برادرا کد 03 کدوم شهره؟!
کسی آموزشگاه شهید سرلشکر شعبان برخورداری نزاجا بوده چطور جایی هست؟
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
برادرا کد 03 کدوم شهره؟!
کسی آموزشگاه شهید سرلشکر شعبان برخورداری نزاجا بوده چطور جایی هست؟
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
سلام خبری از این کدای 1/4 نشد دیگه اعصابم حسابی خورد شده
بخدا اینا یه چیزیشون میشه ! من اعزام 1/2 که بودم دهم فروردین برگه سفیدم اومد الان امروز 18/3 شده وهنوز خبری از این برگه سفیداشون نشده جایی که قراره امریه بگیرم گفته تا 10 روز قبل از اعزام اگه کدت قرارگاه نخورد بهمون زنگ بزن تا درستش کنیم/ حالا اینجور که معلومه ما شب اعزام بفهمیم کجا افتادیم اونوقت دیگه وقت نمیشه کاری کرد![]()
کارت سفید(حاشیهاش ولی آبیه) من اومده. اعزام 1/4 ام. باهنر کرمان افتادم. کسی خبر داره چهجور جاییه؟ کسی اینجا افتاده؟
ممنون.
اما باید در نظر داشته باشید که آقای کمالی گفتن ابلاغ شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین سازمان نظام وظیفه هم تایید کرد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وی در پاسخ به ابهامات و بعضا ناهماهنگیهایی که پیرامون اجرای این مصوبه ایجاد شده بود نیز گفت: این مصوبه برای اجرا به تمامی یگانهای نظامی و سازمان وظیفه عمومی ناجا ابلاغ شده است.
اما اینکه مشاوران سازمان نظام وظیفه تهران هم بگن هنوز به ما ابلاغ نشده جای تعجب داره!
تنها سوال من این هست که آیا این خبر صحت داره ؟یا الکی یه چیزی گفتن؟ همین
سلام من افتادم 05 کرمان !! فردا 6 صبحم دارم میرم میدان سپاه،واقعا شانس ندارم تک پسرا مگه تهران نباید باشن؟بعد 1 سوال از همون جا میریم کرمان یا یکی دو روز بعد؟وسایل شخصی ببرم یا نه خودشون میدن؟
بعد از آموزشی افراد شرایط دار در استان محل سکونت و نزدیک ترین یگان خدمتی به کار گیری میشن .
وسایل شخصی یا جیره استحقاقی رو میدن بهتون! بستگی داره که منظور شما از وسایل شخصی دقیقا چه چیزایی باشه.
حوله
شامپو
صابون
مسواک
واکس
و...
این ها رو میدن.
سلام دوستان امروز رفتم یگان خدمت پدرم (ارتش) واسه کسری خدمت هنوز واسه اجرا بهشون ابلاغ نکردن ولی ظاهرا تا 2 هفته دیگه درست میشه...پلیس +10 پرسیدم واسه اعزام 04 هنوز کد بهشون اعلام نکردن ولی رفتم نظام وظیفه کد ملی رو پرسید گفت: (جواد الائمه )...مدرک لیسانس از اهواز... جواد الائمه همون 06 ؟؟کسی از دوستان این کد نخورده..
دوست عزیز مدرکتون چیه ؟
خوب خوبه پس ،این. سوال خیلی همه اگه میشه جواب بدین،فردا از همون میدان سپاه راه میفتیم به سمت کرمان یا 2 3 روز بعد ؟
من 19 سالمه با. مدرک دیپلم
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)