مودم رو تنظیم کردید؟
به صورت PPPOE ؟
یکم شفاف تر توضیح بدید ممنون می شم
مودم رو تنظیم کردید؟
به صورت PPPOE ؟
یکم شفاف تر توضیح بدید ممنون می شم
بله pppoe فعاله . ببنینید حالت عادی همه چی اکی هستش ارتباط با ISP برقراره و اینترنت هم میری گاهی به هیچ عنوان وارد هیچ سایتی نمیشه چه با کابل چه با وایرلس هم با گوشی هم با لب تاپ ولی وقتی روی کلاینت ها DNS اول د دوم دستی ست میکنی بی هیچ مشکلی تمام کلاینت ها استفاده میکنن چه گوشی چه لب تاپ چه ----- همه الان کار میکنن چون DNS دستی ست شده با DHCP ادرس DNS هت همون آدرس مودم هستش کار نمیکنه امیدوارم واضح گفته باشم
معمولا وقتی شما مودم رو با PPPOE کانفینگ می کنی
DNS خود isp به صورت اتوماتیک ست می شه و به اینترنت متصل هستید
یعنی شما تو مودم DNS دستی ست می کنی؟
بله تو مودم ست میشه DNS روی کلاینت ها وارد کردم مثلا روی وای فای گوشیم روی کارت شبکه سیستم روی کارت شبکه ----- و روی لب تاپ
با سلام
یکی از دوستان بنده به تازگی مودم ASUS DSL-N12U خریده و از مخابرات سرویس داره.ولی با کانفینگش مشکل داره.بعد از کانفینگ کردن همه چی درسته ولی بعد از 5 دقیقه مودم خودبخود ریست میشه و باید دوباره از اول کانفینگ کنه.چند بار ریست کرده مودم رو ولی فرقی نکرده.کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه؟ممکنه مشکل عدم سازگاری این مدل مودم با سرویس adsl مخابرات باشه؟در ضمن این دوست بنده ساکن کرمانشاه هست و سرویس adsl از مخابرات کرمانشاه داره.
Last edited by Dim0; 22-11-2013 at 21:42.
با سلام
دوستان بنده ی نانو استیشن ام 5 رو وصل کردم به ی مودم ای دی اس ال وای فای.ک نانو اینترنت رو بگیره و مودم پخش کنه تو خونه....نانو رو PPOE گذاشتم و مودم رو بریدج کردم....برعکسشو نتونستم جواب بگیرم....الان مشکلی با اتصال لپتاپ ندارم....اما گوشیم چند ثانیه ای قطع میشه و دوباره متصل میشه...چند دقیقه ای یکبار و همراه با غیب شدن علامت وای فای رو گوشی...مشکل چیه؟راه حلی هست؟
داداش ورژن جدید فریمور مودم رو از سایتش بگیر و نصب کن...درست میشه به احتمال زیاد
ممنون از پاسخ شما ولی اینکارم انجام شده ولی درست نشده.گویا این مشکل زمانی به وجود میاد که مودم روی باند n تنظیم میشه چون روی حالت g بدون مشکل کار میکنه.
سلام دوستان
اگر امکان داره یک مودم وایرلس امتحان پس داده در محدوده کف قیمت (که فکر میکنم در حال حاضر حدود 60 -65 تومن باشه) معرفی کنیدشخصاً مدلهایی از tp-link توی این حدودا دیدم اما اگه مدل خاصی یا حتی برند دیگه ای مد نظر دارید لطفاً دریغ نکنید (گارانتیش هم (البته اگه داشته باشه) بفرمایید از کجا باشه)
پی نوشت:
اینکه روی "کف قیمت" تاکید دارم به این خاطره که در حد 8 - 9 ماه بیشتر لازمش ندارم
باسپاس![]()
Last edited by ICAROOS; 23-11-2013 at 02:17.
تی پی لینک پیشنهاد نمیشه!
دیلینک 2600 با 2سال گارانتی ایزی قیمت حدود66 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)