تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1593 از 1759 اولاول ... 5931093149315431583158915901591159215931594159515961597160316431693 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,921 به 15,930 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید من الان تو قسمت تنظیمات مودمم هر کاری میکنم آدرس IP و gateway رو پیدا نمیکنه اینترنتم وصله ولی چراغ اینترنت مودم خاموشه برا همین نمیتونم از وایرلس استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید چند بارم مودم روreboot کردم بازم درست نشد
    مودم رو تنظیم کردید؟
    به صورت PPPOE ؟
    یکم شفاف تر توضیح بدید ممنون می شم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مودم رو تنظیم کردید؟
    به صورت PPPOE ؟
    یکم شفاف تر توضیح بدید ممنون می شم
    بله pppoe فعاله . ببنینید حالت عادی همه چی اکی هستش ارتباط با ISP برقراره و اینترنت هم میری گاهی به هیچ عنوان وارد هیچ سایتی نمیشه چه با کابل چه با وایرلس هم با گوشی هم با لب تاپ ولی وقتی روی کلاینت ها DNS اول د دوم دستی ست میکنی بی هیچ مشکلی تمام کلاینت ها استفاده میکنن چه گوشی چه لب تاپ چه ----- همه الان کار میکنن چون DNS دستی ست شده با DHCP ادرس DNS هت همون آدرس مودم هستش کار نمیکنه امیدوارم واضح گفته باشم

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

بله pppoe فعاله . ببنینید حالت عادی همه چی اکی هستش ارتباط با ISP برقراره و اینترنت هم میری گاهی به هیچ عنوان وارد هیچ سایتی نمیشه چه با کابل چه با وایرلس هم با گوشی هم با لب تاپ ولی وقتی روی کلاینت ها DNS اول د دوم دستی ست میکنی بی هیچ مشکلی تمام کلاینت ها استفاده میکنن چه گوشی چه لب تاپ چه ----- همه الان کار میکنن چون DNS دستی ست شده با DHCP ادرس DNS هت همون آدرس مودم هستش کار نمیکنه امیدوارم واضح گفته باشم
    معمولا وقتی شما مودم رو با PPPOE کانفینگ می کنی
    DNS خود isp به صورت اتوماتیک ست می شه و به اینترنت متصل هستید
    یعنی شما تو مودم DNS دستی ست می کنی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

معمولا وقتی شما مودم رو با PPPOE کانفینگ می کنی
    DNS خود isp به صورت اتوماتیک ست می شه و به اینترنت متصل هستید
    یعنی شما تو مودم DNS دستی ست می کنی؟
    بله تو مودم ست میشه DNS روی کلاینت ها وارد کردم مثلا روی وای فای گوشیم روی کارت شبکه سیستم روی کارت شبکه ----- و روی لب تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام

یکی از دوستان بنده به تازگی مودم ASUS DSL-N12U خریده و از مخابرات سرویس داره.ولی با کانفینگش مشکل داره.بعد از کانفینگ کردن همه چی درسته ولی بعد از 5 دقیقه مودم خودبخود ریست میشه و باید دوباره از اول کانفینگ کنه.چند بار ریست کرده مودم رو ولی فرقی نکرده.کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه؟ممکنه مشکل عدم سازگاری این مدل مودم با سرویس adsl مخابرات باشه؟در ضمن این دوست بنده ساکن کرمانشاه هست و سرویس adsl از مخابرات کرمانشاه داره.
    Last edited by Dim0; 22-11-2013 at 21:42.

داره خودمونی میشه beny98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خیلی دور،خیلی نزدیک!

پيش فرض

با سلام
    دوستان بنده ی نانو استیشن ام 5 رو وصل کردم به ی مودم ای دی اس ال وای فای.ک نانو اینترنت رو بگیره و مودم پخش کنه تو خونه....نانو رو PPOE گذاشتم و مودم رو بریدج کردم....برعکسشو نتونستم جواب بگیرم....الان مشکلی با اتصال لپتاپ ندارم....اما گوشیم چند ثانیه ای قطع میشه و دوباره متصل میشه...چند دقیقه ای یکبار و همراه با غیب شدن علامت وای فای رو گوشی...مشکل چیه؟راه حلی هست؟

داره خودمونی میشه beny98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خیلی دور،خیلی نزدیک!

پيش فرض

با سلام

یکی از دوستان بنده به تازگی مودم ASUS DSL-N12U خریده و از مخابرات سرویس داره.ولی با کانفینگش مشکل داره.بعد از کانفینگ کردن همه چی درسته ولی بعد از 5 دقیقه مودم خودبخود ریست میشه و باید دوباره از اول کانفینگ کنه.چند بار ریست کرده مودم رو ولی فرقی نکرده.کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه؟ممکنه مشکل عدم سازگاری این مدل مودم با سرویس adsl مخابرات باشه؟در ضمن این دوست بنده ساکن کرمانشاه هست و سرویس adsl از مخابرات کرمانشاه داره.
    داداش ورژن جدید فریمور مودم رو از سایتش بگیر و نصب کن...درست میشه به احتمال زیاد

8. این کاربر از beny98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

داداش ورژن جدید فریمور مودم رو از سایتش بگیر و نصب کن...درست میشه به احتمال زیاد
    ممنون از پاسخ شما ولی اینکارم انجام شده ولی درست نشده.گویا این مشکل زمانی به وجود میاد که مودم روی باند n تنظیم میشه چون روی حالت g بدون مشکل کار میکنه.

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

1

سلام دوستان
    اگر امکان داره یک مودم وایرلس امتحان پس داده در محدوده کف قیمت (که فکر میکنم در حال حاضر حدود 60 -65 تومن باشه) معرفی کنیدشخصاً مدلهایی از tp-link توی این حدودا دیدم اما اگه مدل خاصی یا حتی برند دیگه ای مد نظر دارید لطفاً دریغ نکنید (گارانتیش هم (البته اگه داشته باشه) بفرمایید از کجا باشه)
    پی نوشت:
    اینکه روی "کف قیمت" تاکید دارم به این خاطره که در حد 8 - 9 ماه بیشتر لازمش ندارم
    باسپاس
    Last edited by ICAROOS; 23-11-2013 at 02:17.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان اگر امکان داره یک مودم وایرلس امتحان پس داده در محدوده کف قیمت (که فکر میکنم در حال حاضر حدود 60 -65 تومن باشه) معرفی کنیدشخصاً مدلهایی از tp-link توی این حدودا دیدم اما اگه مدل خاصی یا حتی برند دیگه ای مد نظر دارید لطفاً دریغ نکنید (گارانتیش هم (البته اگه داشته باشه) بفرمایید از کجا باشه)اینکه روی "کف قیمت" تاکید دارم به این خاطره که در حد 8 - 9 ماه بیشتر لازمش ندارمباسپاس
    تی پی لینک پیشنهاد نمیشه!
    دیلینک 2600 با 2سال گارانتی ایزی قیمت حدود66 تومن

12. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •