نه همچنین چیزی وجود نداره.
سیستم خیلی قدیمی نیست.حالا فرض میکنیم که کارت شبکه داره.
الان من دی وی دی کارت گرافیک را گذاشتم .کاارت گرافیک هم ati هست.حالا چطوری adaptor را نصب کنم؟؟
نه همچنین چیزی وجود نداره.
سیستم خیلی قدیمی نیست.حالا فرض میکنیم که کارت شبکه داره.
الان من دی وی دی کارت گرافیک را گذاشتم .کاارت گرافیک هم ati هست.حالا چطوری adaptor را نصب کنم؟؟
خودش باید اتوماتیک نصب بشه اگه نشد رو install کلیک کن
اگه کارت گرافیکت دفترچه داره نگاه کن نوشته کارت شبکه داره یا نه
یا برو به سایت ati اسم و مدل کارت ات رو سرچ کن تو توضیحاتش نوشته
از نظر من بهتره ویندوز را عوض کنی و یه اکس پی اپدیت نصب کنی اگه با ویندوز هفت یا هشت مشکلی نداری از هفت یا هشت استفاده کن
بعضی مواقع با استفاده از سی دی مادر بورد می تونی داریور های ان برد مثل لن را نصب کنی
ولی عدم شناخت قطعه ان بورد توسط سیستم از نظر من دلیلش عدم سازگاری سیستم عامل با سخت افزار هست یعنی استفاده از یک سیستم عامل بروزتر:banghead:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
[دوست عزیز مدل کارت گرافیکم ati raedon hd 5700 series هست و جز مدل های گرون قیمت هست.بعید میدونم کارت شبکه نداشته باشه.من اینستال کامل کردم ولی network adaptor نصب نشده
پس به توصیه های پست اقا علی رو انجام بده
قبلش یه کار دیگه بکن برو به سایت ati و جدیدترین ورژن درایور کارتت رو برای ویندوز XP دانلود و نصب کن
میشه بگی بر چه اساسی به این نتیجه رسیدی؟
کارت گرافیک هیچ ربطی به کارت شبکه نداره! کارت شبکه معمولا به صورت پیش فرض روی مادربرد نصب هست. در حالی که ممکنه یه مادربرد اصلا گرافیک نداشته باشه.
من ویندوز XP ندارم ولی توی ویندوز 7 قسمت Device Manager کارت گرافیک توی گروه Display Adapters هست و کارت های شبکه توی گروه Network Adapters
توی Device Manager گزینه ای هست که بصورت علامت سوال مونده باشه؟
برای اینکه مطمئن بشی برو سایت سازنده مادربورد کامپیوترت و مدل مادربردت را پیدا کن تو قسمت درایورها ببین درایور برای XP داره اگر داشت، درایور شبکه اش را دانلود کن.
وایمکس هم یه جور وایرلس هست، میدونین تکنولوژیش چی هست؟ اگر WiMax نباشه، وای.فای های تغییریافته نباشه، و هیچکدوم از تکنولوژیهای موبایل سلولی نباشه (1G-4G) علاقمند شدم بدونم این شبکهای بیسمی که میگین (کیفیتش هم ظاهرا خوبه) از چه تکنولوژیای استفاده میکنه؟!
سرعت دانلود شدیدا پایینه سرویس یک مگ دارم ولی سرعت دانلود روی 12 هست!!!واسه شما هم همینجوریه؟
من هم پائین اومده ولی در اون حد...حدود ۶۰ هست (سرویس ۱ مگ) از سرور داخلی!! قبلا شبانه خیلی بهتر بود ولی الان....
در ضمن از امشب (ساعت ۱ به بعد) جیمیل بالا نمیاد ولی https واسه خود گوگل کار میکنه!!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)