که چرا به من عدد تست نمیده ، نمیدونم . قضیه چیه واقعا ؟ الان بیشتر
از 8 باره چک کردم جواب نداد .
گروه تلگرام راهنمایی در خصوص سرویس دهنده های اینترنت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)