خو الان ز زدم
گفت خونگی هستی گفتم ها گفت 512 بیشتر نمیشه
گفتم پروانه کسب دادمتون گفت اها بزا چک کنم بعد گفت دوباره فاکس کن
گفتم گور پدرت
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خو الان ز زدم
گفت خونگی هستی گفتم ها گفت 512 بیشتر نمیشه
گفتم پروانه کسب دادمتون گفت اها بزا چک کنم بعد گفت دوباره فاکس کن
گفتم گور پدرت
دوستان از کجا میشه فهمید خط تخلیه شده یا نه؟
وقتی مودم رو روشن میکنم نباید چراغ لینک یا status روشن بشه درسته؟
دوستان من الان 3 شب هست که از سرور خارجی شب رایگان سرعت 30 الی 50 میده ولی سرور داخلی مانند دانلودها90 الی 100 میده قبلا اینطور نبود هر دوتاش شب رایگان همان 90 الی 100 میداد برای شما هم شب رایگان از ساعت 1 الی 8 صبج همینطوره........
چراغ ADSL نباید ثابت باشه مثلا ماله من به فاصله 1 ثانیه چشمک میزنه اگه رانژه نباشه خط
درسته.......برای من هم همینجوری شد.......
Last edited by mohammad_reza0; 08-09-2013 at 12:08.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود اينترانت همون اينترنت ملي من كه كف كردم![]()
البته از سرور داخلي![]()
Last edited by qazwsx1378; 08-09-2013 at 12:49.
آره جونه عمش ایشون این از لوکالش داره دانلود می کنه یعنی همون هارد خودش .
اینترانت به هیچ دردی نمی خوره هیچ از ماه دیگه برای هر گیگش باید 480 تومان بدید .
یعنی چه که 3 گیگ حجم رو بین 30 روز تقسیم کرده ؟
480 تومن؟! دقیقا چیه؟! آسیاشت میخواد که مشترک دانلودر نداشته باشه! اول رید به نامحدود الانم محدود ذو.منفجر میکنه!
زنگ میزنن بهت علت جمع اوری رو میپرسن باید بگی قطی هست تصمیمت ماله منو یک روزه جم اوری کردن.
دختره زنگ زده میگه علتتون چیه که میخوایین جم اوری کنین منم گفتم دزدی که میکنید تعرفه هارو که انگولک میکنید تو وسط دوره قراردادی که با مشتری میبندین میزنین زیرش سرعت رو کم میکنید . نامحدود رو هم که محدود میکنید پینگتون هم خیلی بالاست دیگه علت از این بزرگتر؟ برگشته میگه فقط شما شکایت دارین منم گفتم همه اینطور میگن گفت از کجا میدونی منم گفتم تو انجمن همه همیتو میگن میگه انجمن چیه؟ میگم فروممیگه شما عضو انجمن سازمان جهانی هستین؟
گفتم بیخیال خواهر من.
باور کنید عین واقعیت گفتم خیلی خنگول بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)