تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1595 از 2550 اولاول ... 59510951495154515851591159215931594159515961597159815991605164516952095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,941 به 15,950 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوشبختانه تا الان که مشکلی نبوده و اینش جالبه که با اینکه تایم رایگانه ولی تک لینک اونم از یه سرور خارجی، سرعت رو فول می کنه. البته سرعت ثابته و همون 438-439 روز هستش و دانلود منیجر نوسان داره.

2. 6 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

وحید خان سرعت چطوره؟؟؟

ادیت : پست من چند ثانیه بعد از مال شما شده

مکس نت معمولا چون یوزر زیاد نداره پهنای باند هم کم نداره و محدود نمیکنه شبها

4. 5 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

وحید خان سرعت چطوره؟؟؟

ادیت : پست من چند ثانیه بعد از مال شما شده

مکس نت معمولا چون یوزر زیاد نداره پهنای باند هم کم نداره و محدود نمیکنه شبها
    امیدوارم که این شرایط پابرجا باشه. روزی که رفته بودم شرکت ماکس، ضمن پر کردن فرم از کارمند فروش اونجا پرسیدم این وی آی پی شبا چند میده؟ دقیقا برگشت این جمله رو گفت : شما نگران نباشید چون وی آی پی سرویس گردن کلفتی ـه شبا هم با اینکه افت میده ولی 150-200 رو براتون پر می کنه. دیگه خشکم زده بود، البته به حرف دوستان اعتماد داشتم ولی به شانس خودم نه!

ولی یه یادی هم از مخابرات کنم که اونا با 105 تومن همین سرویس رو میدادن تازه با 4 گیگ حجم بیشتر و 5-6 کیلوبایت هم سرعت بیشتر! حیف که به دست نابلدان افتاد!

یا مثلا بلوط که خیلی بیشتر از این سرعت رو تازه با 7 گیگ حجم بیشتر میده 99 تومن!

6. 7 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

امیدوارم که این شرایط پابرجا باشه. روزی که رفته بودم شرکت ماکس، ضمن پر کردن فرم از کارمند فروش اونجا پرسیدم این وی آی پی شبا چند میده؟ دقیقا برگشت این جمله رو گفت : شما نگران نباشید چون وی آی پی سرویس گردن کلفتی ـه شبا هم با اینکه افت میده ولی 150-200 رو براتون پر می کنه. دیگه خشکم زده بود، البته به حرف دوستان اعتماد داشتم ولی به شانس خودم نه!

ولی یه یادی هم از مخابرات کنم که اونا با 105 تومن همین سرویس رو میدادن تازه با 4 گیگ حجم بیشتر و 5-6 کیلوبایت هم سرعت بیشتر! حیف که به دست نابلدان افتاد!

ماکس نت اصلاً محدود نمیکنه فقط یه مشکلی که داره اینه مثلاً 10 شب یک بار یکی دو ساعت دانلود با سرور خارجی به 30 کیلو میرسه نهایتاً ولی سرور ایرانی همون 470 کیلو هست الان 4 ساله ماکس دارم و هنوز محدود نشدم با اینکه حتی یک شبم دانلود رایگانو از دست ندادم

8. 3 کاربر از bivafa.va.man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اینم نتیجه دانلود دیشب،

بعد از مدت ها چشممون دوباره به جمال 9 گیگ روشن شد.

10. 3 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من از سرویس کلاسیک همارا استفاده میکردم. شبانه سرعت 150 تا 200 تا میده. الان کم شده در حد 80 تا 100 تا.
    با توجه به قیمتش (35 تومن برای 3 ماهه] آیا سرویس دهنده دیگری را می توانید پیشنهاد کنید
    الان سرویس اولترا گذاشته (2 تا 4 مگ) سرعت داونلود شبانه کسی تجربه داره چقدر میدهد؟

12. 2 کاربر از reza_pa48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshidnaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من تو کف تک لینک مکس نتم

بلوط تو تک لینک واقعا شاهکاره 70 بیشتر نمیده

هر چند که با زیر 32 تا لیمک کمتر دانلود نمیکنیم

ولی بازم چرا باید تک لینکش اینقدر مزخرف باشه

14. 3 کاربر از farshidnaji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

سلام
    من از سرویس کلاسیک همارا استفاده میکردم. شبانه سرعت 150 تا 200 تا میده. الان کم شده در حد 80 تا 100 تا.
    با توجه به قیمتش (35 تومن برای 3 ماهه] آیا سرویس دهنده دیگری را می توانید پیشنهاد کنید
    الان سرویس اولترا گذاشته (2 تا 4 مگ) سرعت داونلود شبانه کسی تجربه داره چقدر میدهد؟
    با 35 تومن میتونی کلاسیک 6 گیگ ماکس بگیری که شب و روز 120 تا سرعت میده یعنی 6 گیگ کمتر از مخابرات
    سرویس اولترا هم روزا 444 تا و شبا 217 تا سرعت میده
    در ضمن اون سرویس جشنواره تحصیلی هم همین سرعت اولترا رو میده

آقا وجید مبارکه ایشالا کمبود هارد پیدا کنی

16. 4 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    همونطور که جناب تورک اوغلو هم پیشنهاد دادن بهترین پیشنهاد سرویس جشنواره تحصیلی ـه که با 10 تومن سرعت اولترا رو میده و شبی می تونی 4.5 گیگ دانلود کنی. البته 2 گیگ میده که با 30 تومن بقیه هم می تونی 6 گیگ حجم بخری و حالشو ببری.

در مورد اولترا هم سرعت به درستی گفته شده.

من تو کف تک لینک مکس نتم

بلوط تو تک لینک واقعا شاهکاره 70 بیشتر نمیده

هر چند که با زیر 32 تا لیمک کمتر دانلود نمیکنیم

ولی بازم چرا باید تک لینکش اینقدر مزخرف باشه
    البته درسته که تک لینک مزیت هایی داره ولی کسی که حجم بالا دانلود می کنه زیاد اهمیتی نداره چند لینکه سرعت رو فول کنه. مهم اینه که اینترنت رو کپی کنه رو هارد اکسترنال.

با 35 تومن میتونی کلاسیک 6 گیگ ماکس بگیری که شب و روز 120 تا سرعت میده یعنی 6 گیگ کمتر از مخابرات
    سرویس اولترا هم روزا 444 تا و شبا 217 تا سرعت میده
    در ضمن اون سرویس جشنواره تحصیلی هم همین سرعت اولترا رو میده

آقا وجید مبارکه ایشالا کمبود هارد پیدا کنی
    ممنون. اینشالله این سرعت رو در تمام دوره بده با شانسی که من دارم، راضیم که کمبود هارد پیدا کنم.

18. 5 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshidnaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنون. اینشالله این سرعت رو در تمام دوره بده با شانسی که من دارم، راضیم که کمبود هارد پیدا کنم.
    من کم کم باید برم سر کار

انگیزه : خرید هارد

20. 4 کاربر از farshidnaji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •