تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1594 از 2403 اولاول ... 59410941494154415841590159115921593159415951596159715981604164416942094 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,931 به 15,940 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

اینارو نمی خواستم اینجا بنویسم گفتم شاید بذارین به حساب تبلیغ، ولی اینکه می گین همه شرکتا همین وضع رو دارن و کاهش سرعت سراسریه قبول ندارم. با اینکه از شرکت نوین نت اومدم بیرون ولی از نظر پشتیبانی چندتا چیز خوب داشت که امیدوارم بقیه شرکتا هم یکم یاد بگیرن:
    اولا که اگه وسط دوره می خواستیم تغییر سرویس بدیم هرچقد از حجم باقی مونده بود رو به ریال تبدیل می کرد و از صورتحساب سرویس جدید کم میکرد، ثانیا اینکه وقتی زنگ می زدی شرکت نیاز نبود 2 ساعت خودتو معرفی کنی پشتیبانیش که گوشیو برمیداشت خودش فامیلیتو می گفت، وارد سایت شرکت هم که می شدی نیاز به لوگین نداشت خودش از روی آی پی وارد تنظیمات کاربر می شد. اگه وسط صحبت با پشتیبانیش تماس قطع می شد خودشون شمارتو می گرفتن باهات صحبت می کردن. وقتی سرویس رو به اتمام بود به گوشیمون پیامک می داد که اینقد از حجم شما باقی مونده واسه تمدید اقدام کنید و موقع تمدید هم حجم باقی مونده به ماه بعد منتقل می شد. و نکته آخر اینکه همینکه تو سایت خود شرکت انجمن گذاشته که کاربرا بیان ازش شکایت کنن یا ضدش حرف بزنن خیلیه، کدوم شرکتی همچین جراتی داره!
    الان که تو مخابراتم واقعا می فهمم چه نعمتی رو از دست دادم!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

اول اینکه شما نفر اول نیستید که بعد از سرعت خوب مخابرات تو پورت نامحدود بد میگید (( کلا هروقت همچین شرکتایی اومدن مشتری جذب کنن یهو چند نفر پیدا شدن کوبیدن شرکت رو -- مثل اون دوست عزیز چند صفحه قبل میومد میگفت اندیشه خوبه و ...... ))

حرفایی که شما میزنی رو منکر نمیشم و این شرکت کم و بیش این مشکلات رو داره

و ضمنا
    مشکل سرعت سراسریه و ربطی به ضحی کیش نداره (( صدمین بار ))
    دیگه الان همه با کمبود سرعت مواجعه شدن (( بجز بعضی شرکت ها ))

شما که میگی شرکت قبلیت بهتره چرا اسم نمیگی ؟؟
    تنها شرکتی که در زمینه دانلود از ضحی کیش بهتره خود اندیشه هست

هیچکس نمیخواد صبح تا شب 10 تا لینک بزاره واسه دانلود
    ولی شرکتی مثل شاتل و پارس آنلاین و نوین نت که به اصطلاح دارن اسم بهترین شرکت اینترنتی ایران رو یدک میکشن بعد از 20 گیگ دانلود سریع کاربر رو محدود میکنن (( در ظاهر به اسم مصرف عادلانه در باطن دزدی ))
    شاتل که گویا بعضی ها در ضمینه پینگ هم مشکل پیدا کردن

بقیه شرکت ها هم که به درد لای جرز دیوار نمیخورن

این مشکل سرعت رو الان همه دارن (( بجر یک یا 2 شرکت که اونم به درد هیچی نمیخورن ))
    من نمیدونم شما از چی اینقدر شکایت داری ؟؟
    از اینکه سرویس 2 مگابیت محدود خریداری کردم و سرعت دانلودم رو 40-50 می چرخه، شکایت از این واضحتر؟!
    منم نمی دونم شما واسه چی اینقد ار این شرکت دفاع می کنی! تاحالا شرکت به این درپیتی ندیده بودم، اصلا آدرسش کجاست برم از نزدیک زیارتش کنم!
    Last edited by majidpromix; 21-05-2013 at 01:17.

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

حداقل از3-4 صبح سرعت بالا نمیره دلمون خوش شه بهت گفته بودما سرعتا رو استاندارد کردن بعد گفتی واسه جریان خرداد سرعت کمه
    به احتمال زیاد بازم میره بالا

چون الانش هم بعضی ها مشکل سرعت دارن (( حتی کمتر از سرعت استاندارد ))
    و احتمالا از دوباره سرعت میره بالا

البته اگه هم نره فرقی نداره
    چون حداقلش اینه سرعت استانداردش هم خوبه

مثلا اگه با پورت 2 مگ سرعت استاندارد 256 بدن خوبه و یا مثلا با 1024 سرعت 128 (( قیمتهای نامحدود نسبت به اندیشه خیلی خیلی بهتره ))
    درسته 2 مگ 75 تومان آدم زورش میاد بده ولی خدایی هیجا سرعت 256 نامحدود نمیدن بدون محدودیدت دانلود و هرچی میخای دانلود کنی

4. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینارو نمی خواستم اینجا بنویسم گفتم شاید بذارین به حساب تبلیغ، ولی اینکه می گین همه شرکتا همین وضع رو دارن و کاهش سرعت سراسریه قبول ندارم. با اینکه از شرکت نوین نت اومدم بیرون ولی از نظر پشتیبانی چندتا چیز خوب داشت که امیدوارم بقیه شرکتا هم یکم یاد بگیرن:
    اولا که اگه وسط دوره می خواستیم تغییر سرویس بدیم هرچقد از حجم باقی مونده بود رو به ریال تبدیل می کرد و از صورتحساب سرویس جدید کم میکرد، ثانیا اینکه وقتی زنگ می زدی شرکت نیاز نبود 2 ساعت خودتو معرفی کنی پشتیبانیش که گوشیو برمیداشت خودش فامیلیتو می گفت، وارد سایت شرکت هم که می شدی نیاز به لوگین نداشت خودش از روی آی پی وارد تنظیمات کاربر می شد. اگه وسط صحبت با پشتیبانیش تماس قطع می شد خودشون شمارتو می گرفتن باهات صحبت می کردن. وقتی سرویس رو به اتمام بود به گوشیمون پیامک می داد که اینقد از حجم شما باقی مونده واسه تمدید اقدام کنید و موقع تمدید هم حجم باقی مونده به ماه بعد منتقل می شد. و نکته آخر اینکه همینکه تو سایت خود شرکت انجمن گذاشته که کاربرا بیان ازش شکایت کنن یا ضدش حرف بزنن خیلیه، کدوم شرکتی همچین جراتی داره!
    برا چی اومدی بیرون حیف نشد؟ محدودیت دانلود داشت؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

از اینکه سرویس 2 مگابیت محدود خریداری کردم و سرعت دانلودم رو 40-50 می چرخه، شکایت از این واضحتر؟!
    برادر عزیز
    دوست گلم
    هم استانی محترم ( حلوا حلوات کنم بزارم سرم ؟؟ ))

من نمیگم خوبه
    میگم الان همه شرکت ها این مشکل رو دارن
    مشکل فقط واسه این مخابرات بخت برگشته نیست

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

در آخر اینو هم اضافه کن که سرویس های 1024 به بالای نوین نت اصلا ساعات رایگان و نیم بها نداره

حتی 1 ساعت رایگان واسه 500 مگ دانلود رایگان نیست

و تو اون سرعت بالا هرچی مصرف کردی باید پولش رو بدی

سرویس های دیگه نوین نت هم فقط 3 ساعت ساعات رایگان داره

128 تا 1024>> 3 ساعت رایگان داره
    1024 با بالا >> اصلا ساعت رایگان نداره
    دزدی از این مدرن تر هنوز اختراع نشده .

واسه همین هست سرعت 700 تا 950 میده -- چون به احتساب هر گیگ 4500 تومان خیلی واسش سود داره اگه کاربر ترافیکش رو زودتر تموم کنه (( بعد از قانون مصرف عادلانه شاتل و پارس آنلاین اینم روشی از دزدی جدید ))

Last edited by wooooow; 21-05-2013 at 01:35.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

در آخر اینو هم اضافه کن که سرویس های 1024 به بالای نوین نت اصلا ساعات رایگان و نیم بها نداره

حتی 1 ساعت رایگان واسه 500 مگ دانلود رایگان نیست

و تو اون سرعت بالا هرچی مصرف کردی باید پولش رو بدی

همون سرویس 512 که می گرفتیم سرعتمون 2 مگابیت بود واسه لینکای مستقیم چه داخلی چه خارجی سرعت از 230 پایینتر نمیومد 5 ساعت رایگان داشت نوسان هم نداشت، تو صفحه تعرفه هاش هم ببینی جلوی هر طرحش یه دکمه info داره که اونو بزنی می نویسه واسه سرویس 512 سرعت burst رو 2048 و واسه سرویس 1 مگابیت سرعتburst رو 3مگ ارائه میشه.
    تا وقتی من تو اون شرکت بودم تو ساعات رایگان سرعت دانلودش واقعی میشد یعنی واسه سرویس 512 کاملا رو 64 قرار می گرفت اما در کل بد نبود شبی 1 گیگ میشد دانلود کرد، اما این شرکت یهو قبل عید ساعات رایگان رو کاهش و قیمتا رو افزایش داد و دلیل اصلی جمع آوری من حذف کلی ساعات رایگان از طرح 8 گیگ بود که کاربر مجبور می شد سرویس گرونتری تهیه کنه!
    متاسفانه از شانس من 2هفته بعد اینکه از اون شرکت جمع آوری کردم ساعات رایگان رو به سرویس 8 گیگ برگردوند و سرعت دانلود سرویس 512 رو تا 470 بالا برد حتی تو ساعات رایگان! الان که همسایمون از همین شرکت اینترنت 512 داره تو 3ساعت رایگان نزدیک 4 گیگ دانلود می کنه! البته فکر نمی کنم این حالت خیلی دووم داشته باشه هرچند همون سرعت 230 هم واسه 512 خیلی خوب بود الان قدرش رو می دونم!
    Last edited by majidpromix; 21-05-2013 at 01:41.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

128 تا 1024>> 3 ساعت رایگان داره
    1024 با بالا >> اصلا ساعت رایگان نداره
    دزدی از این مدرن تر هنوز اختراع نشده .

واسه همین هست سرعت 700 تا 950 میده -- چون به احتساب هر گیگ 4500 تومان خیلی واسش سود داره اگه کاربر ترافیکش رو زودتر تموم کنه (( بعد از قانون مصرف عادلانه شاتل و پارس آنلاین اینم روشی از دزدی جدید ))

دوست عزیز وقتی صراحتا جلوش نوشته که این طرح ساعت رایگان نداره چطوری اسمش رو می ذاری دزدی؟! در ضمن همونطور که گفتم سرویس 512 این شرکت سرعتش 230 یعنی همون 2مگابیت بود و البته الان نزدیک 1 ماهه که سرعتش 4 مگابیته یعنی 470!
    یجوری بحث می کنیم انگار نماینده این 2تا شرکتیم
    من فقط واسه اطلاع دوستان می گم که یه موقع مثل من با اومدن به مخابرات از چاله نیفتن تو چاه !

10. این کاربر از majidpromix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منم نمی دونم شما واسه چی اینقد ار این شرکت دفاع می کنی! تاحالا شرکت به این درپیتی ندیده بودم، اصلا آدرسش کجاست برم از نزدیک زیارتش کنم!
    ادرس شرکت: گیلان، رشت، بلوار شهید انصاری، جنب صندوق مهر امام رضا، عمارت پدر، طبقه ٣، واحد١ امور مشتريان اينترنت پر سرعت شركت مخابرات .(رفتید سلام گرم بنده را هم برسونید)
    دوست عزیز امکان نداره سرعت سرویس 2 مگابایت اینقدر پایین باشه
    سرعت 512 نامحدود من از سرور های خارجی 70 است.بنده هم بسیار راضی هستم.
    اندیشه برای 256 نامحدود که سرعت 50 داشتم 28000 تومان میگرفت.
    اینجا برای سرعت 70 کیلوبایت 24 تومان میگیره.
    این هم سرعت بنده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by jabarsink2000; 21-05-2013 at 09:08.

12. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

ادرس شرکت: گیلان، رشت، بلوار شهید انصاری، جنب صندوق مهر امام رضا، عمارت پدر، طبقه ٣، واحد١ امور مشتريان اينترنت پر سرعت شركت مخابرات .(رفتید سلام گرم بنده را هم برسونید)
    دوست عزیز امکان نداره سرعت سرویس 2 مگابایت اینقدر پایین باشه
    چون سرعت 512 نامحدود من از سرور های خارجی 70 است.بنده هم بسیار راضی هستم.
    چون اندیشه برای 256 نامحدود که سرعت 50 داشتم 28000 تومان میدادم.
    اینجا برای سرعت 70 کیلوبایت دارم 24 تومان میدم.
    این هم سرعت بنده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز خوب شما 4تا لینک همزمان گذاشتی معلومه سرعت یکم میره بالاتر، درضمن آره ممکنه واسه سرویس 512 اونقدر سرعت کافی باشه ولی واسه کسی که سرویس 2مگابیت گرفته مسلما این سرعت راضیش نمی کنه! من تو پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مفصل راجع به همین موضوع توضیح دادم با سند و مدرک!
    شما شبا از سرعت وبگردی راضی هستی؟! مهم اینه که شرکت با تک لینک و تک کانکشن چه سرعتی به شما میده! اینکه حتما 4تا لینک از بهترین سرور موجود بذاری تا به سرعت واقعی سرویس برسی بنظرم خیلی کم توقعیه و دارن حق مارو می خورن!
    واسه من که سرویسم 2 مگابیته فقط از نیمه های شب تا ساعت 11 صبح سرعت واقعی بهم میده! زمانی هم که سرویس 512 نامحدود داشتم در غیر این ساعت های خاص وبگردی از سایت های خارجی معمولا سرعت از 20 بالاتر نمی رفت.
    شما بعدظهر از سایت speedtest از یه سرور آمریکا تست سرعت بگیر ببین چطوره.
    Last edited by majidpromix; 21-05-2013 at 09:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •