سلام به همه دوستای گلم.میخوام کم کم یه سیستم جمع کنم الان پول یکجا ندارم فعلا برای خرید دوتا باند خوب با کیفیت عالی و یک ضبط خوب دوستان راهنمایی کنن و با قیمت.بعضی دوستان گفتن باند کنوود بخر ضبط پایونر
سلام به همه دوستای گلم.میخوام کم کم یه سیستم جمع کنم الان پول یکجا ندارم فعلا برای خرید دوتا باند خوب با کیفیت عالی و یک ضبط خوب دوستان راهنمایی کنن و با قیمت.بعضی دوستان گفتن باند کنوود بخر ضبط پایونر
با عرض سلام خدمت دوستان
درخواست راهنمایی برای انتخاب هدیونیت و کامپ و آمپ
ماشین پژو پرشیا هست و بدلیل امنیت نمیخام تغییری در ظاهر و استیج وارد بشه
در حال حاضر ، یک عد ساب 307d2 و یک آمپ 5300T (برای درایو ساب) و یک جفت بلندگو 1675 برای جای فابریک استیج عقب موجود است.
برای هدیونیت میخوام که حتما بلوتوث دار و فلش از عقب بخوره و سی دی هم از پشت پنل . نظر خودم اول 9650bt و بعد 7056 هست.
برای کامپ یه مدلی میخوام که بدون برش و دستکاری توی درب جلو نصب بشه و تیوترش هم توی پشت آینه.نظر خودم روی 1720 پاییونیر و یا Helix Espirit E62c هست که این هلیکس رو نمیدونم جا میشه یا نه؟؟
برای آمپ، یه مدلی که یه جفت 1675 بهمراه یه جفت کامپ رو درایو کنه.یکی از دوستان 8604 رو پیشنهاد کرد (خودم هیچ نظری ندارم).
من فقط متال و راک گوش میدم و هدفم از این سیستم،کیفیت و شفافیت صدای گیتار الکتریک و وکال هستش.
از دوستان خواهش میکنم برای انتخاب بین این دو هدیونیت و کامپ و همینطور یه آمپ مناسب نظر بدن. و همینطور اگه انتخاب بهتری میتونم داشته باشم لطفا بفرمایید.
کل بودجه: یک و نیم میلیون.
یه ساب تا 400 هزار تومان معرفی کنید که قدرت و دقتش زیاد باشه؟
حمید خان یه چندتا سوال هست گفتم همینجا بپرسم
1- در حالت بریج یک آمپلی فایر توان خروجی تنها روی 4 اهم قابل استفاده هست یا روی 2 اهم هم جواب میده ؟
2- از 4 خروجی آمپلی فایر میشه یک جفت روی 2 اهم و یک جفت روی 4 اهم استفاده بشه ؟
3- کراس اور Sqx165 کلی جامپر داره که میشه باهاش سطح فرکانسها رو تغییر داد، به نظرت روی حالت Default باشه بهتره ؟
ممنون![]()
سلام بر حمید عزیز و دیگر دوستان گل
خوبین بچه ها؟
میگم سیستم فعلیم اینه:
1-Kenwood 8016
2-kenwood 9105d
3-kenwood w3013
4-Power Acoustic BAMF 1600.4
5-DLS 1073
6-soundstream RUB 6.5
میخوام یه تغییراتی انجام بدم دوستان!
ساب رو با راکفورد P3 d4 دوازده اینچ با باکس پورتد 55 لیتر عوض کردم!
میخوام آمپ اسپیکر رو هم عوض کنم. به نظرتون JVC Arsenal 8004 خوبه؟اصلا گیر میاد؟حمید جان جایی سراغ نداری داشته باشن؟قیمتش چقدره؟ اگه این گیر نمیاد حدود این چی هست؟قیمت هم طرفای چهارصد تومن باشه!
واینکه در آخر میخوام 1073 رو با یه کامپ تعویض کنم واسه استیج عقب به نظرتون آیدیو سیستم MX165Plus گیر میاد؟چطور کامپی هست؟یا یه کامپ دیگه طرفای 300 تا 350 معرفی کنید.
میخوام کیفیت خوب باشه
کلا یه راهنمایی اساسی کنید بچه ها
ممنون از همگی
Last edited by mkh-n71; 01-09-2014 at 22:49.
سلام
دیشب پاسخ کلیه شما عزیزان رو دادم ولی متاسفانه یک دفعه فایرفاکسم هنگ کرد. خستگی رو به تنم گذاشت.اشکال نداره
چرا عذرخواهی گلم اتفاقا شاید همین سوالها رو دوستان دیگری هم داشته باشن .هرچقدر میخواید سوال کنید من و دیگر دوستان تا جائی که بلد باشیم حتما پاسخ خواهیم داد.
