تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1595 از 1667 اولاول ... 595109514951545158515911592159315941595159615971598159916051645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,941 به 15,950 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

آقا حداقل چندتا سایت معروف که توش کرک بازی میزارن بهم معرفی کنید برم خودم دنبالش بگردم
    سرچ که میزنی یه سری سایتای سرکاری میاد،از بس الکی گشتم خسته شدم
    اول از همه این فایل کیجن رو دانلود کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و تو پوشه اصلی بازی از حالت فشرده خارجش کن
    و بعد از استخراجش فایل Total War Shogun 2 Fall of the Samurai Key Generatorرو اجرا کن رو گزینه Generate کلیک کن و چند ثانیه صبر کن
    خوب حالا کد اماده هستش
    این از یک منبع خارجی بود
    بیشتر از این توضیح نداده

چند تا فرضیه میدم
    شما اول کرک رو بریز اگه بازی اومد کد خواست مراحل بالا رو برو
    یا کرک رو نریز و روی بازی کلیک کن اگه کد خواست مراحل بالا رو برو اگه نیومد کرک رو بریز
    اگه فایل بالا درست کار نکرد و کد نداد احتمالا عیب از بازی هستش و باید فایل اجرایی ارجینال بازی رو پیدا کنی تا کد رو بسازه

به هر حال موفق باشی اگه بازی اجرا شد یک دعایی کن که کار ما هم راه بیفته
    Last edited by xlife; 22-03-2012 at 23:45.

2. 2 کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Chap-Dast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ir-esf

پيش فرض

اول از همه این فایل کیجن رو دانلود کن
    و تو پوشه اصلی بازی از حالت فشرده خارجش کن
    و بعد از استخراجش فایل Total War Shogun 2 Fall of the Samurai Key Generatorرو اجرا کن رو گزینه Generate کلیک کن و چند ثانیه صبر کن
    خوب حالا کد اماده هستش
    این از یک منبع خارجی بود
    بیشتر از این توضیح نداده

چند تا فرضیه میدم
    شما اول کرک رو بریز اگه بازی اومد کد خواست مراحل بالا رو برو
    یا کرک رو نریز و روی بازی کلیک کن اگه کد خواست مراحل بالا رو برو اگه نیومد کرک رو بریز
    اگه فایل بالا درست کار نکرد و کد نداد احتمالا عیب از بازی هستش و باید فایل اجرایی ارجینال بازی رو پیدا کنی تا کد رو بسازه

به هر حال موفق باشی اگه بازی اجرا شد یک دعایی کن که کار ما هم راه بیفته
    مرسی داداش
    کارت درسته
    ولی خودم این سایتی که شما از توش اینا پیدا کردی را قبلا پیدا کرده بودم
    وقتی فایل را اکسترکت میکنی یه فایل فشرده دیگه توشه و یه فایل txt
    فایل فشرده دومی پسورد داره و تو فایل txt نوشته:

Download Password Here: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mirror 1: ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mirror 2: ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی پسوردا باید از این لینکا دانلود کنی
    وقتی رو این لینک ها کلیک میکنی یه پیغام نوشته که میگه دانلود این فایل برای کشور شما فعال نیست
    اعصاب آدما خورد میکنه
    حالا چی؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

12 EPIC Princess Adventure Survey

سلام
    من بازی EPIC Princess Adventure Survey رو با حجم 188 مگ دانلود کردم .ولی نمیدونم چرا بعد سه مرحله بازی یهو خارج میشه.
    ممنون
    دوست عزیز این بازی که دانلود کردید فقط یک پیش نمایش هست و باید فول ورژن ان را دانلود کنید که حجمش هم بیشتره البته من فکر نکنم هنوز فولش امده باشه اگر دقت کرده باشید تو خود اسم این بازی هم نوشته که پیشنمایشه دقت کنید به کلمه: SURVEY
    من خودمم این بازیو کردم بعد تو مرحله 3 اونجا که ربات و سوزان را دستگیر میکنن سوزان از رباته می پرسه "کی این اتفا قها می افته و بعد رباته هم میگه وقتی فول ورزن بازی امد " وبعد خارج میشه تمام سوالی داشتید من اینجام

5. این کاربر از shirko20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sajey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من بازی Dirt 3 Complete Edition-FiGHTCLUB را دانلود و نصب کردم ولی هنگام اجرا بازی بال نمیاد و این خطا را میده
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

پروفشنال akbar_syberia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــبـــر يــــز

پيش فرض

بچه ها من وقتی افزودنی sims3 رو نصب میکنم میگه CD رو باید بندازی بعد اجرا کنی یه همچین چیزی !!!
    از کرک هست ؟

افزودتی Town Stuff رو نصب میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز!

بازی L.A.NOIRE را بر روی یک سیستم با ویندوز XP و کارت گرافیک با برند ATI نصب کرده ام!

این بازی اول اکسترکت میشه! بعد شروع میشه به نصب کردن!که نصب هم میشه!چندتا برنامه جانبی داره VCredist و .Net Framework و یک برنامه برای Rockstar هستش که اون 20 مگابایته اما انگار ناقصه!و به محض اجرای اون اررور میده!

آیا اون برنامه بسیار مهمه؟! رفتم داخل سایت RockStar که دانلودش کنم 200مگابایت بود!

الانم بازی اررور Send Error Report میده!

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان بازی خور
    - من تو نصب و اجرای هیچ بازی تا امروز نموندم ! اما چند وقتی وثتی بازیهای Angry birds رو اجرا میکنم هی تصویر میپره و میره رو pause ! یجورای انگاری هی میخواد دسکتاپ بیاد ! چرا اینطوری شده ؟!

- یه نکته هم این که امروز بعد بررسی آرشیوم تصمیم گرفتم splinter cell duable agent رو نصب و بازی کنم اما رو تنظیماتش دیدم که Full HD نداره و تا 1600 هستش ! کلا خودش ساپرت نمیکنه یا مشکل از یه جا دیگست ؟! آخرین پچی هم که تو نت دیدم براش ماله 2008 بود و نسخه 1.02a . اگه میشه کرک مخصوص این نسخه رو هم برام بزارید

ممنون

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی داداش
    کارت درسته
    ولی خودم این سایتی که شما از توش اینا پیدا کردی را قبلا پیدا کرده بودم
    وقتی فایل را اکسترکت میکنی یه فایل فشرده دیگه توشه و یه فایل txt
    فایل فشرده دومی پسورد داره و تو فایل txt نوشته:

Download Password Here: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mirror 1: ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mirror 2: ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی پسوردا باید از این لینکا دانلود کنی
    وقتی رو این لینک ها کلیک میکنی یه پیغام نوشته که میگه دانلود این فایل برای کشور شما فعال نیست
    اعصاب آدما خورد میکنه
    حالا چی؟!
    خیلی اسونه قبلا از این موردها به پستم زیاد خورده
    کافیه تو گوگولی سرچ کن winrar password remover یا وrar password remover و اگه zip باشه zip password remover لبته تو سایتهای ایرانی بهتره چون مجانی نیستند

---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------

سلام دوستان
    من بازی Dirt 3 Complete Edition-FiGHTCLUB را دانلود و نصب کردم ولی هنگام اجرا بازی بال نمیاد و این خطا را میده
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

تو دیسکت بازی یک پوشه به اسم کرک هست اون رو باید بریزی
    معمولا فرق میکنه اسم این پوشه
    crack
    patch
    ویا یک پوشه که چند تا فایل کم حجم هستند که یکیشون شبیه ایکون بازیه اونها رو تو مسیر نصب بازی جایی که فایل اجرایی و اصلی بازی قرار داره بریز

11. 2 کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها من وقتی افزودنی sims3 رو نصب میکنم میگه CD رو باید بندازی بعد اجرا کنی یه همچین چیزی !!!
    از کرک هست ؟

افزودتی Town Stuff رو نصب میکنم
    خوب طبق عادت همیشگی پدر بزرگترین باند مافیایی صنعت بازی یعنی الکترونیک ارتز باید قسمت سوم بازی یعنی سیمز 3 رو نصب بکنیم تا این شرکت از این روش سود بیشتر بدست بیاره اما اینجا ایرانه
    خوب سیمز 3 رو که نصب کردی اصلا کرکشو نریز
    بعد برو افزودنی رو نصب کن حالا کرک افزودنی رو بریز و اجراش کن
    پیشنها د
    از طریق autorunبازی که تو دسکتاپ میاد بازی رو اجرا نکن برو توپوشه بازی یک فایل اجرایی جداگونه هست (همون کرکی که ریختیم تو پوشه بازی) اون رو اجرا کن تا مستقیم بره تو بازی

---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------

با سلام خدمت دوستان عزیز!

بازی L.A.NOIRE را بر روی یک سیستم با ویندوز XP و کارت گرافیک با برند ATI نصب کرده ام!

این بازی اول اکسترکت میشه! بعد شروع میشه به نصب کردن!که نصب هم میشه!چندتا برنامه جانبی داره VCredist و .Net Framework و یک برنامه برای Rockstar هستش که اون 20 مگابایته اما انگار ناقصه!و به محض اجرای اون اررور میده!

آیا اون برنامه بسیار مهمه؟! رفتم داخل سایت RockStar که دانلودش کنم 200مگابایت بود!

الانم بازی اررور Send Error Report میده!
    بله واسه اجرای بازی این برنامه نیازه یک جورایی شبیه به ویندوز لایو هستش بدون اون بازی اجرا نمیشه بازی رو دوباره نصب کنید یا تو پوشه اکسترکت یا خود دیسکت دنبال این برنامه بگردید و سعی کنید نصبش کنید اگه بعد از نصب دو باره این ارور رو داد از کرک بازی هستش اون روهم دوباره با دقت تو مسیر اصلی بازی بریزید
    موفق باشید

---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------

هنوز هم کرکی یا روشی واسه مالتی پلاییر افلاین (لن) کرایسیس 2 نیثومده
    لطفا راهنمایی کنید

13. 2 کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

یه مشکل:

من بازی MW3 رو که 4 تا DVD هست رو می ریزم ولی وقتی دیسک 2 رو می زارم دوباره می نویسه دیسک 2 رو بزار....

کمکم کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •