تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1595 از 2199 اولاول ... 59510951495154515851591159215931594159515961597159815991605164516952095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,941 به 15,950 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مبین نت چقدر چرت شده که سرعت من 512 شبا میشه دانلودم 2-5 کلیو بایت

بازم ایرانسل اینقدر دزد نیست
    من 512 ایرانسل دارم

تا حالا قطعی هام تو این یک سال و خورده ای زیر 10 تا بوده و در حد چند ساعت

2. این کاربر از atdj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sia10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با طرح نوروزی دیشب 3 گیگ گرفتم. از سرور ماکروسافت
    منم ویندوز بلو گرفتم.حدود ساعت 4 گذاشتم.نزدیک 8:10 تموم شد.60 مگش بعد 8 بود.موقعی که داشتم میخوابیدم سرعت حدود 100 بود.

4. این کاربر از sia10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان این قضیه که مبین نت نوشته کاربران خانگی اجازه استفاده از 128 به بالا ندارن یعنی چی؟ من میخوام مودمو دست دو بخرم موندم این جمله یعنی چی

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام دوست عزیز

میشه یه یاهو ای دی تونو داشته باشم؟
    برای یه مشاوره کوچولو
    زیاد وقتتونو نمیگیرم
    پیغامتون رو دریافت و پاسختون رو هم دادم
    شاد باشی

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

دوستان این قضیه که مبین نت نوشته کاربران خانگی اجازه استفاده از 128 به بالا ندارن یعنی چی؟ من میخوام مودمو دست دو بخرم موندم این جمله یعنی چی
    یعنی این که اگر شما دانشجو، پژوهشگر، دانشمند (!)، دکتر، و... کلا از لحاظ علمی در مرتبه ای نباشی و یا این که مجوز کسب و کار، یا نامه از محل کار نداشته باشی، کاربر صِرف خونگی محسوب می شی و شرکت به شما سرعت بالای 128 نمی ده.
    اگه هنگام انتقال صداش در نیاد و نمایندگی هم خنگ باشه، هیچ اتفاق خاصی نمی افته. ولی اگه بفهمن سرعت فعلی رو روی 128 می بندن. البته بعیده... واسه این که مشتریاشون رو ازدست ندن ازین کارا نمی کنن.

شاد باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان من یه مودم bm632 دارم خراب شده اینا قابل تعمیر هست؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

صبح ساعت 5:30 سیستم رو روشن کردم با کمال تعجب سرعت دانلود حدودا 150 هست. جالبه این لینک هایی که دارن دانلود میشن چند وقته بهترین سرعت شون در حد دیالوپ بوده

با پشتیبانی تماس بگیر و اگه تهرانی ببر دفتر مرکزی خیابان مطهری.

پ.ن: در ضمن برد تیم ملی والیبال رو به همه دوستان تبریک می گم. امیدوارم بچه ها بازی دوم رو هم ببرن
    Last edited by arash59b; 29-06-2013 at 06:39.

10. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

ببر نمایندگی که آرش خان گفت. قبلش برآورد قیمت کن ببین ارزش داره پول پاش خرج کنی یا نه... اگه نداشت که یه دونه بخری بهتره.

صبح ساعت 5:30 سیستم رو روشن کردم با کمال تعجب سرعت دانلود حدودا 150 هست. جالبه این لینک هایی که دارن دانلود میشن چند وقته بهترین سرعت شون در حد دیالوپ بوده

...

پ.ن: در ضمن برد تیم ملی والیبال رو به همه دوستان تبریک می گم. امیدوارم بچه ها بازی دوم رو هم ببرن
    دیشب از وطن دانلود زیر یه گیگ دانلود داشتم! مثلا خیر سرشون سرویس 2 مگ ارائه دادن

برد والیبال هم مبارک باشه بر همه ایرانیان

شاد باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توسعه شبکه وایمکس مبین نت

شبکه‌ی سراسری وایمکس مبین‌نت در یک ماه گذشته شاهد تغییر و تحولات گسترده‌ای بوده است و با توجه به افزایش چشم‌گیر تعداد سایت‌های وایمکس در چندین شهر کشور، کیفیت دسترسی مشترکین وایمکس مبین‌نت در این شهرها افزایش قابل ملاحظه‌ای پیدا کرده است.

شهر شیراز با افزایش ۳۵۰ درصدی تعداد سایت‌ها، در صدر فهرست توسعه‌ی شبکه‌ی مبین‌نت قرار دارد. پس از شیراز، شهر اهواز با افزایش ۲۵۰ درصدی در رده‌ی بعدی است و سایت‌های جدید این شهر در تاریخ‌ ششم و سیزدهم تیرماه امسال آماده‌ی استفاده خواهند بود. چندین سایت جدید نیز در خرم‌آباد، بیرجند و قشم به بهره‌برداری رسیده است تا شمار سایت‌های این شهرها به ترتیب افزایش ۱۰۰، ۷۰ و ۵۰ درصدی داشته باشند.

اما در تهران نیز تعداد زیادی سایت جدید آماده‌ی نصب و راه‌اندازی هستند که پس از دریافت مجوزهای لازم بی‌درنگ به بهره‌برداری خواهند رسید. پیش‌بینی می‌شود با اضافه شدن این سایت‌های جدید به شبکه‌ی وایمکس مبین‌نت در تهران، گذشته از تحت پوشش قرار گرفتن مناطقی جدید، کیفیت دسترسی مشترکین تهرانی به اینترنت پرسرعت وایمکس مبین‌نت افزایش چشم‌گیری پیدا کند. چندین شهر دیگر کشور نیز در صف توسعه‌ی شبکه قرار دارند که این کار به مرور انجام خواهد شد و به اطلاع عموم خواهد رسید.

اما گذشته‌ از توسعه‌ی شبکه در شهرهای فوق، سه شهر و منطقه‌ی جدید نیز در ماه گذشته به شبکه‌ی سراسری وایمکس مبین‌نت اضافه شده‌اند. شهرهای برازجان، مس سرچشمه و منطقه‌ی بیدخون عسلویه اکنون تحت پوشش شبکه‌ی سراسری وایمکس مبین‌نت قرار دارند و هم‌وطنان‌مان در این شهرها می‌توانند مشترک خدمات مبین‌نت شوند تا از اینترنت پرسرعت بی‌سیم وایمکس مبین‌نت بهره ببرند.

در حال حاضر شرکت ارتباطات مبین‌نت تنها اپراتور سراسری وایمکس در کشور است و مشترکین آن می‌توانند با استفاده از مودم خود، در تمام شهرهای تحت پوشش مبین‌نت از اشتراک اینترنت پرسرعت بی‌سیم خود استفاده کنند.

روابط عمومی
    شرکت ارتباطات مبین‌نت

13. 2 کاربر از مبین نت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

توسعه شبکه وایمکس مبین نت

شبکه‌ی سراسری وایمکس مبین‌نت در یک ماه گذشته شاهد تغییر و تحولات گسترده‌ای بوده است و با توجه به افزایش چشم‌گیر تعداد سایت‌های وایمکس در چندین شهر کشور، کیفیت دسترسی مشترکین وایمکس مبین‌نت در این شهرها افزایش قابل ملاحظه‌ای پیدا کرده است.

شهر شیراز با افزایش ۳۵۰ درصدی تعداد سایت‌ها، در صدر فهرست توسعه‌ی شبکه‌ی مبین‌نت قرار دارد. پس از شیراز، شهر اهواز با افزایش ۲۵۰ درصدی در رده‌ی بعدی است و سایت‌های جدید این شهر در تاریخ‌ ششم و سیزدهم تیرماه امسال آماده‌ی استفاده خواهند بود. چندین سایت جدید نیز در خرم‌آباد، بیرجند و قشم به بهره‌برداری رسیده است تا شمار سایت‌های این شهرها به ترتیب افزایش ۱۰۰، ۷۰ و ۵۰ درصدی داشته باشند.
    یعنی دیشب سرعت بهتر شده بود به خاطر این بود؟

شانس ماست امروز تماس گرفتم بیان وایرلس رو وصل کنند. ولی حالا باز تا 13-14 تیر صبر می کنیم ببینیم اوضاع چطور میشیه.

15. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •