اقا حقیقتش من پست های قبلی را نخوندم ولی حق با دوستمون هست گرافیگ ربطی به لن اصلا نداره :what:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
اقا حقیقتش من پست های قبلی را نخوندم ولی حق با دوستمون هست گرافیگ ربطی به لن اصلا نداره :what:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
منم از ویندوز سون استفاده می کنم و کارت گرافیک و شبکه رو توNetwork Adapter نشون میده که هموم اسم کارت گرافیکم هستنمیدونم شاید بخاطر اینه که هم کارت گرافیک انبورد دارم و هم یه کارت گرافیک جدا گونه نصب کردم
وایرلس بیسیم تکنولوژی جدیدی نیست اصول کارکردش مثل وایمکس امواج رادیویی است و جزء یه خانواده هستند. تنها وسیله مورد نیازش هم یه انتن وایرلس هست فقط فرقش اینه که انتن باید روی پشتبان خونه نصب بشه (مثل مودم های اوت- دور وایمکس)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by arash59b; 28-06-2013 at 11:24.
مبین نت چقدر چرت شده که سرعت من 512 شبا میشه دانلودم 2-5 کلیو بایت
بازم ایرانسل اینقدر دزد نیست
مدتی هست که 512 به مشکل خورده. منم قبلا 512 بودم الان سرویس 2 مگ گرفتم. روزا سرعت بالای 250، شبا هم برای هر دانلود 50 !!!!!!!!!
البته اگه 3 تا دانلود همزمان بذاری مجموع سرعت مورد استفاده بین 100 تا 150 هست (هر دانلود بین 33 تا 50 و بعضا بیشتر ).
شاد باشی
دیشب انتن بد جوری نوسان داشت، انتن که همیشه روی 5 بود بین 1 و 4 دایم عوض میشد سرعت هم 10، سرویس یک مگ نورزوی
من که چند وقتی هست قید دانلود شبانه رو زدم سرویس ۱ مگ نوروزی هم تا چند روز اینده تموم میشه مرددم برم ۲ مگ بگیرم یابرگردم به وایرلس.
کلا از بعد از عید در شرکت مبین نت رو باید گل گرفت.
با طرح نوروزی دیشب 3 گیگ گرفتم. از سرور ماکروسافت
آقا mosi_alfa راست میگه. یه چند وقتی هست برا منم اینجوریه. مثلا الان آنتنم یه دونه است! نمی دونم چه مرگشونه و دارن چه غلطی می کنن. اوایل فکر می کردم که مودمم به مشکل خورده و باید یه سرویس بشه، اما حالا می بینم که فقط مشکل من نیست...![]()
سلام دوست عزیز
میشه یه یاهو ای دی تونو داشته باشم؟
برای یه مشاوره کوچولو
زیاد وقتتونو نمیگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)