تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1594 از 2365 اولاول ... 59410941494154415841590159115921593159415951596159715981604164416942094 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,931 به 15,940 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا آقا حمید تو شهرمون که کنوود گیر نمیارم بدبختی همش پایونیر هست و مدلهای چینی...
    اما خرید اینترنتی کنوود رو زده 354000 و باند هلیکس رو هم زده 250000...
    از دوستانم که پرسیدم و سیستم بستن اونا هم پایونیر بهم پیشنهاد میکنن البته پخشهای یکیشون پایونیر 7150 هستش و اون یکی هم پایونیر اما مدل رو نمیدونم...
    با این قیمت پخش کنوود بنظرتون چرا باید پایونیر 7650 قیمتش 415000 باشه...
    البته تو شهرمون همین پایونیر رو قیمت دادن 485000...
    پس شما میگید کنوود 400 بهتر از 7650 پایونیر هستش...
    البته اگر پخش بهتری تا سقف قیمت 430000 پیشنهاد دارید ممنون میشم معرفی کنید...
    سلام
    به نظر من 400 بهتره از پایونیر.پایونیر به قول معروف یوزر فرندلی تر هست نسبت به کن وود .کار کردن با منوهای پایونیر راحت تر هست ولی کیفیت صدای کن وود به نظر من بهتره.
    اگر میتونی 100 تونم دیگه بزاری روی پولت و به 530 تومن برسونی 7056 بگیر که کامل کامل باشه.اگر گیر نیاوردی و مایل بودی دستور بدید براتون تهیه و ارسال میکنم. کدوم شهرستان تشریف دارید؟

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان،یکی از اشناها میخواد برا عقب ماشین یه جفت باند گرد 16 سانتی متر زیر 150 تومن بخره (زیر 100 تومن هم باشه که دیگه بهتر!) تو اینترنت مدل های زیادی دیدم،به نظر شما چه مدلی بخره ؟ طاقچه رو نمیخواد برش بده با طاقچه جدا گذاشتن هم زیاد حال نمیکنه برا همین باند های گرد میخواد بزاره، خروجی پخش هم 40 واته،ممنون میشم سریع جواب بدید عصر میخواد بخره
    پایونیر 1685 میتونید بگیرید.1675اس هم گزینه بعدی هست.ضمنا خروجی پخش بین 18-22 وات هست اون توان ،توان ماکزیمم هست و نباید به اون توجه کنید

4. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. نظرتون راجع به سیستم زیر و همچنین کامپوننت جدید کنوود (1800) چیه؟ کسی صداشو گوش کرده؟

رادیوپخش 7056 کنوود
    کامپوننت X1800 کنوود
    ساب ووفر 1260 اینفینیتی
    آمپلی فایر 947 کنوود - 4 کانال

داره خودمونی میشه mehransep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام خدمت حمیدجان گل.پخش کنوود 7056 که زحمت خريدشو کشیدید به دستم رسید.ساخت مالزی با گارانتی نت الکتريک.چه تنظیمات جالبی.روی ماشین ال ۹۰ راحت نصب شد.سوکت پشت پخش فابريکو درآوردم سوکت کنوود رو زدم بهش تمامّّ.فقط برای آنتن تبدیل میخواد.فلاش نداشتم همون لحظه بلوتوس گوشيمو روشن کردم خیلی راحت بهش متصل شد بعد با کنترل آهنگهای گوشيمو عوض میکردم.بازم ازحميدجان تشکر میکنم.

7. این کاربر از mehransep بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من مخلصتم اسفندیار جان لطف داری شما.
    منم الان چند روزه یه مشکلی افتاده تو سیستم. پدرم رو در آورده.
    به محض اینکه تو قسمت پاسخ آلت و شیفت و میگیرم که متن فارسی تایپ کنم کل برازر موزیلا فایرفاکسم هنگ میکنه نات ریسپوندیگ میشه.رفتم کروم رو دانلود کردم اونم همینجوری شد. کل سیستم رو اسکن کردم البته ویروس داشت ولی الان پاک هست ولی مشکل پابرجاس خلاصه الان مجبورم بیام سوالات رو بونم بعد تو ورد تایپ کنم بیام تو اینجا پیستش کنم.
    کسی اگر میتونه منو کمک کنه البته اینجا چیزی ننویسید تو پی ام راهنمائیم کنید ممنونم.
    در مورد سوالی که کردید باید عرض کنم به نظر من اگر جلو 3 وی و عقب تو وی باشه بهترین استیج صدا رو میتونیم داشته باشیم.همیشه گفتم جلو خیلی مهمه. لذا باید بهترین رو در گام اول برای جلو تهیه کنیم. البته با توجه به امکانات خودرو.یعنی خودرو جا برای نصب میدرنج و تیوتیر داشته باشه. ووفر هم که تو کیک پنل میره.ولی خب هزینه برداره.
    اگرکامپوننت 3 وی باشه صدا تخصصی تر و تفکیک شده تر میشه .چون دقیقا هر اسپیکر وظیفه خودش رو داره انجام میده.

دوست عزیز متاسفانه بودجتون برای رسید ن به مقصودی که دارید خیلی کمه. شما برای داشتنم صدای قوی و با کیفیت نیاز به درایورهای 120 واتی یا 150 واتی دارید.همچنین آمپلیفایر قوی.لذا باید بودجتون رو افزایش بدید.
    من پیشنهادم یک جفت کامپوننت گلیدن اس کیو ایکس 165 برای جلو+گلیدن سی او 609 برای عقب و یه آمپلیفایر گلیدن ام ال 95.4 قیمتها الان مشخص نیست.نیمه دوم مهر ماه هم بار گلیدن میرسه اینطور که پیگیری کردم.ولی از نظر کیفیت صدا و قدرت کافی بهتون تضمین میدم مگر اینکه جزو افراد خاص باشید که دنبال گوم گوم فقط هستند و بیس بیش از اندازه ای رو طلب میکنند..برای پخش هم 7056 یا ایکس 400 هر دو جزو پخشهای ایده آل هستند.
    در مورد قسمت دوم سوالتون باید عرض کنم هیچ کدوم اون کیفیتی که دنبالش هستید رو بهتون نمیده.این نظر من هست. باز باید ببینیم دوستان چه نظری دارند.

سلام گلم. من خدمتتون پی ام دادم.با من تماس بگیرید.
    گلیدن یه برند آلمانی هست و سال 90 نمایندگی رسمی اون رو تو خاور میانه ایران گرفته. و به صورت رسمی وارد کشور میشه. بسیار برند با کیفیت و عالی هست. این لینک رو مطالعه بفرمائید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هلیکس هم برند آلمانی و مثل گلیدن حرفه ای هست . این مدلی که از هلیکس فرمودید کیفیت خوبی داره ولی توانش بسیار ضعیف هست و حجم صداش خیلی کمه.من سی او 609 رو پیشنهاد میکنم. با آمپلیفایرهای خودشون واقعا خوش صدا هستند.
    اینم لینک هلیکس آلمان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینفینیتی رو من خودم تست نکردم.ولی توقع کیفیت اینفینیتی قدیم رو دیگه نباید داشته باشیم

خواهش میکنم انجام وظیفه میکنم.
    پس همون مدلی که دوستمون فرمودن رو باید تهیه کنید..

ارادت دارم.
    بله ساب ووفرهای سری بالاش خیلی قوی هستندو مخصوص اس پی ال هستند.ولی گرند خیلی کم شده شنیدم دیگه اونطور که باید وارد کننده اش وارد نمیکنه. یه چیز دیگه هم که در مورد ساب ووفرهاش شنید سوختن ویس کوئلشون هست.باید تحقیق کنی از کسانی که دارند این برند رو.
    نه باطری نیاز نیست ولی اگر جمع کل توان آر ام اس بره بالای 1000 وات باید بیگ 3 حتما با کابل 4 گیج انجام بشه.

ارادت دارم.
    اگر میخواید اساسی وعمل کنید و یک عمر خیالتون راحت باشه به نظر من یا صفر یا 2 گیج گلیدن بگیر.پک نگیر.گرون در میاد ولی تا آخر عمرتون که انشاءالله بالای 120 سال باشه براتون کابله.
    آر سی هم گلیدن های اند میتونم بعدا که اومد براتون بگیرم،یا اینکه معمولی بگیری.همه اینها بر میگرده به سیاستی که شما در پیش دارید. ولی پیشنهاد و توصیه همیشگی رو هم خدمت شما بزرگوار و هم دیگر عزیزان عرض میکنم. تو تهیه اکسسوری دست و دل باز باشید..زیر ساخت رو اگر قدرتمند تهیه کردید ولو اینکه پولتون تمام شد در عوض از یک سیستم با برق قوی و پایدار بهره خواهید برد.
    در مورد عقب موندن موزیک در حالت فری ایر من خودم چون قبلا تجربه داشتم به این موضوع بر نخورده بودم.ولی اصولا تاخیر در صدای بیس یا گروپ دیلی تو باکسهای پورتد شایع هست.البته تو باکسهای فله ای کاملا مشهوده ولی اگر باکس به صورت اصولی طراحی و ساخته شده باشه و پورت اون صحیح و با نرکافزارهای طراحی باکس طراحی شده باشه این تاخیر به حد اقل خواهد رسید.
    مورد بعدی که این مشکل رو بوجود میاره خود ساب هست. اگر سابی ووفرمون از پارامترهای کیو خوبی برخوردار نباشه ودمپینگ کافی رو روی موزیک اجرا نکنه شاهد این پدیده هستیم.
    مورد اخر هم آمپلیفایر هست. اگر آمپلیفای دمپینگ و کنترل خوبی روی ساب نداشته باشه باز ما شاهد پدیده تاخیر در شنیدن صدای بیس هستیم.پس همه اجرای سیستم باید خوب ،توپ ،درجه یک،ممتاز باشن

من با ایکس 400 موافقم.
    در مورد اسپیکر هم از نظر کیفیت صدا مناسبه و برای شما که دنبال حجم بیس و صدای بالا نیستید مناسب هست.چند قیمت دارید؟هم اسپیکر و هم پخش ایکس 400 رو؟

نوژان جان سیستمتون مبارک باشه.بله من نصابشون رو میشناسم.تعجب میکنم از اینکه اینگونه عمل کرده البته چپ و راست و جلو عقب رو جابجا وصل کردن زمانی که کابلها یک شکل هستند خیلی مهم نیست چون در خاتمه کار از طریق جابجا نمودن فیشهای کابل آر سی بر طرف میشه. اگر سیم مثبت و منفی برعکس زده باشن باید تذکر بدیم.اون مورد هم من پیگیری کردم. هر وقت فرصت داشتی با ن تماس بگیر صحبت کنیم.در خدمتت هستم.
    مخلص اقا حمید من امروز فمیدم نصاب پخش 1 اقایی بودن که برای کمک اومده بودن که اینطوری شد(کارشون این نبود) به هر حال اقا -- لطف کردن امروز امپ 4 کانال رو عوض کردن تا این لحظه مشکلی نداشتم دیگه کیفیت صدا هم فوق العاده خوبه فقط صدای ساب از صندوق 206 خیلی خفه میاد هیچ درزی برای رسیدن صدای ساب به اتاق نداره که احتمالا با تغییر جای تاقچه حلش می کنم قرارم شد 1 جفت MX 130 PLUS برای درهای عقب در اینده جور کنن تا با 165 در جلو ست بشه تیوتر هم در جای فابریکی خودش در جلو نصب کردن که عالی شده

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. نظرتون راجع به سیستم زیر و همچنین کامپوننت جدید کنوود (1800) چیه؟ کسی صداشو گوش کرده؟

رادیوپخش 7056 کنوود
    کامپوننت X1800 کنوود
    ساب ووفر 1260 اینفینیتی
    آمپلی فایر 947 کنوود - 4 کانال
    سلام
    کامپوننت 1800پی تازه اومده.هنوز به اونصورت تست نشدهو تو مشخصات که جالب هست. تقریبا جزو اولین سری کامپوننت هست که ووفرش 7 اینچه.قدرت خوبی داره و با توجه به سنس پائینی که داره احتمالا آمپ قوی نیاز داره برای درایو شدن.
    قیمت چند داری شما؟
    ساب اینفی رو خیلی موافق نیستم.
    آمپ کن وود هم برای این کامپ ضعیفه.130-150 وات باید ورودی بهش داده بشه.
    سلام خدمت حمیدجان گل.پخش کنوود 7056 که زحمت خريدشو کشیدید به دستم رسید.ساخت مالزی با گارانتی نت الکتريک.چه تنظیمات جالبی.روی ماشین ال ۹۰ راحت نصب شد.سوکت پشت پخش فابريکو درآوردم سوکت کنوود رو زدم بهش تمامّّ.فقط برای آنتن تبدیل میخواد.فلاش نداشتم همون لحظه بلوتوس گوشيمو روشن کردم خیلی راحت بهش متصل شد بعد با کنترل آهنگهای گوشيمو عوض میکردم.بازم ازحميدجان تشکر میکنم.
    مخلصم مهران جان.
    خواهش میکنم چه زحمتی مبارکتون باشه.خب خدا رو شکر که راحت نصب کردی و مشکلی نداشتی.حواسم به فیش آنتن نبود وگرنه میگفتم براتون بفرستن.
    انشاءالله بار گلیدن برسه برای تهیه بقیه لوازم خبرتون میکنم.
    مخلص اقا حمید من امروز فمیدم نصاب پخش 1 اقایی بودن که برای کمک اومده بودن که اینطوری شد(کارشون این نبود) به هر حال اقا --- لطف کردن امروز امپ 4 کانال رو عوض کردن تا این لحظه مشکلی نداشتم دیگه کیفیت صدا هم فوق العاده خوبه فقط صدای ساب از صندوق 206 خیلی خفه میاد هیچ درزی برای رسیدن صدای ساب به اتاق نداره که احتمالا با تغییر جای تاقچه حلش می کنم قرارم شد 1 جفت MX 130 PLUS برای درهای عقب در اینده جور کنن تا با 165 در جلو ست بشه تیوتر هم در جای فابریکی خودش در جلو نصب کردن که عالی شده
    ارادت دارم نوژان جان.
    من تعجب کردم چون نصاب اصلی بالای 10 سال تجربه داره.
    خب پس آمپ رو تعویض کردی. امیدوارم صدای خوبی ازش بگیرید.
    فقط حواست باشه خیلی گین رو بالا نبری. بر اساس دستورالعمل تنظیم گین اونو تنظیم کن تا ولتاژ کاملا مچ بشه.
    اگر سوالی هم داشتی من در خدمتت هستم
    موفق باشی

10. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا حمید واقعا نمیدونم چجوری عذر بخوام بابت سوالات ابتدایی که میپرسم...
    در هر صورت اول عذرخواهی میکنم...
    شما میگید 7056 بگیرم بهتره چونکه اینجورکه گفتم شاید بعدها کم کم باند و آمپ و غیره که بخوام نصب کنم بهتر بهم جواب میده و تز اونجایی که کیفیت و شفافی صدا برام مهمه شما پیشنهادتونسیستم بستن همراه با7056 چی هستش اگر ممکنههم دلیل انتخاب سیستمی که میگید رو هم لیان کنید...
    اگر هم بخوام 7056 رو شما تهیه کنید قیمت چقدر میشه و به چه صورت باید پرداخت کنم...
    شهرستان امیدیه استان حوزستان ساکن هستم...
    من از سیستم و این چیزها چیزی سر در نمیارم ببخشید بابت سوالات پیش پا افتادم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    کامپوننت 1800پی تازه اومده.هنوز به اونصورت تست نشدهو تو مشخصات که جالب هست. تقریبا جزو اولین سری کامپوننت هست که ووفرش 7 اینچه.قدرت خوبی داره و با توجه به سنس پائینی که داره احتمالا آمپ قوی نیاز داره برای درایو شدن.
    قیمت چند داری شما؟

مخلصم مهران جان.
    خواهش میکنم چه زحمتی مبارکتون باشه.خب خدا رو شکر که راحت نصب کردی و مشکلی نداشتی.حواسم به فیش آنتن نبود وگرنه میگفتم براتون بفرستن.
    انشاءالله بار گلیدن برسه برای تهیه بقیه لوازم خبرتون میکنم.

ارادت دارم نوژان جان.
    من تعجب کردم چون نصاب اصلی بالای 10 سال تجربه داره.
    خب پس آمپ رو تعویض کردی. امیدوارم صدای خوبی ازش بگیرید.
    فقط حواست باشه خیلی گین رو بالا نبری. بر اساس دستورالعمل تنظیم گین اونو تنظیم کن تا ولتاژ کاملا مچ بشه.
    اگر سوالی هم داشتی من در خدمتت هستم
    موفق باشی
    گین با توجه به دفترچه ی پایونیر باید روی HIGH باشه (PREOUT 4V) که منم یکم بیشتر از HIGH گذاشتم به سمت NORMAL کامپوننت هم 4 اهم هست که روی 4 اهم پایونیر خیلی بهتر عمل می کنه الانم صدای خیلی خوبی می گیرم و در ولوم اخر هم هیچ گونه خرابی صدایی خوشبختانه نداشتم ساب هم که در گین -1 در حال گندن در صندوقم هست

13. این کاربر از slash_slash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    دوستان میدونم باید برای یه سیستم خوب و کیفیتی هزینه کنم اون ایشالا واسه بعد
    الان فقط میخوام برای باندای فابریک پژو پارس(برای در جلو که حسابی خرخر میکرد) یه جفت باند ارزون ولی با کیفیت بگیرم(فعلا قصدی برای خرید آمپ ندارم ایشالا یه سیستم حسابی برا بعد)
    یه برسی که کردم پایونییر مدل های 1614R و 1644R رو دیدم اولی 50 دومی 70 تومن به نظرتون خوبه؟ (هدیونیت کنوود فابریک کارخونه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    قیمت چند داری شما؟
    موفق باشی
    قیمت کامپ رو من حدود 380-415 دیدم جاهای مختلف...

آمپی که بشه باهاش یه جفت کامپ یا کواک 100-130 وات آر ام اس و یه ساب حداکثر 300-400 وات آر ام اس توی بازار رو راه انداخت چیه؟

اصلا هست همچین آمپ پرقدرتی یا اینکه لازمه حتما 2 تا آمپ دو کانال یا یه دو کانال و یه مونو استفاده شه؟

سوال دوم این که به یه آمپ مونو چند تا ساب میشه وصل کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •