تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1595 از 2403 اولاول ... 59510951495154515851591159215931594159515961597159815991605164516952095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,941 به 15,950 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز خوب شما 4تا لینک همزمان گذاشتی معلومه سرعت یکم میره بالاتر، درضمن آره ممکنه واسه سرویس 512 اونقدر سرعت کافی باشه ولی واسه کسی که سرویس 2مگابیت گرفته مسلما این سرعت راضیش نمی کنه! من تو پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مفصل راجع به همین موضوع توضیح دادم با سند و مدرک!
    شما شبا از سرعت وبگردی راضی هستی؟! مهم اینه که شرکت با تک لینک و تک کانکشن چه سرعتی به شما میده! اینکه حتما 4تا لینک از بهترین سرور موجود بذاری تا به سرعت واقعی سرویس برسی بنظرم خیلی کم توقعیه و دارن حق مارو می خورن!
    واسه من که سرویسم 2 مگابیته فقط از نیمه های شب تا ساعت 11 صبح سرعت واقعی بهم میده!
    سرعت بنده از صب تا شب در تمامی ساعت ها 70 کیلوبایت است.
    سرعت باز کردن صفحه ها هم عالی است در هیچ زمان از شبانه روز فرقی نمیکنه .خیلی برام جای تعجب داره در زمانی که اندیشه بودم وقتی سرعت 50 میرسید برای دانلود دیگه صفحه ای باز نمیشد کرد باید محدودید میزاشتم مثلا روی 35 تا بتونم صفحه باز کنم .
    ولی خدای شکر اینجا وقتی با سرعت 70 هم داری دانلود میکنیم صفحه ها مثل هلو باز میشه.(وضعیت باز کردن صفحه از زمانی عالی شد که سرعت را کاهش دادند.بنده اول امده بودم وضعیت افتضاح بود چون هر کس با سرویس ارزان مثل128 و 256 نامحدود داشتن با سرعت بالای 100 دانلود میکردند. )
    تو این مملکت دنبال حق نگرد .دنبال روشی بگرد تا بتوانی از تمام امکانات اسفاده کنی.شما هم در هر زمان از شبانه روز 3 تا 4 لینک بزارید برای دانلود سرعت شما تا 220 هم میره.

2. 3 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

سرعت بنده از صب تا شب در تمامی ساعت ها 70 کیلوبایت است.
    سرعت باز کردن صفحه ها هم عالی است در هیچ زمان از شبانه روز فرقی نمیکنه .خیلی برام جای تعجب داره در زمانی که اندیشه بودم وقتی سرعت 50 میرسید برای دانلود دیگه صفحه ای باز نمیشد کرد باید محدودید میزاشتم مثلا روی 35 تا بتونم صفحه باز کنم .
    ولی خدای شکر اینجا وقتی با سرعت 70 هم داری دانلود میکنیم صفحه ها مثل هلو باز میشه.(وضعیت باز کردن صفحه از زمانی عالی شد که سرعت را کاهش دادند.بنده اول امده بودم وضعیت افتضاح بود چون هر کس با سرویس ارزان مثل128 و 256 نامحدود داشتن با سرعت بالای 100 دانلود میکردند. )
    تو این مملکت دنبال حق نگرد .دنبال روشی بگرد تا بتوانی از تمام امکانات اسفاده کنی.شما هم در هر زمان از شبانه روز 3 تا 4 لینک بزارید برای دانلود سرعت شما تا 220 هم میره.
    نمی دونم والا شاید تو مرکز مخابراتی شما سرعت بهتره!
    این تست رو همین الان گرفتم:

حدود یک ساعت پیش از همین سرور تست گرفتم سرعت دانلود رو 1.5 مگابیت بود! ولی یادم رفت عکسش رو ذخیره کنم.
    سرویس بنده 2 مگابیت 8گیگ - مخابرات مرکز 5
    اگه میشه شما هم یه تست سرعت از یه سرور خارجی بذارین اینجا. یا اینکه یه بار اول صبح تست بگیرین یه بار بعدظهر تا ببینید حق با من هست یا نه.
    Last edited by majidpromix; 21-05-2013 at 10:04.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حدود یک ساعت پیش از همین سرور تست گرفتم سرعت دانلود رو 1.5 مگابیت بود! ولی یادم رفت عکسش رو ذخیره کنم.
    اگه میشه شما هم یه تست سرعت از یه سرور خارجی بذارین اینجا. یا اینکه یه بار اول صبح تست بگیرین یه بار بعدظهر تا ببینید حق با من هست یا نه.
    شما لطفا به همان صورت که بنده تست گذاشتم یک تست قرار دهید :
    با دانلود منجر و networx.
    و به صورت همزمان از این 4 لینک شات بزارید.
    گذارید به تمام سرورهای لینک اتصال یابد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

دوست عزیز مثل اینکه متوجه منظور من نشدین، سایت راسخون تو همین ایران میزبانی میشه کل بحث من راجع به سایت های خارجیه! واسه همینه که می گم از سرور آمریکا تست سرعت بگیرین! آره درسته از این هاست های ایرانی مثل راسخون، دیجیکالا، آپارات، پی سی دانلود و ... سرعت بالاست، یه جورایی شبیه اینترنت ملی میمونه! ولی فکر می کنی چند درصد سایت ها تو ایران میزبانی میشن؟! اگه شما فقط از همین سایت ها دانلود می کنی دلیل نمیشه که بگیم سرعت مخابرات بالاست، شما با اکانت پریمیوم رپیدباز یا آپلودباز یا هر سایت لیچ کننده یا کلا هر سایت خارجی بذار دانلود شه اونوقت متوجه منظور من میشین. همسایمون که از یه شرکت دیگه سرویس می گیره با اکانت رایگان آپلودباز همین الان داره با سرعت 470 دانلود می کنه پس مشکل از سرور نیست، مشکل از اینترنت داغون مخابراته!
    Last edited by majidpromix; 21-05-2013 at 10:58.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز مثل اینکه متوجه منظور من نشدین، سایت راسخون تو همین ایران میزبانی میشه کل بحث من راجع به سایت های خارجیه! واسه همینه که می گم از سرور آمریکا تست سرعت بگیرین! آره درسته از این هاست های ایرانی مثل راسخون، دیجیکالا، آپارات، پی سی دانلود و ... سرعت بالاست، ولی فکر می کنی چند درصد سایت ها تو ایران میزبانی میشن؟! اگه شما فقط از همین سایت ها دانلود می کنی دلیل نمیشه که بگیم سرعت مخابرات بالاست، شما با اکانت پریمیوم رپیدباز یا آپلودباز یا هر سایت لیچ کننده یا کلا هر سایت خارجی بذار دانلود شه اونوقت متوجه منظور من میشین. فامیلون با اکانت رایگان آپلودباز همین الان داره با سرعت 470 دانلود می کنه پس مشکل از سرور نیست، مشکل از اینترنت آشغال مخابراته!
    دوست عزیز همون لینک هایی که دیدی که من تست سرعت گذاشتم برای رپید باز بودن.
    اون لینک های ایرانی هم که قرار دادم فقط برای این بود که شما تست کنید ببینید ماکزیموم سرعت چند است.
    وگرنه من که اصلا تست اسپید تست را قبول ندارم .چون اصلا ملاک نیست مثلا تو چند ثانیه تست سرعت روی 70 است لحظه اخر مثلا سرعت کم میشه میاد روی 30 اسپید تست 30 را ثبت میکنه.این که نشد تست سرعت.
    من که پشتیبانی مخابرات نیستم پولش هم تو جیب من نمیره.
    شما باید قبل از خریدن قشنگ از چند نفر از مشترکین پرس و جو میکردید.
    من چندیدن سال به خاطر مشکلات سرویس محدود دور این سرویس را خط قرمز کشیدم.بگن سرعتش 100 مگابایت هم هست دنبالش نمیرم.
    Last edited by jabarsink2000; 21-05-2013 at 11:11.

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

باید قبول کنیم هیچ شرکتی تو استان گیلان سرعت خوب نداره یا اگه داره موقتی وحتی همراه محدودیت هست ما که شانس ندارم مازندرانی باشیم
    همه شرکت ها درب و داغون شدن
    در بهترین شرایط فقط سرعت استاندارد ارائه میدن

تابستون شاید 1 ماه رفتم مازندران زندگی کردم بعد از دانلود موفق آمیز برگشتم
    در خدمت هستیم

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوست عزیز خوب شما 4تا لینک همزمان گذاشتی معلومه سرعت یکم میره بالاتر، درضمن آره ممکنه واسه سرویس 512 اونقدر سرعت کافی باشه ولی واسه کسی که سرویس 2مگابیت گرفته مسلما این سرعت راضیش نمی کنه! من تو پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مفصل راجع به همین موضوع توضیح دادم با سند و مدرک!
    شما شبا از سرعت وبگردی راضی هستی؟! مهم اینه که شرکت با تک لینک و تک کانکشن چه سرعتی به شما میده! اینکه حتما 4تا لینک از بهترین سرور موجود بذاری تا به سرعت واقعی سرویس برسی بنظرم خیلی کم توقعیه و دارن حق مارو می خورن!
    واسه من که سرویسم 2 مگابیته فقط از نیمه های شب تا ساعت 11 صبح سرعت واقعی بهم میده! زمانی هم که سرویس 512 نامحدود داشتم در غیر این ساعت های خاص وبگردی از سایت های خارجی معمولا سرعت از 20 بالاتر نمی رفت.
    شما بعدظهر از سایت speedtest از یه سرور آمریکا تست سرعت بگیر ببین چطوره.

دوست عزیز مثل اینکه متوجه منظور من نشدین، سایت راسخون تو همین ایران میزبانی میشه کل بحث من راجع به سایت های خارجیه! واسه همینه که می گم از سرور آمریکا تست سرعت بگیرین! آره درسته از این هاست های ایرانی مثل راسخون، دیجیکالا، آپارات، پی سی دانلود و ... سرعت بالاست، یه جورایی شبیه اینترنت ملی میمونه! ولی فکر می کنی چند درصد سایت ها تو ایران میزبانی میشن؟! اگه شما فقط از همین سایت ها دانلود می کنی دلیل نمیشه که بگیم سرعت مخابرات بالاست، شما با اکانت پریمیوم رپیدباز یا آپلودباز یا هر سایت لیچ کننده یا کلا هر سایت خارجی بذار دانلود شه اونوقت متوجه منظور من میشین. همسایمون که از یه شرکت دیگه سرویس می گیره با اکانت رایگان آپلودباز همین الان داره با سرعت 470 دانلود می کنه پس مشکل از سرور نیست، مشکل از اینترنت داغون مخابراته!
    شما همچین داری صحبت میکنی انگار بقیه شرکت ها اوضاع اتصال به سرور خارجیشون عالیه

نمیدونم چرا شما همش به یک نکته گیر میدی (( البته شاید نقطه ضعف دیگه ای تو شرکت نمیبینی که بکوبیش ))
    ولی الان بیشتر از 90 درصد شرکت ها اوضاع اتصالشون همینجوریه

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

شما همچین داری صحبت میکنی انگار بقیه شرکت ها اوضاع اتصال به سرور خارجیشون عالیه

نمیدونم چرا شما همش به یک نکته گیر میدی (( البته شاید نقطه ضعف دیگه ای تو شرکت نمیبینی که بکوبیش ))
    ولی الان بیشتر از 90 درصد شرکت ها اوضاع اتصالشون همینجوریه

واقعا علت این صحبت های شما رو نمی فهمم، دلیلی نداره الکی شرکتی رو بکوبم اگه سرویس خوب بده می گم خوبه اگه سرویس بد بگه می گم بده، شمایی که داری متعصبانه از این شرکت دفاع می کنی! فقط می گم اینترنت مخابرات مثل اینترنت ملی میمونه فقط واسه هاست های داخل کشور خوبه واسه هاست های خارج کشور چه واسه وبگردی چه واسه دانلود اصلا خب نیست.
    اون آقای jabarsink هم که میگه speedtest رو قبول نداره میشه بگه چرا با همون speedtest اول صبح سرعت درست و واقعیه و در طول روز همینطوری کاهش پیدا می کنه؟ و چرا تو این 40 روز که من امتحان می کنم همواره وضعیت به همین منواله؟ و چرا isp های دیگه این مشکل رو ندارن؟
    بله من شرکت قبلی (نوین نت) که بودم هیچ تفاوتی بین هاست داخلی و خارجی وجود نداشت و واسه همه لینک های مستقیم به صورت تک لینک سرعت همواره بالای 230 بود چه با IDM چه با خود فایرفاکس و نکته مهمتر اینکه حتی موقع وبگردی هم که سرعت رو با نرم افزار DU meter مشاهده می کردم سرعت به 220 می رسید. ممکنه تا چند ماه دیگه نوین نت هم خراب بشه ولی خدایی بیخودی از اینترنت داغون مخابرات با اون پشتیبانی افتضاحش تعریف نکنید!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واقعا علت این صحبت های شما رو نمی فهمم، دلیلی نداره الکی شرکتی رو بکوبم اگه سرویس خوب بده می گم خوبه اگه سرویس بد بگه می گم بده، شمایی که داری متعصبانه از این شرکت دفاع می کنی! فقط می گم اینترنت مخابرات مثل اینترنت ملی میمونه فقط واسه هاست های داخل کشور خوبه واسه هاست های خارج کشور چه واسه وبگردی چه واسه دانلود اصلا خب نیست.
    اون آقای jabarsink هم که میگه speedtest رو قبول نداره میشه بگه چرا با همون speedtest اول صبح سرعت درست و واقعیه و در طول روز همینطوری کاهش پیدا می کنه؟ و چرا تو این 40 روز که من امتحان می کنم همواره وضعیت به همین منواله؟ و چرا isp های دیگه این مشکل رو ندارن؟
    بله من شرکت قبلی (نوین نت) که بودم هیچ تفاوتی بین هاست داخلی و خارجی وجود نداشت و واسه همه لینک های مستقیم به صورت تک لینک سرعت همواره بالای 230 بود چه با IDM چه با خود فایرفاکس و نکته مهمتر اینکه حتی موقع وبگردی هم که سرعت رو با نرم افزار DU meter مشاهده می کردم سرعت به 220 می رسید. ممکنه تا چند ماه دیگه نوین نت هم خراب بشه ولی خدایی بیخودی از اینترنت داغون مخابرات با اون پشتیبانی افتضاحش تعریف نکنید!
    دوست عزیز اول اینکه اسپید تست حدود 1 هفته هست فقط باز میشه با اینترنت مخابرات قبل از ان با مخابرات گیلان باز نمیشد همه کاربرهای اینجا اطلاع دارن.
    دوم اینکه الان هم دیر نیست جمع اوری کنید چون این مشکلات حل نمیشه.
    خدا مخابرات را برای دانلودرها نگاه داره.سرعتش هم بیشتر کنه.این هم سرعت دانلود از اپلود باز بدون اکانت پریمیوم.با سرویس 512 نامحدود.
    Last edited by jabarsink2000; 21-05-2013 at 13:38.

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

من دارم از چیزی دفاع نمیکنم
    دارم مقایسه میکنم

میگم وقتی اکثر شرکت ها این مشکل رو دارن شما چرا فقط به مخابرات گیر دادی ؟؟
    هر کی ندونه فکرم میکنه بقیه شرکت ها دارن با سرعت 500 به کاربران اینترنت نامحدود میدن
    هیچ شرکتی این شکلی به کسی اینرنت نامحدود بدون محدودیت نمیده . همون نوین نتی که شما میگی برو ببین چند هزار نفر از ناراضی هستن
    و البته به قول دوستمون شما الانشم دیر نشده میتونی بری همون نوین نت

از بس خدمات مذخرفی میده هرچند وقت یکبار داره اسم عوض میکنه (( اولش نمیدونم چی بود ولی بعد شد نوین نت الانم شد های وب ))
    اگه واقعا خدماتش خوب بود اسم عوض نمیکرد -- چون با هر اسمی که میذاره از بس گند بالا میاره دیگه کسی نمیره سراغ شرکت

در مورد اون طرح دینامیت 8 مگ که هم جدید گذاشته
    دلیلش اینه شرکت های به این مذخرفی چون میدونن هیچ کاربری سراغشون نمیاد مجبورن یه طرح به این بزرگی بزنن تا شاید یه ذره مشتری جذب کنن
    ولی شرکت هایی مثل اندیشه که کیفیت خوبی ارائه میدن هیچوقت همچین طرح هایی رو اجرا نمیکنن . چون مشتری میدونه این شرکت کیفیتی رو که میخاد داره .
    ولی نوین نت از بس خدمات مذخرفی ارائه میده دیگه هیچکس سراغش نمیره و مجبوره با این طرح ها هر جور شده چنتا مشتری جذب کنه
    Last edited by wooooow; 21-05-2013 at 13:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •