دوست عزیز برو نامحدود های وب بگیر جای این همه.پول مفت!!! به اینا!!!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوست عزیز برو نامحدود های وب بگیر جای این همه.پول مفت!!! به اینا!!!
اقا من 3 روزه خطم برداشته شد و دو روز بعدش 512 نامحدود مخابرات وصل شد واقعا عالیه هم پینگ هم سرعت 22 هزار هم پرداخت کردم ولی اسیا تک هم 31 هزار میگیره هم سرعتش 20 تا بیشتر نمیشه پس شما هم جمع کنید برید یه جا دیگه به نفع خودتونه.
قیمت های مخابرات رو از کجا باید ببنم؟ مال مخابرات هم هجمی و غیر حجمی داره؟ سرویس نامحدودش که مثل این سرعتش پایین نیست؟
مثلا 512 نامحدود سرعتش رو 64 ثابته و هیچ گونه محدودیت دانلود نداره؟ قیمتش چنده؟ از کجا باید بخرم؟
مخابرات به خونه با چه سرعتی می ده؟ به دانشجو چی؟
پارس آنلاین چی؟ اون سرعتش کم نشده؟ به خونه تا چه سرعتی می ده؟
چرند میگن!
خانم قاسم علی بهتون شماره مستقیم داده؟ اره به منم شماره مستقیم داد.بریم رو خط میس بندازیم.چچچ توف
خدایی اگه راست میگی عکس از گزارش دانلودهات و حجم و طرحی که الان گرفتی بگیر بده تا من بفرستم اسیاتک
Last edited by amin885; 11-09-2013 at 22:05.
شمار ه داده که چی بشه مثلا؟ دنباله شوه.ره؟
مخابرات بدیش اینه که روزافت سرعت داره
بیا اینم عکس تعرفه مخابرات
512 1 به 8 نامحدود دارم رو 71 تا 75 دانلود میکنه.در ضمن این ماله کرمانشاه هست.
![]()
خب دیگه کسی که هی میاد میگه از من خوبه از همگی شما بد
Last edited by amin885; 11-09-2013 at 22:03.
فکر کنم از اینا هستی که تو مدرسه زیراب همه رو میزدی)
بنده خدا داره حال میکنه چیکارش داری ؟؟؟![]()
همانطور که می دانید جدیدا اسیاتک دست به اقدامی جدید در کاهش ترافیک مصرفی زده و در صورتی که شما مودم را قبل از 8صبح ریستارت نکنید هر روز حدود 50 الی 100 شاید هم بیشتر ترافیک ازتون کم میکنه!
فعلا از Mouse and Keyboard Recorder برای ریستارت کردن مودم استفاده میکنم از انجا که روش این کار برنامه به صورت ضبط شده است و درصورت تغییر زبان و روشن بودن Caps Lock و تغییر جای مرورگر و ... ممکنه عمل نکنه و مودم ریست نشه و از ترافیک کم کنه در صورتی که حتی سیستم با دانلود منیجر خاموش میشه!
دوستان من میخوام تنظیم کنم مودمم هر روز ساعت 1 و 8 صبح ریستارت بشه لطفا راهنمایی کنید!
دستور reset را میزنم ریست نمیشه و میگه دستور مجاز نیست!
و برای اینکه بگم سر ساعت 1 و8 این کار را به صورت اتوماتیک انجام بدم باید از چه دسنوری استفاده کنم؟!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)