بله 7056 یه پخش کامل هست برای سیستم بازی.حتی برای کسانی که بخواهند نت وورک ببندند هم این امکان رو داره.
برای تهیه کردن کالا هم خدمتتون پی ام دادم با من تماس بگیرید .
شما چه میزان میخواهید هزینه نمائید؟
ماشینتون چیه؟
ساب ووفر دوست دارید یا خیر ؟
به این سوالات پاسخ دهید تا خدمتتون عرض کنم.
من پیشنهاد این هست همیشه هم گفتم دوستانی که میخوان وارد سیستم بازی بشن بهشون توصیه میکنم اگر بودجه کافی ندارن و به خاطر اینکه در این زمینه متضرر نگردند،کم کم و خورد خورد برن جلو و در عوض قطعات خوبی تهیه کنند.
1644 بد نیست. 1675اس هم خوبه.حدود 122 تومن هست
کامپوننت 390 تومن قابل تهیه هست اگر خواستید.
بله هست پایونیر 9604
در مورد سوال دومتون باید عرض کنم بستگی به تعداد ساب و امپدانس آنها و همچنین استیبل بودن آمپلیفایر روی امپدناسهای 2 و 1 اهم هست.
برای کسب اطلاعات بیشتر این تاپیک رو مطالعه بفرمائید و در صورتی که هنوز سوال داشتید من درخدمتتونم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام گلم به فروم خودتون خوش آمدید
بسیار کار ارزنده ای میکیند که کم کم میخواید سیستم خودتون رو تکمیل نمائید.
به نظر من برای تهیه اسپیکر صبر کنید.ماشینتون چیه؟
برای پخش همون 7056 رو تهیه کنید اگر مایل باشید من با قیمت 530 تومن میتونم از نمایندگی براتون تهیه کنم.
انشاءالله اوسط مهر ماه بار جدید برند گلیدن ماسکونی میاد بازار هم کامپوننت و هم اسپیکر بیضی مثل
Co 609
که یک اسپیکر قدرتی و کیفیتی هست قابل تهیه خواد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیوید جان خدمت شما هم خیر مقدم عرض میکینم. به فروم خودتون خوش آمدید.
در مورد پخشی که فرمودید بله سری 9 پایونیر خوبه ولی من پیشنهادم 7056 هست.کیفیت صدای بهتری داره
در مورد برند هلیکس یه برند کیفتی هست و محصول آلمان منها ایرادش اینه که تا سری کامپتیشن کامپوننتهای قوی نداره همهگی 60 وات آر ام اس هستند و تقریبا مصرف کننده رو راضی نمیکنه.ولی کیفیت صدلشون خوبه
تو 6*9 هم همینگونه هست.
در هر صورت اگر مایل به تهیه این اسپیکر هستند من میتونم مستقیم از شرکت براتون به قیمت .415 تومن تهیه کنم.
برای آمپلیفایر هم اگر کیفیت خوب میخواید پایونیر به کارتون نخواهد آمد.
من پیشنهادم دو جفت کامپوننت گلیدن
Mx 165 Plus
همراه آمپلیفایر 4 کانال گلیدن
ML 95.4
هست.راحت تو در جلو و قاب نصب میشه.
حامد جان گلیدن
RS12Free Air
بسیار ساب خوب و با کیفیتیه.هم فری ایر میشه نصب کرد هم تو باکس. واقعا عالیه
قیمت لیستش 380 هست ولی من 360 میگیرم براتون
هلیکس
P12W
هم هست اونم 430 تومن قابل تهیه هست.
خیلی مخلصم پیام جان.
1-تو اکثر آمپلیفایرها در حالت بریج هم رو لود 4 اهم خروجی میگیرم و هم 2 اهم.که البته روی لودهای پائینتر توان خروجی آمپلیفایر افزایش پیدا میکنه
2-بله میشه. من خودم قدیم روی 944 پایونیر یک جفت کامپوننت 2 اهمی و یک جفت 6975 که 4 اهمیه بسته بودم.
125 وات به کامپوننتها و 75 وات به 6975 هاورودی میدادم.
3-بله کراس اوور پیشرفته ای داره. به نظر من یه مدت همینجوری دیفالت گوش کن بعدا اگر خواستی یه تغییراتی تو جنس صدا بدی از طریق منوال میتونی فیوزها رو جابجا کنی ولی حالت دیفالتش به نظر ایده آل هست. من خودم همیشه فلت گوش میدم تیوتر رو هم 0 انتخاب میکنم و
dB
بهش نمیدم.
سلام
8004 آمپ خوی بود ولی متاسفانه برگشتیش به تعمیرگاه زیاد بود.الان هم موجود نیست. اگر تو اون رنج میخواید هزینه کنید 8604 بگیرید.
جلو ئیها 90 وات هستند درسته؟
بله
MX165
میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه.کیفیت صدای خوبی داره.
الان که موجود نیست اوسط مهر ماه گفتند که میاد بازار انشاءالله.
ممنون آقا حمید 1644R خریدم امیدوارم به جا باند فابریک مزخرف ایران خودرو(موج نیکان) که فقط خرخر میکرد صدای خوبی بم بده! خود هدیونیت کنوود هم یه مشکلی داره ورودی AUX کار نمیکنه! SRC رو که عوض میکنم سه حالت داره Standby، Tuner و CD من با 3نوع کابل AUX که 2مدلش کابلای باکیفیتی بودند (Daiyo و Fiio ) تست کردم اما AUX رو اکتیو نکردن که من تو منو SRC ببینم و رو اون حالت بزارمش! با موبایل و آیپاد تست کردم!! به نظرتون خود ضبط مشکل داره؟ یا باید ضبط رو باز کنم کابلی چیزی هست که باید وصل بشه! نفهمیدم چطور اینو درستش کنم!
سلام.
آقا من یه هد یونیت ( رادیو پخش ) میخوام.
نیازم فقط AUX و ورودی USB و رادیو هست و اگر بشه پشتیبانی از آندروید ( که البته اطلاعات دقیق ازش ندارم) . به دیسک خوان هم نیاز ندارم و نمیخوام.
+
یه جفت باند مناسب که مستقیم به هدیونیت وصل کنم.
سیستم هایی رو دیدم که با همین امکانات صدای خوب حتی تا بیرون ماشین هم داشتن و بیس و کوبش قابل قبول داشتن و با صدای زیاد از کیفیت صدا کم نشده و کر کننده بوده! از صاحبانشون پرسیدم گفتن حدود 400 یا 500 هزینه کردن.
من این سیستم رو برای پراید میخوام که همین حدود 400 تومن ( بالا و پایین ) دربیاد. و در اینده هم اگر باز بشه بتونم از این هد یونیت برای جمع کردن یه سیستم حرفه ای استفاده کنم یعنی تا حد امکان خروجی های لازم رو داشته باشه و البته کیفیت مناسب.
+
مرکز خرید این لوازم کجای تهران هست؟
پیشاپیش ممنون
ممنون حمید جونسلام
8004 آمپ خوی بود ولی متاسفانه برگشتیش به تعمیرگاه زیاد بود.الان هم موجود نیست. اگر تو اون رنج میخواید هزینه کنید 8604 بگیرید.
جلو ئیها 90 وات هستند درسته؟
بله
MX165
میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه.کیفیت صدای خوبی داره.
الان که موجود نیست اوسط مهر ماه گفتند که میاد بازار انشاءالله.
راستی ساب راکفورد رو 15 اینچ بگیرم بهتر نیس؟ یا به همون 12 رضایت بدم؟با آمپم که کامل درایو میشه؟
در مورد آمپ هم 9004 هم گیر نمیاد؟ آخه از پایونر اصلا خوشم نمیاد! دست دوم هم باشه تمیز باشه مشکلی ندارم اگه سراغ داری میخرم چه 8004 چه 9004
در مورد کامپ هم اره 90 rms هست. و اینکه تا مهر خیلی دیره حمید جان! چیزی از بر و بچ سراغ نداری حدود 300 تومن دست دو هم باشه تایید کنی میخرم عزیز!
فقط میخوام آخر کار صدا از اینی که الان هست خیلی بهتر بشه کیفیتش!
ممنون
ویرایش:
ساب رو همون 15 اینچ خریدم با باکس سیلد 50 لیتری
Last edited by mkh-n71; 02-09-2014 at 20:07.
سلام خدمت تمام دوستان بخصوص حمید جان نازنینواقعا تکی
عزیز میشه بگی دقیقا چه تفاوتی بین p80 و 8850 هست، جزء نداشتن قابیلت نت وورک و آرسی یکم ضعیف 8850؟
این بار گلیدن تا بیاد فکر کنم بچه ها باید برن تیله بازی کنن
سپاس فراوان![]()
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)