تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1594 از 1635 اولاول ... 59410941494154415841590159115921593159415951596159715981604 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,931 به 15,940 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه pooya_hekmati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان دوربین بریج تا سقف 1 تومن چی پیشنهاد میدید ؟
    به نظرم با توجه به قیمتی که گفتی ، P520 نیکون خوب باشه

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

به نظرم با توجه به قیمتی که گفتی ، P520 نیکون خوب باشه
    p520 دقت سنسورش 18 مگاپیکسل هست که با توجه به اندازه کوچیک سنسور باعث نویزی شدن تصاویر میشه (اینطور که شنیدم) شما تایید میکنی ؟
    یه مورد دیگه هم اینکه این مدل فوکوس دستی نداره. ترجیح من اینه که داشته باشه

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

p520 دقت سنسورش 18 مگاپیکسل هست که با توجه به اندازه کوچیک سنسور باعث نویزی شدن تصاویر میشه (اینطور که شنیدم) شما تایید میکنی ؟
    یه مورد دیگه هم اینکه این مدل فوکوس دستی نداره. ترجیح من اینه که داشته باشه
    خب داداش در مورد نویز که نسبت به خودش کم داره ، منظورم نسبت به کامپکت بودن هست. و در مورد 18 مگاپیکسل بودن ، اتفاقا باعث این میشه که نویز کمتری داشته باشه و در صورت افزایش مگاپیکسل ، باعث ایجاد نویز میشه.
    اگه میتونی و پولش رو داری ، به شما هم میتونم توصیه کنم که 3100 نیکون بگیری که جزء dslr های مبتدی هست و قیمتی معادل 1.3 میلیون داره.

بازم خودت میدونی . تصمیم گیری با شماست

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خب داداش در مورد نویز که نسبت به خودش کم داره ، منظورم نسبت به کامپکت بودن هست. و در مورد 18 مگاپیکسل بودن ، اتفاقا باعث این میشه که نویز کمتری داشته باشه و در صورت افزایش مگاپیکسل ، باعث ایجاد نویز میشه.
    اگه میتونی و پولش رو داری ، به شما هم میتونم توصیه کنم که 3100 نیکون بگیری که جزء dslr های مبتدی هست و قیمتی معادل 1.3 میلیون داره.

بازم خودت میدونی . تصمیم گیری با شماست
    DSLR ها جدای از اینکه 300-400 تومن گرونتر از بودجه من میشه، قابلیت عکاسی ماکرو و سوپر زوم بودن رو به تنهایی نداره و نیاز هست لنز جداگانه بخرم واسش. و البته من از عکاسی حرفه ای هیچ سررشته ای ندارم که بتونم با DSLR کار کنم.
    تو رده بریج دوربینی که فوکوس دستی داشته باشه چیزی هست که پیشنهاد بدید ؟ ( تو حدود همون 1 تومن)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام و درود
    من نیاز به یک دوربین ضد اب دارم که برای عکس برداری و فیلمبرداری در دره ها و رود خانه ها و ÷رش از ارتفاع به داخل اب استفاده کنم مبلغی که می تونم هزینه کنم حدود یک تومنه
    خودم فکر می کنم این مدلها کیفیت عکس و مقاومت بهتری داشته باشند ولی بیشتر نظرم روی فوجی هست . شما چی پیشنهاد میدید

Canon PowerShot D20

Fujifilm Finepix XP200
    Pentax Optio WG-3
    دوستان لطفا كمك كنند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام و درود
    من نیاز به یک دوربین ضد اب دارم که برای عکس برداری و فیلمبرداری در دره ها و رود خانه ها و ÷رش از ارتفاع به داخل اب استفاده کنم مبلغی که می تونم هزینه کنم حدود یک تومنه
    خودم فکر می کنم این مدلها کیفیت عکس و مقاومت بهتری داشته باشند ولی بیشتر نظرم روی فوجی هست . شما چی پیشنهاد میدید

Canon PowerShot D20

Fujifilm Finepix XP200
    Pentax Optio WG-3
    فکر کنم که با افزایش بودجه ،
    Gopro Hero 3+

بهترین گزینه براتون باشه. از طرفی هم برا گوپرو ، لوازم جانبی و کاربردی بسیار زیادی هست که میتونین در طبیعت و موارد خاص ازش استفاده کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام.دوربینی میخوام کیفیت1080وحداقل24فریم ولی تو رزلوشن های پایین تر میخوام واسه اسلوموشن مناسب باشه! سری نیکون 1 خوبن ولی مثه اینکه زوم اپیتیکال ندارن.میخوام که فیلمایی که اسلوموشنن کیفیتشون مناسب باشه:مثه نیکون 1 J2وS2 ولی خب زومشون! لطف کنید معرفی کنید ببینم چقدی باید خرج کنم> ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فکر کنم که با افزایش بودجه ،
    Gopro Hero 3+

بهترین گزینه براتون باشه. از طرفی هم برا گوپرو ، لوازم جانبی و کاربردی بسیار زیادی هست که میتونین در طبیعت و موارد خاص ازش استفاده کنین
    سلام عزيز
    ممنون از راهنمايي و وقتي كه گزاشتي
    دوربين هاي گو پرو براي فيلمبرداري عالي هستند ولي از نظر كيفيت عكس خيلي پايينه و براي داخل اب بردن هم به لوازم جانبي نياز هست و خود دوربين ضد اب نيست .
    از مدلهاي بالا كه نوشتم به نظرتون كدوم يكي بهتره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام.دوربینی میخوام کیفیت1080وحداقل24فریم ولی تو رزلوشن های پایین تر میخوام واسه اسلوموشن مناسب باشه! سری نیکون 1 خوبن ولی مثه اینکه زوم اپیتیکال ندارن.میخوام که فیلمایی که اسلوموشنن کیفیتشون مناسب باشه:مثه نیکون 1 J2وS2 ولی خب زومشون! لطف کنید معرفی کنید ببینم چقدی باید خرج کنم> ممنون
    کسی به داد ما نمیرسه.والا ثواب میبرید....

داره خودمونی میشه lvl573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض راهنمایی فرمایید

ا سلام دوستان
    بنده یک دوربین برای عکاسی و فیلم برداری از بچه ام میخواستم (عکس در حالت حرکت کشیده نشه و در حالت فیلم روان باشه)
    در شرایط نوری کم عملکرد خوبی داشته باشه. برای بچه ام کلیپ نیمه حرفه ای هم بتونم بسازم مود فیلم برداری 60 فرم یا بالاتر هم داشته باشه
    در ضمن میخوام حتما صفحه نمایش چرخان داشته باشه
    خودم بین 650d و g1x و p7700 و g15 l شک دارم اگر گزینه بهتری هم باشه ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •