سلام دوست عزیز این خبرها که میگی موثقه؟شما همونجا خدمت میکنی؟ اگه اینجوری باشه که رسما به فنا میریم![]()
سلام دوست عزیز این خبرها که میگی موثقه؟شما همونجا خدمت میکنی؟ اگه اینجوری باشه که رسما به فنا میریم![]()
فکر کنم باید همزمان باشه چون موقعی که من میخواستم برم پادگان میگفتن همزمانه حالا دیگه نمیدونم.
کسی جواب منو نداشت ؟ خداییش موندم برم دنبال معافی پزشکی یا نه ؟ چون واسه ارشد هم میخوام بخونم .
سلام
من متولد 1367 هستم . 1 تیر اعزامم . (دفترچه ام رو اسفند 91 پست کردم ) بدون غیبت . پدرم کارت ایثارگری دارد . ولی این سابقه جبهه رو قبلا تو سیستم نظام وظیفه ثبت نکردیم . یعنی گواهی کسر خدمت رو از محل خدمت پدرم نگرفتیم هنوز . حالا این قانون جدید شامل حال من هم میشه ؟ پدرم بره دنبالش ؟ (محل خدمتش دزفول بوده بهمون دوره میخواستم ببینم اگه شامل من میشه بره دزفول ) ممنون
کسی بهتر از خودتون نمی تونه بهتون کمک کنه باید خودتون شرایط رو بررسی کنید بله بعضی جاها ممکنه مشکل ساز بشه و از اون طرف اگه برید خدمت دو سه سال از
زندگی عقب میوفتید . رشته شما هم رشته ای نیست که معافین پزشکی براش مشکل ساز بشه . اگر من بودم معافیت رو برمیداشتم.
سلام به همه دوستای گلم
دوستان من 5 سال بسیج فعال دارم و آموزشی 1/2 نیرو انتظامی بودم، 1/4 هم یگانمون مشخص میشه،
مشکلی که دارم اینه که توی بسیج پروندم راکد شده و میگن به راکدین کسر خدمت تعلق نمیگیره،
از عزیزان کسی اطلاعی داره که مثلا من اگه 2 ماه دیگه از راکدی در بیام بازم میشه توی یگان کسری گرفت یا نه؟
ممنون....ممنون جناب ICE MAN ، یعنی تاریخ اعزامم مهمه و من که 1 اردیبهش بودم اون موقع باید فعال میبودم؟
آخه الان آموزشیم داره تموم میشه و تا اول تیر میرم یگان، تا اون موقع اگه فعال شم بهم کسری میدن؟
بازم ممنونم از لطفتون دوست عزیز....![]()
نه داداش منظورش اینه که سابقه بسیج شما تا روز اعزام حساب میشه یعنی تا 1 اردیبهشت هر چقدر بسیج فعال داشتی حساب میشه.
من خودم پارسال تجربه کردم و بعدش با کسایی هم که سالهای قبل تجربه کردند آشنا شدم
تا آخرین ساعت بهتون نمیگن که پایان دوره خبری نیست و به یگان خدمتی خودتون اعزام نمیشید
سلام.
دوستان اینجا کسی نیست ساکن تهران باشه رفته باشه نظام وظیفه درباره این کسری ها پرسیده باشه ؟ به صورت حضوری ؟ یا همه فقط اینترنتی کار میکنن؟
من خودم دو بار رفتم نظام وظیفه ... میگن چیزی به ما ابلاغ نشده! نکته جالب اینجاست که با تلفن گویای ناجا (09680) تماس گرفتم ... تا اینکه تونستم با یه مشاور صحبت کنم! همین که گفتم کسر خدمت ایثار گران داشتم حرف میزدم گفت ابلاغ نشده! ... منم خداحافظی کردم!. محل خدمت پدرم هم تماس گرفته پدرم که گفتن فقط از طریق رسانه ها پخش شده چیزی دست ما نرسیده..
حالا من تعجبم خبر 21 ماه شدن خدمت که خیلی زود بدست همه رسیده بود و همه هم اطلاع داشتن و خودسرانه دم از 24 ماه شدنش هم میزدن! اما یه خبر خوب بعد از مدت ها اومده ... که مشاورین سازمان نظام وظیفه تهران هم ازش بی خبرن ؟؟؟
کسی از تهران اگر حضوری رفته نظام وظیفه لطفا نتیجه اش رو اینجا بنویسه.![]()
دوست عزیز تو این مملکت کارهای اداری و ابلاغیه ها خیلی طول میکشه چون کاغذ بازی و اختلاف آرا سرسام آور درونش موج میزنه پس زیاد نگران نباشید دیر یا زود دستورالعملهای جدید ابلاغ میشه
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)