تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1595 از 1746 اولاول ... 5951095149515451585159115921593159415951596159715981599160516451695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,941 به 15,950 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اقای mey123 من که main م support هست ایا میتونم به رنک های بالای plat برسم؟

2. 2 کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما فقط کافیه یه نگاه به این چند تا بازیکن بندازی تا جواب سوالتو بگیری...(اینا فقط یک مشت نمونه خروارن!)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------------------------------------------------
    البته به نظر خودم حداقل تو Tireهای پایینتر مثل سیلور برنز پستی که بیشترین نقشو تو برد تیم میتونه داشته باشه جانگلر هست.
    چون برای مثال جنابعالی ساپ بر میداری میری bot بعد یه adc به پستت میخوره که کلا داغونه!نه لست هیت بلده نه poke کردن نه push دادن...
    خب اینجور مواقع دو تا راه حل داری.یا اینکه با یه دوست و بازیکن خوب که adcش خوبه premade رنکد بری یا اینکه یه ساپ کری برداری مثله annie
    rammus و...من خودم راموس خیلی ساپ رفتم و وقتی می دیدم امیدی به bot نیس یه جورایی نقش جانگلر رو بازی میکردم مثلا میرفتم مید رو گنک میکردم.
    Last edited by mey123; 16-09-2015 at 12:31.

4. 3 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

چه جالب صحبت از جانگل و جانگلر شد!
    جالبیش اینه که من mainام جانگلر هست و 90% بازیا تو رنکد جانگلر بودم پس خیلی خوب منظورتو درک مینکم
    ولی در حین حال باید بگم هروقت جانگل بودم first blood برای تیم ما بود!چرا؟ چون من از صفحه چمپ سلکت
    بعد اینکه جانگل رفتنم قطعی میشد به مید و تاپ میگفتم که پوش ندن! وبعد از لودینگ و در طول بازی تا قبل از
    زمان 1:55 فقط و فقط در حال هماهنگی با مید و تاپ هستم! نه اینکه بعد از اینکه lane پوش شد بیام طرفو فلیم
    کنم که چرا پوش داده...(البته اینم بگم من بعد از مین 1:55 تعداد چتام کمتر از تعداد انگشت های دست هست و
    فقط مواقع اضطراری تایپ میکنم!
    )

خب با این حال بازم بازیهایی بوده که مید و تاپ تا زیر تاور حریف پوش دادن!!!حالا اینجا راه حل چیه؟

kamron_de*il: fuk u rene i told u just last hit , stop push top retard
    rene: fuk off kid i know how to play
    kamron_de*il: ok, i never gank top! die in hell
    Rene: i dont need ur help kid, im pro

بعدشم رنکتون گنک میشه میمیره!!!
    حالا من چیکار میکنم؟به جای کل کل و تایپ کردن بی مورد و پرت کردن حواس تیم خودی از تجربه و اسکیل
    خودم استفاده میکنم به خیلی چیزا اینجا باید دقت کنی!مثلا اگه تاپ پوش شده و hp دو طرف کمه این یعنی
    سیگنال گنک برا جانگلر دشمن! کسی که زرنگ باشه از این موضوع به نفعه خودش استفاده میکنه...بار ها
    شده همچین موقعیت هایی پیش اومده و من منتظر گنک دشمن شدم و تو پاتکی که بشون زدم دوتا کیل گرفتیم!
    البته خیلی ترفندها و نکات دیگه در همچین موقعیت هایی میشه به کار بست که گفتن همش از حوصله
    این بحث خارجه.

اما در مورد نوب افک ترول این حرفا بارها بهت گفتم که راه حل چیه...بهبود جذب و تقویت شانس! نه!
    مطمئنا این نیست...بهترین کار پیدا کردن یه دوست و بازیکن حرفه ای به عنوان شریک رنکد هست.
    البته همونطور که قبلا گفتم باید اطلاعاتت رو از سیستم متچ میکینگ لول بالا ببری تا بتونی بازی های
    ساده تری داشته باشی نه اینکه بشینی دعا کنی که ریوت یه تیم خوب واست بندازه...

من برای اثبات این موضوع از خیلی پست قبل تر یه Challenge رو با آقای kamron_devil
    گذاشتم و گفتم برای اینکه به همه نشون بدم تو این بازی شانس وجود نداره من هر سه تا اکانتمو که
    تو دو سرور مختلف هستند گلدشون میکنم که خدا رو شکر چند روز قبل اکانت آخری رو هم گلدش
    کردم.
    الان هم فقط میخوام بعضی وقتا با اکانت مینم رنکد برم و بیشتر به وست سر بزنم.هر کسی تو وست
    اکانت داره و دوست داره با هم بازی کنیم منو ادد کنه.

اره میشه با طرف حرف منطقی زد ولی وقتی طرف ب طور مادرزاد بدن اش طوری طراحی شده ک نمیتونه ب چیزی ک میگی عمل کنه اونوقت نمیتونی گنک کنی
    من حتا دیدم وقتی میرم گنک کنم طرف در میره!!!
    بعضیا هم هستن ک میری سمت لاین اشون میگن ایول دیگه این اومد لاین رو نگه داره من برگردم ایتم بخرم!!!
    اینا با دو دیقه حرف زدن درست نمیشه...
    یا حتا انگلیسی بلد نیست فقط بلده بگه fuk u noob

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نوشته شده توسط mey123 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چه جالب صحبت از جانگل و جانگلر شد!
    جالبیش اینه که من mainام جانگلر هست و 90% بازیا تو رنکد جانگلر بودم پس خیلی خوب منظورتو درک مینکم
    ولی در حین حال باید بگم هروقت جانگل بودم first blood برای تیم ما بود!چرا؟ چون من از صفحه چمپ سلکت
    بعد اینکه جانگل رفتنم قطعی میشد به مید و تاپ میگفتم که پوش ندن! وبعد از لودینگ و در طول بازی تا قبل از
    زمان 1:55 فقط و فقط در حال هماهنگی با مید و تاپ هستم! نه اینکه بعد از اینکه lane پوش شد بیام طرفو فلیم
    کنم که چرا پوش داده...(البته اینم بگم من بعد از مین 1:55 تعداد چتام کمتر از تعداد انگشت های دست هست و
    فقط مواقع اضطراری تایپ میکنم!
    )

خب با این حال بازم بازیهایی بوده که مید و تاپ تا زیر تاور حریف پوش دادن!!!حالا اینجا راه حل چیه؟

kamron_de*il: fuk u rene i told u just last hit , stop push top retard
    rene: fuk off kid i know how to play
    kamron_de*il: ok, i never gank top! die in hell
    Rene: i dont need ur help kid, im pro

بعدشم رنکتون گنک میشه میمیره!!!
    حالا من چیکار میکنم؟به جای کل کل و تایپ کردن بی مورد و پرت کردن حواس تیم خودی از تجربه و اسکیل
    خودم استفاده میکنم به خیلی چیزا اینجا باید دقت کنی!مثلا اگه تاپ پوش شده و hp دو طرف کمه این یعنی
    سیگنال گنک برا جانگلر دشمن! کسی که زرنگ باشه از این موضوع به نفعه خودش استفاده میکنه...بار ها
    شده همچین موقعیت هایی پیش اومده و من منتظر گنک دشمن شدم و تو پاتکی که بشون زدم دوتا کیل گرفتیم!
    البته خیلی ترفندها و نکات دیگه در همچین موقعیت هایی میشه به کار بست که گفتن همش از حوصله
    این بحث خارجه.

اما در مورد نوب افک ترول این حرفا بارها بهت گفتم که راه حل چیه...بهبود جذب و تقویت شانس! نه!
    مطمئنا این نیست...بهترین کار پیدا کردن یه دوست و بازیکن حرفه ای به عنوان شریک رنکد هست.
    البته همونطور که قبلا گفتم باید اطلاعاتت رو از سیستم متچ میکینگ لول بالا ببری تا بتونی بازی های
    ساده تری داشته باشی نه اینکه بشینی دعا کنی که ریوت یه تیم خوب واست بندازه...

من برای اثبات این موضوع از خیلی پست قبل تر یه Challenge رو با آقای kamron_devil
    گذاشتم و گفتم برای اینکه به همه نشون بدم تو این بازی شانس وجود نداره من هر سه تا اکانتمو که
    تو دو سرور مختلف هستند گلدشون میکنم که خدا رو شکر چند روز قبل اکانت آخری رو هم گلدش
    کردم.
    الان هم فقط میخوام بعضی وقتا با اکانت مینم رنکد برم و بیشتر به وست سر بزنم.هر کسی تو وست
    اکانت داره و دوست داره با هم بازی کنیم منو ادد کنه.

اره میشه با طرف حرف منطقی زد ولی وقتی طرف ب طور مادرزاد بدن اش طوری طراحی شده ک نمیتونه ب چیزی ک میگی عمل کنه اونوقت نمیتونی گنک کنی
    من حتا دیدم وقتی میرم گنک کنم طرف در میره!!!
    بعضیا هم هستن ک میری سمت لاین اشون میگن ایول دیگه این اومد لاین رو نگه داره من برگردم ایتم بخرم!!!
    اینا با دو دیقه حرف زدن درست نمیشه...
    یا حتا انگلیسی بلد نیست فقط بلده بگه fuk u noob
    لول این میم شماره حرفه میزنه من فقط میخندم.
    بابا فقط اسکیل و تیم ورک. تو داری. بقیه ندارن. مادرزادیه. شما حرفه ای هستی بقیه نوبن
    اولا که من اگر به یارو اینجوری چیز بگم؟ که 2 هفته بن میشم. هیچ وقت اینطوری نمی گم

ولی اینجوری گفتم.

listen up pro guyz. if ur lane need gank? plz do last hit & let enemy push . so i can gank ur lane. or u push & enemy gank ur lane & we lose
    مثلا این رو قبل از بازی 100 بار پیست کردم
    یا از این بهترش. مثلا
    plz dont push ur lane = i can gank ur lane = we kill them = we win ok?
    باز تو بازی به یارو میگم. اقا پوش نده من نمی تونم گنک کنم. هی پوش میده بعد دشمن گنکش می کنه میمیره و بازی...
    بعد این میم شماره میاد چرت و پرتهاش رو اینجا پست می کنه و رو مخ من میره :-؟؟
    تو به من این رو بگو.
    من تو بازی میگم یکی به من اسکین مثلا رایون رو گیفت کنه
    بعد چت بن میشم 78 بازی
    تو فش خارمادر به یارو میدی. بعد به قول خودت کرری می کنی. بعد یارو میگه اهان چون این کرری کرد عیب نداره من ریپورتش نمیدم
    ببین عزیزم. این که تو نور خورشید رو قبول کنی یا نه اصلا ارزشی نداره. مهم این هستش که نورخورشید وجود داره
    بحث دعا و نیروی جذب و انرژی مثبت هم چیزی نیست که من بگم. چیزی هست که هم قران میگه. هم امامان میگن. هم تحقیقات و دانشمندان دنیا دارن میگن وجود داره
    حالا به عقل تو نمیرسه به من چه. به اینکه این که شما میری بالا یکی از علت های خیلی خیلی مهم این هستش که از اونجای ریوت میلیسی
    چون میلیسی ریوت رو دوست داری. چون دوستش داری اونم تورو دوست داره. چون دوست داره مچ خوب بهت میده.شنیدی میگن دل به دل راه داره؟
    حالا یکی از ریوت متنفر هستش. از ترول متنفر هستش. از افک متنفر هستش و ..... خوب همین ها رو هم جذب می کنه.
    قران رو قبول داری؟ تو قران میگه تمام اتفاق هایی که برای شما میفته به خاطر کردار و گفتار شما هستش ( دقیقا همین رو دانشمندان فیزیک کوانتم میگن. علمیش اینجوری هستش که به زبان ساده بخوایم بگیم. کم تراکم ها پرتراکم های مشابه خودشون رو جذب می کنند )
    بزار اینطوری برات بگم اون مخت شاید بکشه
    به دنیا نگاه کن
    اول جهان هستی؟ بعد زمین؟ بعد انسان؟ بعد داخل بدن انسان سلول ملوکول اتم؟ همه اینها از انرژی تشکیل شدن. کل بدن شما از انرژی درست شده. کل دنیا از انرژی درست شده
    حالا بعضی چیزا انرژی مثبت و منفی ندارند . خنثی هستند. مثلا سنگ. خنثی هستش. ولی من و شما که خنثی نیستم. شما فکر کری خدا اون بالا نشسته میگه
    خوب حاج حسن امروز از خط ریشات خوشم اومد. به همین خاطر اون زمینی که داشتی؟ اون رو برات یک پل از روش رد می کنم پولدارتر بشی
    حاج حسین؟ بله؟ من از خط ریشات خوشم نمیاد. بدبخت هم هستی. اون ماشین هستش ؟ باهاش روزی درمیاری؟ اره اره خوب ؟ اون رو میگم بدزند پدرسوخته حالت جا بیاد. ا چرا؟ اخه خط ریشات خوشگل نیست
    شما فکر می کنی خدا اینجوری میکنه؟ نه عزیزم. اینها چیزی هستش که خود مردم سر خودشون میاردن. تو قران میگه هر بدی ای که به شما وارد میشه تقصیر خودتون هستش و به خاطر اعمال و گفتارتون هستش.
    به اینکه همه رو خدا افریده. دلیل نداره به یکی اینقدر بده که ندونه چه کار کنه. به یکی هم اینقدر نده که شب گشنه گشنه تر بشه.
    البته شما کلا به این چیزی اعتقاد نداری. و اگر داشته باشی یا نه. این قوانین دنیا که یکیش قانون جذب هستش تو زندگی شما اثر می کنه و زندگی شما رو تحت تاثیر قرار میده.
    و 100 البته
    قران میگه : بعضی انسانها گمراهن و قرار نیست از گمراهی در بیان. یک چیزی تو این مایه ها میگه. البته من اصلا اصلا اصلا مذهبی نیستم. ولی این قران بیشتر از اون چیزی هستش که شما دوستان فکر می کنید.
    من دیگه حوصله بجث با این میم شماره رو ندارم. پس فقط

skill & teamwork
    Last edited by kamron_devil; 16-09-2015 at 19:28.

7. 3 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جالبه!خیلی جالبه!!!
    چون من هم این جمله: قران رو قبول داری؟ تو قران میگه تمام اتفاق هایی که برای شما میفته به خاطر کردار و گفتار شما هستش و چند پارگراف آخرت رو که به نوعی خودزنی کردیو خیلی قبول دارم!!
    و دقیقا به خاطر همین جمله بالاست که میگم هر بار که بازیو میبازیم به جای اینکه تقصیر رو بندازیم گردن شانس بدمون و جذب خرابمون!
    بشینیم فکر کنیم که کجای کار اشتباه کردیم!
    همین چند وقت پیش یادته که در مورد همین اکانت آخر(اکانت اصلیم) چی نوشتم؟ در مورد تیم هایی که provisional به پستم خوردن و اینکه از 10 تا بازی فقط 4 تا رو بردم!! برو اون پستمو بخون تا متوجه شی...من با اینکه 6 تا بازیو باختم به جای اینکه بیام اینجا گریه کنم نشستم و به
    اشتباهات خودم فکر کردم و همین طور اینکه چرا سیستم متچ میکینگ لول داره یه همچین جونورایی! تو تیمم میندازه! و به نتیجه هم رسیدم!
    فقط حیف که دیر فهمیدم و فقط دو تا بازی آخر از 10 تا provisional رو بردم.حالا فکر کن اگر تو دو تا بازی آخر هم روشمو تغییر نمیدادم الان 8 باخت و 2 برد میشد!! احتمالا باید از برنز 1 اکانتمو گلد میکردم که البته باز هم ملالی نبود!!
    فکر کنم معنی این جمله قرآن رو خوب متوجه نشدی...یه کم بیشتر فکر کن و اگر به اطلاعات و تجربه بیشتری در مورد بازی نیاز داشتی من هستم. این مدت میخوام بیشتر بیام وست برای تنوع!

9. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام بچه ها...
    من این بازی رو تاحالا بازی نکردم...
    چند تا راهنمایی میخواستم برای شروع
    بازی رو چطوری بازی میکنن؟ پولیه؟ رو استیم بازی میکنن؟ یا مثل wow سرور ایرانی هم داره؟
    بازی رو از سایت های متفرقه هم بگیریم فرق نداره یا باید از سایت خودش گرفت؟
    و اینکه برای یه نوب مثه من چقد وقت میگیره پرو بشم... (به عنوان یه گیمر )

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

جالبه!خیلی جالبه!!!
    چون من هم این جمله: قران رو قبول داری؟ تو قران میگه تمام اتفاق هایی که برای شما میفته به خاطر کردار و گفتار شما هستش و چند پارگراف آخرت رو که به نوعی خودزنی کردیو خیلی قبول دارم!!
    و دقیقا به خاطر همین جمله بالاست که میگم هر بار که بازیو میبازیم به جای اینکه تقصیر رو بندازیم گردن شانس بدمون و جذب خرابمون!
    بشینیم فکر کنیم که کجای کار اشتباه کردیم!
    همین چند وقت پیش یادته که در مورد همین اکانت آخر(اکانت اصلیم) چی نوشتم؟ در مورد تیم هایی که provisional به پستم خوردن و اینکه از 10 تا بازی فقط 4 تا رو بردم!! برو اون پستمو بخون تا متوجه شی...من با اینکه 6 تا بازیو باختم به جای اینکه بیام اینجا گریه کنم نشستم و به
    اشتباهات خودم فکر کردم و همین طور اینکه چرا سیستم متچ میکینگ لول داره یه همچین جونورایی! تو تیمم میندازه! و به نتیجه هم رسیدم!
    فقط حیف که دیر فهمیدم و فقط دو تا بازی آخر از 10 تا provisional رو بردم.حالا فکر کن اگر تو دو تا بازی آخر هم روشمو تغییر نمیدادم الان 8 باخت و 2 برد میشد!! احتمالا باید از برنز 1 اکانتمو گلد میکردم که البته باز هم ملالی نبود!!
    فکر کنم معنی این جمله قرآن رو خوب متوجه نشدی...یه کم بیشتر فکر کن و اگر به اطلاعات و تجربه بیشتری در مورد بازی نیاز داشتی من هستم. این مدت میخوام بیشتر بیام وست برای تنوع!
    فایده نداره. با تو بحث کردن بی فایدس. تا زمانی که نه مطالعه ای نه تحقیقی نه مستندی چیزی درمورد قوانین این دنیا انجام ندادی بحث کردن فایده نداره

سلام بچه ها...
    من این بازی رو تاحالا بازی نکردم...
    چند تا راهنمایی میخواستم برای شروع
    بازی رو چطوری بازی میکنن؟ پولیه؟ رو استیم بازی میکنن؟ یا مثل wow سرور ایرانی هم داره؟
    بازی رو از سایت های متفرقه هم بگیریم فرق نداره یا باید از سایت خودش گرفت؟
    و اینکه برای یه نوب مثه من چقد وقت میگیره پرو بشم... (به عنوان یه گیمر )
    این بازی شبیه بازی دوتا 2 و دوتا 1 تو بازی وارکرافت که تو گیم نت ها بازی می کردند هستش. دیدی؟
    اول از همه اینکه این بازی مجانی هستش. شما اول باید تو سایت این بازی سرور رو انتخاب کنی. سرور EUW ( europe west ) که همه ایرانی ها اونجان و پینگ هم خوبه انتخاب می کنی و اکانت میسازی
    بعد بازی رو از سایت shatland.ir تو گوگل بزن دانلود می کنی و احتمالا آپدیت خواهد کرد. یک 300 مگی چیزی
    بعد با اکانتی که ساختی لوگین می کنی
    یک صفحه میاد میگه اسمت تو بازی میخواد چی باشه. مثلا اکانتی که ساختی اسمش مش غزنفر هستش. ولی تو بازی اسمت رو به بقیه دوست داری ابگوشت نشون بدی
    بعد خودش میگه توتریال میخوای بازی کنی میگی اره . بازی می کنی و اونحا یک چیزایی یاد میگیری
    خوب حالا بریم خود بازی رو توضیح بدم برات

3 تا لاین هستش
    بازی 5 به 5 هستش
    2تا پلیر پایین میرن. یکی وسط . یکی بالا. یکی هم میره جنگل
    بعدش هر هفته 10 تا چمپ ( هیرو که هرچیزی که صداش می کنی مجانی هستش که هرکدوم بهت رسید رو برمیداری و بازی می کنی. هر بازی ای که میبازی یا میبری پول خود بازی رو بدست میاری. 50 تا 100 تا
    بعد مثلا از یک چمپی خوشت میاد که مثلا 4000 تا هستش. خوب زیاد بازی می کنی 4000 تا که شد اون رو میخری. چون هر 3 شنبه 10 تا چمپ دیگه مجانی میشه.
    بعد تو بازی که میری مثلا این رو باید بگی
    mid وسط top بالا adc که تفنگدار هستش sup که باید از تنفگدار حمایت کنی. بیشتر نگاهش می کنی یا مثلا اگر دشمن خواست بکشتش بهش هیل میدی یا .. jungle که میری جنگل شکار می کنی بعد که قوی شدی به تیمت کمک می کنی. یعنی تو 3 تا لاین دیگه دشمن رو خفت می کنی که بهش gank میگن

شما چون تازه کاری اون اوایل معلوم نیست کجا بیفتی همینجوری هرلاینی دیدی خالیه برو اونجا. جنگل تا لول 8 9 چیزی نمی تونی بری.
    بعد تو بازی لول داری وقتی لول اکانتت 30 شد؟ و 15 تا چمپ هم خریده باشی
    میری برای رنک. اونجا 10 تا بازی می کنی. مثلا 6 تا از 10 تا رو میبری. بعد یک دیویژن میفتی
    دیویژن ها اینجوریه
    bronze silver gold plat dimaond master challenger که هرکدومش 5تا شماره داره
    مثلا شما 6تا از 10 تا ببری. میفتی سیلور 3 مثلا
    بعد هر بازی که میبری 20 امتیاز میگیری وقتی امتیازت به 100 رسید. از 3تا بازی باید 2تاش ببری که بری سیلور 2. همین روال بعد سیلور 1 و ...
    یکی از کارهایی که می تونی بکنی این هستش که بازی بازی کن های حرفه ای رو ببینی. همینطوری که داری بازی رو یاد میگیری . اونها رو هم تماشا می کنی که باعث میشه حرفه ای تر بشی. تجربه و زمان و بازی کردن باعث میشه شما به مرور حرفه ای بشی. اینطوری نیست که یکدفعه ای حرفه ای بشی. 1 سال که بگذرونی تقریبا میشه گفت حرفه ای میشی. بستگی به استعدادت هم داره.
    تو بازی یک واحد پول دیگه ای هم هستش که اون رو باید بخری به اسم RP که تو بعضی سایت های ایرانی میفروشن. شما مثلا 1000 تا ارپی میخری بعد می تونی برای چمپی که دوست داری اسکین ( لباس بخری ) یعنی تو بازی یک قیافه دیگه نشونت میده.,ولی از مایی که پول دادیم و اسکین خریدیم این نصیحت به شما که اصلا پولت رو بابت این بازی و هیچ بازی جروم نکن.
    حالا فعلا همینارو داشته باش بازی کن. بعدا سوال بپرس
    Last edited by kamron_devil; 17-09-2015 at 14:34.

12. 2 کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

فایده نداره. با تو بحث کردن بی فایدس. تا زمانی که نه مطالعه ای نه تحقیقی نه مستندی چیزی درمورد قوانین این دنیا انجام ندادی بحث کردن فایده نداره

این بازی شبیه بازی دوتا 2 و دوتا 1 تو بازی وارکرافت که تو گیم نت ها بازی می کردند هستش. دیدی؟
    اول از همه اینکه این بازی مجانی هستش. شما اول باید تو سایت این بازی سرور رو انتخاب کنی. سرور EUW ( europe west ) که همه ایرانی ها اونجان و پینگ هم خوبه انتخاب می کنی و اکانت میسازی
    بعد بازی رو از سایت shatland.ir تو گوگل بزن دانلود می کنی و احتمالا آپدیت خواهد کرد. یک 300 مگی چیزی
    بعد با اکانتی که ساختی لوگین می کنی
    یک صفحه میاد میگه اسمت تو بازی میخواد چی باشه. مثلا اکانتی که ساختی اسمش مش غزنفر هستش. ولی تو بازی اسمت رو به بقیه دوست داری ابگوشت نشون بدی
    بعد خودش میگه توتریال میخوای بازی کنی میگی اره . بازی می کنی و اونحا یک چیزایی یاد میگیری
    خوب حالا بریم خود بازی رو توضیح بدم برات

3 تا لاین هستش
    بازی 5 به 5 هستش
    2تا پلیر پایین میرن. یکی وسط . یکی بالا. یکی هم میره جنگل
    بعدش هر هفته 10 تا چمپ ( هیرو که هرچیزی که صداش می کنی مجانی هستش که هرکدوم بهت رسید رو برمیداری و بازی می کنی. هر بازی ای که میبازی یا میبری پول خود بازی رو بدست میاری. 50 تا 100 تا
    بعد مثلا از یک چمپی خوشت میاد که مثلا 4000 تا هستش. خوب زیاد بازی می کنی 4000 تا که شد اون رو میخری. چون هر 3 شنبه 10 تا چمپ دیگه مجانی میشه.
    بعد تو بازی که میری مثلا این رو باید بگی
    mid وسط top بالا adc که تفنگدار هستش sup که باید از تنفگدار حمایت کنی. بیشتر نگاهش می کنی یا مثلا اگر دشمن خواست بکشتش بهش هیل میدی یا .. jungle که میری جنگل شکار می کنی بعد که قوی شدی به تیمت کمک می کنی. یعنی تو 3 تا لاین دیگه دشمن رو خفت می کنی که بهش gank میگن

شما چون تازه کاری اون اوایل معلوم نیست کجا بیفتی همینجوری هرلاینی دیدی خالیه برو اونجا. جنگل تا لول 8 9 چیزی نمی تونی بری.
    بعد تو بازی لول داری وقتی لول اکانتت 30 شد؟ و 15 تا چمپ هم خریده باشی
    میری برای رنک. اونجا 10 تا بازی می کنی. مثلا 6 تا از 10 تا رو میبری. بعد یک دیویژن میفتی
    دیویژن ها اینجوریه
    bronze silver gold plat dimaond master challenger که هرکدومش 5تا شماره داره
    مثلا شما 6تا از 10 تا ببری. میفتی سیلور 3 مثلا
    بعد هر بازی که میبری 20 امتیاز میگیری وقتی امتیازت به 100 رسید. از 3تا بازی باید 2تاش ببری که بری سیلور 2. همین روال بعد سیلور 1 و ...
    یکی از کارهایی که می تونی بکنی این هستش که بازی بازی کن های حرفه ای رو ببینی. همینطوری که داری بازی رو یاد میگیری . اونها رو هم تماشا می کنی که باعث میشه حرفه ای تر بشی. تجربه و زمان و بازی کردن باعث میشه شما به مرور حرفه ای بشی. اینطوری نیست که یکدفعه ای حرفه ای بشی. 1 سال که بگذرونی تقریبا میشه گفت حرفه ای میشی. بستگی به استعدادت هم داره.
    تو بازی یک واحد پول دیگه ای هم هستش که اون رو باید بخری به اسم RP که تو بعضی سایت های ایرانی میفروشن. شما مثلا 1000 تا ارپی میخری بعد می تونی برای چمپی که دوست داری اسکین ( لباس بخری ) یعنی تو بازی یک قیافه دیگه نشونت میده.,ولی از مایی که پول دادیم و اسکین خریدیم این نصیحت به شما که اصلا پولت رو بابت این بازی و هیچ بازی جروم نکن.
    حالا فعلا همینارو داشته باش بازی کن. بعدا سوال بپرس
    این توضیحات یکم زیادیه چون وقتی لول ات زیر ده باشه بازی هیچ قانونی نداره هرکاری عشقته بکن تا بازی دستت بیاد!!!

14. این کاربر از mr_prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

چیزی ک من حس میکنم اینه ک هم حرف اقای kamron درسته هم mey123 ...
    اگه شانستون خراب دراد ممکنه ادمای نوب بیوفته بهتون
    وقتی چند نفر کم فهم ب پستتون میخورن اگه بتونید با اسکیلی ک دارید ب راه راست هدایت کنیدشون (!!!)میتونید بازی رو ببرید
    اینجور جاها هم میتونی فوش بدی و بدتر بازیو ببازی

16. این کاربر از mr_prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه navakhodro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بابا بیخیال
    کل کل نکنید
    فقط داش میثم رو عشقه

18. این کاربر از navakhodro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •