تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1593 از 4751 اولاول ... 593109314931543158315891590159115921593159415951596159716031643169320932593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,921 به 15,930 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وای خدااااااااااااااااا ، من دیشب حدود 3 و نیم گیگ گذوشتم برا دان ولی بر اثر یه اشتباه واقعا مسخره الآن میبینم 1 و نیم گیگ بیشتر نگرفته . اشتبامم این بود که درایو مربوط به دانلودی هام رو خالی نکرده بودم و نصفه شب ارور نداشتن فضای خالی داده :43: وگرنه تا صبح همشو دان کرده بود

اینم چنتا عکس :

(با تشکر از hossein question عزیز، بخاطر تذکر در مورد امنیت ملی )

2. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما کامپیوتر دیگه ندارید تو خونه که از طریق لن فایل جابجا کرده باشید؟
    واسه اکواریوم UPS گذاشتی؟ مگه منطقه شما قطعی برق چجوریه دیگه ماهی ها که تو 10 ساعت با همون اکسیژن که تو آب هست زنده می مونند.
    نه کامپیوتر دیگه ندارم . باگ نرم افزاریه فکر کنم . چون حتی مودم هم کشیده بودم از برق که UPS کم نیاره
    من کامپیوترم کلاً با مودم و ... به UPS با 2 تا باتری ماشین وصل هست . برقمون خیلی مشکل داره . دیشب تاحالا 10 بار رفته . حالا فکر کن مگه یک پمپ چینی چقدر میتونه در مقابل نوسانات دووم بیاره .
    adsl درست میکنیم برق خراب میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اتفاقا الان نشستم پستهای شما رو چک کردم. بازم تاکیید دارم که پستهاتون اسپم هستند . یعنی دقیقا مثل یک خاله زنک مطلب مینویسید ضمن اینکه نحوه برخورد با کاربران دیگه(در نوشته هاتون بخوبی مشخصه) نشان میده اطلاعی از نتیکت ندارید.پستهای شما بدرد بخش گفتگوی ازاد فرومها میخوره. روز خوبی داشته باشید
    واقعا برات متاسفم
    خیلی جمله بندی زیباییه
    این اسمش چیه ؟؟؟ احیانا اسپم نیست ؟؟؟؟
    دوستان گرامی
    منم با نظر دوستمون جناب masoud_9861 موافقم .
    من پریشب سرعت دانلودم از 65 پایین نمیومد ولی کل هفته قبل و دیروز و امروز سرعت دانلود شبانم از 16 بالاتر نمیومد . منم فکر کنم این سیاست شاتله که هر روز سرعت یک منطقه از کشور رو افزایش میده .
    ولی با این کاراش مشترکین خودش رو از دست میده .
    حالا من منتظرم امشب تمام نظرات دوستان رو که در ارتباط با افزایش سرعت بود رو اعمال کنم . اگر درست شد که هیچ . اگر نه که دیگه من می دونم و شاتل .
    خود این پشتیبانی هم نمی دونه دیگه جواب شاکیا رو بده . هر حرف بی منطقی رو که به ذهنشون می رسه میزنن .
    در ضمن
    به نظر من تمامیه اون دوستانی که مشکل سرعت دارن ، برای اعتراض به شاتل ، امشب از این سایتهای که پشتیبانی بهتون پیشنهاد می کنه ، 1 گیگ دانلود کنید . یعنی بزاریدش روی دانلود و تکرار و تا صبح بزارید دانلود کنه .
    شاید بگید این کار احمقانه ایه . ولی شاتل سرعتها رو بخاطر مشکلات و یا سیاستهای خودش پایین میاره که کمتر دانلود کنیم . که ما با این کارمون همگی اندازه 1 گیگ دانلود میکنیم و یه حال حسابی به تجهیزات شاتل میدیم .

این یک روش ابداعی برات اعتراض میباشد .
    پس بیاید همه با هم امشب 1 گیگ اپرا یا فایر فکس دانلود کنیم .

5. 5 کاربر از apadana.1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armin15000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    ببین توی شیراز قطعاً شاتل مشکل پهنای باند داره و شما حتی به نماینده هم که زنگ بزنی تایید میکنه ولی مخابرات بهشون اجازه ارتقا رو داده و گفتن ما شدیداً پیگیر هستیم که خیلی زودتر حل بشه و نهایتش میشه آخر ماه .
    شما میگی سرعت های سرویس های دیگه ربطی بهش نداره من نمیتونم 100% بگم داره ولی 90% میگم داره چون از فردای روزی که به فنی شیراز نامه برای تنظیم سرعت ها روی سرعت استاندارد زده شد مشکلم حل شد .
    up stream : 285
    down stream : 570
    ولی الان سرعت دانلود از رپید روی 55 هست و لینک مستقیم دانلودها 80 و در مورد آپلود هم دیشب من متوجه این سرعت شدم وگرنه قبلاً خیلی کم بود . کم کم دارم میرم تو فکر میگم نکنه مال من رو فقط درست کردم که خیلی دیدن وضعم خرابه .دوستان شیرازی کسی هست که هنوز مشکل داشت باشه ؟ اکو 512 مرکز حافظ
    درضمن دوستان من ارتباطم با کانکشن وصل میشد . از وقتی گذاشتم PPPOE بهتر شده . نمیدونم چه ربطی هم داره . شاید کنترل روش کمتر میشه .
    سایت اسپید تست هرکار میکنم قسمت تستش نمیاد . کل صفحش باز میشه سریع ولی اوون وسط سفید میمونه و توی حالت لودینگ گیر میکنه . ببینید برای شما باز میشه ؟

سلام

ميخواستم بدونم چطور ميشه كانكشن رو گذاشت رو PPPOE ؟

مودم زيكسل.ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

ميخواستم بدونم چطور ميشه كانكشن رو گذاشت رو PPPOE ؟

مودم زيكسل.ممنون
    سلام
    دوست عزیز
    شما باید توی آدرس بار آی پی ورود به پنل مودمت رو وارد کنی . مال من 192.168.2.1 هست
    بعد که وارد شدی بری به قسمت WAN وارد قسمت ATM PVC بشی و بعد VC1 و بعد اوونجا احتمالاً روی bridging هست که با کلیک روی نوار کناریش میتونی گزینه PPPOE رو انتخاب کنی . اینجوری همیشه به اینترنت وصل هستی ولی باید تمام آپدیت های ویندوز و برنامه ها رو غیر فعال کنی تا مصرف نکنن .

اگر دیدی این گزینه ها توی پنل مودمت نیست این لینک هم شاید بتونه کمکت کنه . البته اگر مدل مودم رو گفته بودی خیلی راحت تر بود
    راهنمای مودم زایکسل Combo:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی صفحه 14 زده

موفق باشی
    Last edited by farzad_sh_2020; 29-01-2010 at 13:57.

8. این کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض (غزلیات شاتل)

وای خدااااااااااااااااا ، من دیشب حدود 3 و نیم گیگ گذوشتم برا دان ولی بر اثر یه اشتباه واقعا مسخره الآن میبینم 1 و نیم گیگ بیشتر نگرفته . اشتبامم این بود که درایو مربوط به دانلودی هام رو خالی نکرده بودم و نصفه شب ارور نداشتن فضای خالی داده :43: وگرنه تا صبح همشو دان کرده بود

اینم چنتا عکس :

دوست من سلام.
    یه خواهشی داشتم حتی اگه 1500 مگ هم دانلود داشتی نگو.بابا ما دلمون آب میافته
    دیشب 700 مگ دانلود داشتم. سرعت رو لحظه به لحظه تا ساعت 3 چک کردم.بالاتر از 20 نیومد. (همش هم از سرورهای وطنی بود)

بعد از سه (دقیقا3:06 ) انگار شیر فلکه رو باز کردن سرعت شد 55-69 ،در صورتی که دوستم تو همین مرکز مخابراتی از ساعت 1با سرعت 50-65 دانلود داشته و دیشب 3152مگ دانلود داشته.سرویسش هم آرت1 بوده)

بعد زنگ زدم پشتیبانی که چرا سرعت پایین بود یه دفعه رفت بالا؟
    مردک تو پشتیبانی شعر گفت:
    ببینید جناب خیلی ها دانلودشون که تموم میشه مودم رو خاموش میکنن و میرن میخوابن برای همین سرعت شما میره بالا

منم گفتم شما انگار خیلی بیخوابی کشیدی داری هم شعر میگی هم هزیون و قطع کردم

من فکر کنم این محدودیت فقط مال Eco هاست.(اینم یه سیاستی هست که مشتری ها برن Art ، بعد یه مدت پول چاپیدن ، Eco رو یه حالی بدن دوباره همه بیان Eco)

شدیم توپ فوتبال شاتل

سویس خودم Eco 512 (وی این 4-5 ماه بیشترین رکوردم 1450مگ بوده)

10. 3 کاربر از yahyqazmis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

تو قسمت کنترل پنلت برو به لینک پیش فاکتور
    ممنون رفتم ، ولی من باید کاری بکنم ؟
    من که چیزی نفهمیدم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون رفتم ، ولی من باید کاری بکنم ؟
    من که چیزی نفهمیدم
    شما توی پنل که میری توی پیش فاکتور ها میتونی اینترنتی پرداخت کنی .
    شما تاریخ تمدیدت کی هست ؟ مال من از یک ماه قبل از تمدید بهم پیغام میده و منم دقیق 15 سرویسم تموم میخواد بشه اینترنتم قطع میشه و اخطار میده . اوونروز میپردازم . بابا نذارید سود بیاد رو پولتون گیر اینا بیاد

13. این کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein 12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

واسه من از 15 دي ، دريافت رايگانم به هم ريخته. ولي روزها معمولاً بالاي 50کيلو دانلود ميکنه.

اميدوارم دوباره درست بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kod89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من به شخصه یه پیشنهاد دارم اونم این که واسه خودمون ارزش قائل شیم خیلی راحت isp رو عوض کنیم؛ گور بابای شاتل. این که هی زنگ بزنیم که چرا ا سرویس اینجوریه اونجوریه و اونام بخوان همون جوابای قبلیشون رو بدن فقط داره به ما توهین میشه چون بلا نسبت دوستان اینا مارو خر فرض کردن مرتب یه مطلب رو در جواب ما میگن که "ترافیک مرکزتون بالاس......".کاری که خود منم تا اخر ماه اگه این روند باشه انجام میدم .من 4 روز پیش شارژ کردم ولی تا اوایل اسفند اگه اینجوری باشه راحت از شرکت دیگه ای که صحبت کردم و شرایطش تو این منطقه ایده ال هست سرویس میگیرم.... ولی دوستان اگه بخوان شکایتی تنظیم کنند منم همراهی میکنم........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 364 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 364 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •