سایر دوستان هم اگه نظری دارند لطفاً دریغ نکنید
(از اونجائیکه آسیاتک و دی-لینک مدتهاست دارای روابط سازمانی حسنه ای با هم هستندبنابراین مایلم نظر یک کاربر بی طرف هم بشنوم
)
سایر دوستان هم اگه نظری دارند لطفاً دریغ نکنید
(از اونجائیکه آسیاتک و دی-لینک مدتهاست دارای روابط سازمانی حسنه ای با هم هستندبنابراین مایلم نظر یک کاربر بی طرف هم بشنوم
)
زاکسل هم خوبه! ولی گرونتره!
تی پی لینک با بعضی از ISP ها مشکل داره!
سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم: میخواستم بدونم امکان داره یه مودم وایرلس وقتی روی حالت و وایرلس مود b/g تنظیم شده به خوبی کار کنه ولی وقتی همون مودم روی حالت و وایرلس مود n only تنظیم بشه هر ۵ دقیقه ریست بشه و باید مدام هی از اول تنظیمش کرد؟اصلا همچین چیزی ممکنه؟ تا حالا کسی همچین موردی دیده یا شنیده؟اگه واقعا امکانش باشه میشه بفرمایید دلیلش چی میتونه باشه؟ ایراد از isp هست یا مودم؟ مدل مودم مورد نظر ASUS DSL N12U.اگه دوستان راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Last edited by Dim0; 23-11-2013 at 18:50.
راستش من خودم اینترنت رو PPPOE کانفینگ می کنم
هر وسیله ی دیگه وصل شه مشکل نداره
الان دقیقا مشکل شما چیه؟
کسی میتونه اطلاعاتی در مورد دکمه WPS مودمهای Tp-link بده
روی همه مودمهای جدید هست و مختص Tp-link نیست!
WPSیا WiFi Protected Setup و QSS یا Quick Security Setup یک روش استاندارد و ساده شده برای برقراری ارتباط بین دستگاه های سرویس گیرنده بیسیم (مانند نوت بوک ها، کارت های شبکه بیسیم و ...) و روتر یا مودم های وایرلس می باشد که در سال 2007 توسط موسسه WIFI ارائه شد.
همانطور که میدانید تمامی دستگاه های وایرلس مانند انواع مودم ها و روتر ها و اکسس پوینت های وایرلس قابلیت رمز نگاری شبکه بیسیم خود را دارند به صورتی که شما با فعال کردن رمز گذاری بیسیم در داخل تنظیمات روتر، اجازه استفاده مجاز را فقط به دستگاه هایی خواهید داد که موقع اتصال، رمز صحیح شبکه را وارد کنند. از آنجایی که برای کاربران معمولی این وسایل، فعال سازی آن و برقراری ارتباط بیسیم رمزگذاری شده ممکن است فرایند پرزحمت و پیچیده ای باشد ( به واسطه پروتکل های مختلف و ...) بنابراین موسسه WiFi یک راه بسیار ساده برای برپایی رمز نگاری در شبکه های بیسیم بنا نهاد. نام عمومی این روش WPS است اما ممکن است در محصولات مختلف از سازندگان مختلف نام دیگری استفاده شود، به عنوان مثال برخی از محصولات شرکت TP-LINK این روش را QSS نام گذاری می کنند. بنابراین دکمه ای که غالبا در مودم ها یا روتر های بیسیم به این نام ها می بینید برای این کار ساخته شده است. 4 روش برای استفاده از پروتکل WPS وجود دارد:
- روش PIN: در این روش یک PIN کد (رمز عددی) از روی یک برچسب یا در داخل تنظیمات دستگاه بیسیم خوانده شده و به سادگی در دستگاهی که خواهان اتصال به شبکه بیسیم است وارد میشود. این روش را باید تمامی دستگاه های دارای WPS ارائه کنند.
- روش دکمه فشاری (چه فیزیکی و یا مجازی): در این روش دستگاه روتر یا مودم بیسیم و دستگاهی که خواهان اتصال است با فشار دادن دکمه WPS به راحتی و سادگی به هم متصل خواهند شد. این روش برای اکسس پوینت ها ( و یا مودم و روترها) اجباری بوده ولی برای دستگاه های سرویس گیرنده وجود آن اختیاری است.
- NFC یا Near Field Communication: در این روش کافی است دستگاه خواهان اتصال را در فاصله بسیار نزدیک دستگاه مرکزی بیسیم (یعنی همان اکسس پوینت، روتر یا مودم وایرلس) قرار داد تا تبادل رمز اجرا شده و دستگاه سرویس گیرنده به روتر متصل شود. این روش در همه دستگاه ها ساپورت نشده و در دستگاه های دارای WPS وجود آن اجباری نیست.
- روش فلش USB: در این روش کلید وایرلس توسط یک فلش درایو USB از اکسس پوینت به کلاینت ها منتقل می شود. این روش نیز برای سازندگان دستگاه های وایرلس اختیاری می باشد
پس شما بواسطه یکی از روش های فوق براحتی و بدون داشتن دانش فنی درباره روش های رمز نگاری وایرلس، می توانید دستگاه سرویس گیرنده خود را با استفاده از پروتکل WPS، به شبکه بیسم موجود متصل کنید. به عنوان یک مثال ساده در مودم های بیسیم سری N تی پی لینک شما با فشار دادن دکمه WPS یا QSS خواهید دید که چراغ WPS یا QSS شروع به چشمک زدن خواهد نمود. تا خاموش شدن این چراغ وقت دارید که دکمه WPS روی کارت شبکه خود را نیز فشار دهید تا کارت شبکه شما به مودم متصل شود. اگر کارت شبکه شما دارای دکمه فیزیکی WPS نیست ولی WPS را ساپورت میکند، معمولا در محیط ویندوز و با نصب کامل نرم افزار همراه کارت شبکه به شما این امکان داده خواهد شد تا بصورت مجازی و در محیط نرم افزاری عملکرد WPS را روی کارت شبکه فعال کنید.
سایبرکانکت
دوستان خواهش می کنم در رفع این مشکل اساسی مودم اینجانب یک کمک اساسی کنید ... من در دو کامپیوتر جداگانه دو خط ای دی اس ال جداگانه از شرکت مخابرات استان خوزستان گرفتم ... بعد از اینکه شارژ ماهیانه adslکامپیوتر دومم تمام شد گفتم بزار ار رمز و پسورد adslکامپیوتر اولم برای استفاده در کامپیوتر دومی بهره ببرم و تا مدتی دومی رو شارژ نکنم ( هر دو هم 128 ) ( اینکه چرا از دو اکانت adsl استفاده کردم برای این بود که دو کامپیوترم 200 متر با هم فاصله داشتند) رفتم کانفیگ کردم اما مشکلات مودم tp-link8811 من از همین جا شروع شد من استفاده می کردم اما قطع و وصلی زیاد بود و باید بعد از20 تا 30 دقیقه که اینترنت قطع می شد اداپتور مودم رو می کشیدم و وصل می کردم که ارتباط برقرار بشه و استفاده کنم ... اما حالا که چند ماه گذشته مودم و کامپیوتر دوم رو به کسی دیگه فروختم اون مشکلات مودم ادامه داره از این قبیل که : قطع و وصل میشه و بخصوص کانکشن کارت شبکه خیلی فعال و غیر فعال میشه و از همه مهمتر در حالت فعال پیغام this connection has limited or no connectivity( مثلث زرد علامت هشدار هم داره) ................... میاد که نمی دونم معنیش چیه مودم رو ریسیت کردم فایده نداشت در جایی شنیدم که احتمالا ادمین شبکه محدودت کرده و بعضی ها گفتن مودم خراب شده و ... واقعا اگه مودم خراب شده چرا وصل میشه ؟ یه نکته دیگه که الان این کامپیوتر دومم که طرف خریده با یه خط جدید و شماره تلفن دیگه ( کلا ثبت نام جدید کرده ) اما هیچ کدوم از کامپیوتر ها ویندوزش که xp2 هستش رو عوض نکردیم از همون موقع استفاده از اکانتهای adslقبلی خودم. به هر حال هر نکته ای که فکر کردم لازم باشه برای دوستان آگاه و مطلع اینجا نوشتم امیدوارم دوستان بهترین راه حلو نشون بدن تا از این گرفتاری بیرون بیام ...( در ضمن ip دستی هم دادم فایده نداشت)
Last edited by ghassam2; 24-11-2013 at 10:09.
سلام.ممکنه دوتا مودم اولی تا نهایتا 90 هزار تومان و دومی تا نهایتا 70 هزار تومان پیشنهاد بدید
4پورت وایرلس دیلینک2730 قیمت 79
تک پورت وایرلس دیلنک2600 قیمت 65 تومن
خواستید در خدمتم!
منم این مشکلودیروزداشتم پشتیبانی گفت تنظیماته خط رودوباره برو ببین ارورمیده یانه ولی من فقط مودو رو ریست کردم درست شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)