تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1593 از 2199 اولاول ... 59310931493154315831589159015911592159315941595159615971603164316932093 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,921 به 15,930 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

باید تو قسمت network adapter اسم کارت گرافیکیت (که معمولاکارت شبکه هم باید باشه) ببینی

یا از قسمت 2 پست قبلی باید بتونی پیداش کنی

اگه نبود باید از روی سی دی کارت گراقیک رو نصب کنی

(البته امیدوارم PCت خیلی قدیمی نباشه که اصلاکارت شبکه رو کارت گرافیکی ات نداشته باشی)

نه همچنین چیزی وجود نداره.
    سیستم خیلی قدیمی نیست.حالا فرض میکنیم که کارت شبکه داره.
    الان من دی وی دی کارت گرافیک را گذاشتم .کاارت گرافیک هم ati هست.حالا چطوری adaptor را نصب کنم؟؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

الان من دی وی دی کارت گرافیک را گذاشتم .کاارت گرافیک هم ati هست.حالا چطوری adaptor را نصب کنم؟؟
    خودش باید اتوماتیک نصب بشه اگه نشد رو install کلیک کن

اگه کارت گرافیکت دفترچه داره نگاه کن نوشته کارت شبکه داره یا نه

یا برو به سایت ati اسم و مدل کارت ات رو سرچ کن تو توضیحاتش نوشته

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

از نظر من بهتره ویندوز را عوض کنی و یه اکس پی اپدیت نصب کنی اگه با ویندوز هفت یا هشت مشکلی نداری از هفت یا هشت استفاده کن
    بعضی مواقع با استفاده از سی دی مادر بورد می تونی داریور های ان برد مثل لن را نصب کنی
    ولی عدم شناخت قطعه ان بورد توسط سیستم از نظر من دلیلش عدم سازگاری سیستم عامل با سخت افزار هست یعنی استفاده از یک سیستم عامل بروزتر:banghead:

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

4. این کاربر از ali nemesis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[دوست عزیز مدل کارت گرافیکم ati raedon hd 5700 series هست و جز مدل های گرون قیمت هست.بعید میدونم کارت شبکه نداشته باشه.من اینستال کامل کردم ولی network adaptor نصب نشده

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

[دوست عزیز مدل کارت گرافیکم ati raedon hd 5700 series هست و جز مدل های گرون قیمت هست.بعید میدونم کارت شبکه نداشته باشه.من اینستال کامل کردم ولی network adaptor نصب نشده
    پس به توصیه های پست اقا علی رو انجام بده

قبلش یه کار دیگه بکن برو به سایت ati و جدیدترین ورژن درایور کارتت رو برای ویندوز XP دانلود و نصب کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باید تو قسمت network adapter اسم کارت گرافیکیت (که معمولاکارت شبکه هم باید باشه) ببینی

یا از قسمت 2 پست قبلی باید بتونی پیداش کنی

اگه نبود باید از روی سی دی کارت گراقیک رو نصب کنی

(البته امیدوارم PCت خیلی قدیمی نباشه که اصلاکارت شبکه رو کارت گرافیکی ات نداشته باشی)
    میشه بگی بر چه اساسی به این نتیجه رسیدی؟
    کارت گرافیک هیچ ربطی به کارت شبکه نداره! کارت شبکه معمولا به صورت پیش فرض روی مادربرد نصب هست. در حالی که ممکنه یه مادربرد اصلا گرافیک نداشته باشه.
    من ویندوز XP ندارم ولی توی ویندوز 7 قسمت Device Manager کارت گرافیک توی گروه Display Adapters هست و کارت های شبکه توی گروه Network Adapters

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

توی Device Manager گزینه ای هست که بصورت علامت سوال مونده باشه؟
    برای اینکه مطمئن بشی برو سایت سازنده مادربورد کامپیوترت و مدل مادربردت را پیدا کن تو قسمت درایورها ببین درایور برای XP داره اگر داشت، درایور شبکه اش را دانلود کن.

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

وایرلس ربطی به موبایل نداره و باند فرکانسیش هم تقریبا نزدیک وایمکس هست و بسته به نوع انتن (مودم) بین 2.4 تا 5.8 گیگاهزتز هست برد دکل هاش هم از وایمکس بیشتره و یه نوع اتصال اینترنت point-point هست و چون تجهیزاتش به وایمکس خیلی نزدیک هست برای همین باهم

مقایسشون کردم.

تا قبل از اومدن وایمکس مناطقی که دسترسی به adsl نداشتند تنها راه استفاده از پهنای باند بالا استفاده از وایرلس بود که کم کم به دلیل اززون بودن مودم و قابلیت جابجایی وایمکس، استفاده ازش کمتر شد.

بخاطر استفاده شخصی که دارم می تونم بگم بهترین پینگ و کیفیت سرعت رو همین وایرلس داره که حتی بهتر از adsl هم هست ولی خوب قیمت طرح هاش گرونتر و در حد وایمکس هست.
    وایمکس هم یه جور وایرلس هست، میدونین تکنولوژیش چی هست؟ اگر WiMax نباشه، وای.فای های تغییریافته نباشه، و هیچکدوم از تکنولوژی‌های موبایل سلولی نباشه (1G-4G) علاقمند شدم بدونم این شبکه‌ای بیسمی که میگین (کیفیتش هم ظاهرا خوبه) از چه تکنولوژی‌ای استفاده میکنه؟!

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

سرعت دانلود شدیدا پایینه سرویس یک مگ دارم ولی سرعت دانلود روی 12 هست!!!واسه شما هم همینجوریه؟

11. این کاربر از T I M S A R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من هم پائین اومده ولی در اون حد...حدود ۶۰ هست (سرویس ۱ مگ) از سرور داخلی!! قبلا شبانه خیلی بهتر بود ولی الان....
    در ضمن از امشب (ساعت ۱ به بعد) جیمیل بالا نمیاد ولی https واسه خود گوگل کار میکنه!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •