تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1593 از 2403 اولاول ... 59310931493154315831589159015911592159315941595159615971603164316932093 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,921 به 15,930 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آخه بدی اندیشه اینه که آسمون زمین بیاد هیچ تکونی به خودش و قیمتاش و سرعتش نمیده!!! الان 3ساله که همین آش و همین کاسست!! واقعا آدم اعصابش خراب میشه!! من 256 نامحدود دارم 28000 تومنم دارم میدم سرعتم بین 40 تا 50 هستش! در حال حاضر سرعت واقعیه 1مگ نامحدود ضحی کیش چقدره؟
    خودت میگی واقعی

خب 1024 میشه 128

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خودت میگی واقعی

خب 1024 میشه 128
    45 تومن هم زوره خدایی نمیشه وسطای سرویس ارتقا داد (بدون اینکه پول کلشو بدیم؟)

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

آخه بدی اندیشه اینه که آسمون زمین بیاد هیچ تکونی به خودش و قیمتاش و سرعتش نمیده!!! الان 3ساله که همین آش و همین کاسست!! واقعا آدم اعصابش خراب میشه!! من 256 نامحدود دارم 28000 تومنم دارم میدم سرعتم بین 40 تا 50 هستش! در حال حاضر سرعت واقعیه 1مگ نامحدود ضحی کیش چقدره؟
    فکر کنم به اون پست طولانی من توجه ننمودی، سرعت مخابرات چه محدود بگیری چه نامحدود، چه 512 چه 2مگ فقط اول صبح سرعتش خوبه، ولی وقتی مشترکین از خواب بیدار می شن دچار سقوط آزاد میشه!
    اگه می خوای از کار با اینترنت لذت ببری سراغ مخابرات نیا چون خیلی وقتا سرعت صفحه باز کردنش مخصوصا واسه هاست های خارج از کشور باعث می شه سرتو محکم بکوبی به دیوار، ولی اگه سرعت واست مهم نیستو فقط می خوای شبانه روز بذاری رو دانلود، سرویس های نامحدودش احتمالا راضیت می کنه!
    وقتی سرویس 2 مگابیت بگیری و موقع باز کردن صفحات ببینی سرعت از 20 بالاتر نمی ره اونوقت می فهمی چی میگم!
    Last edited by majidpromix; 21-05-2013 at 00:04.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

45 تومن هم زوره خدایی نمیشه وسطای سرویس ارتقا داد (بدون اینکه پول کلشو بدیم؟)

باید شارژ جدید بکنی و همون شارژی که فعال هست رو بیخیال بشی (( با هر چند روز باقی مونده ))

در مورد هزینه هم باهات موافقم
    45 تومان ستمه

5. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

فکر کنم به اون پست طولانی من توجه ننمودی، سرعت مخابرات چه محدود بگیری چه نامحدود، چه 512 چه 2مگ فقط اول صبح سرعتش خوبه، ولی وقتی مشترکین از خواب بیدار می شن دچار سقوط آزاد میشه!
    اگه می خوای از کار با اینترنت لذت ببری سراغ مخابرات نیا چون خیلی وقتا سرعت صفحه باز کردنش مخصوصا واسه هاست های خارج از کشور باعث می شه سرتو محکم بکوبی به دیوار، ولی اگه سرعت واست مهم نیستو فقط می خوای شبانه روز بذاری رو دانلود، سرویس های نامحدودش احتمالا راضیت می کنه!
    وقتی سرویس 2 مگابیت بگیری و موقع باز کردن صفحات ببینی سرعت از 20 بالاتر نمی ره اونوقت می فهمی چی میگم!
    دیگه خیلی خیلی پیاز داغشو زیاد کردی

شما یه سری به تاپیک های دیگه بزن
    خیلی ها الان مشکل دارن
    مشکل سراسریه و ربطی به مخابرات نداره
    به جز بعضی از شرکت ها مثل نوین نت که پورت محدودشون سرعتش خوبه خیلی از شرکت های دیگه سرعت کمی دارن (( همون نوین نت هم 1 ساعت ساعات رایگان نداره ))

شما یه جور میگی انگار بقیه شرکت ها سرعت دانلود نامحدودشون 500 هست
    همین مخابرات اون موقع که سرعت نامحدود باسرعت بالا میداد والان هم با سرعت واقعی و بدون محدودیت از خیلی از شرکت ها بهتره که با کلی قانون محدودیت دانلود و ....... کاربر رو محدود میکنن ( در اصل همون دزدی ))

هیچ شرکتی مثل مخابرات نامحدود نمیده
    حتی اندیشه هم که نامحدود میده بعد از ضحی کیش تو رده دوم هست

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باید قبول کنیم هیچ شرکتی تو استان گیلان سرعت خوب نداره یا اگه داره موقتی وحتی همراه محدودیت هست ما که شانس ندارم مازندرانی باشیم

8. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

باید قبول کنیم هیچ شرکتی تو استان گیلان سرعت خوب نداره یا اگه داره موقتی وحتی همراه محدودیت هست ما که شانس ندارم مازندرانی باشیم
    همه شرکت ها درب و داغون شدن
    در بهترین شرایط فقط سرعت استاندارد ارائه میدن

تابستون شاید 1 ماه رفتم مازندران زندگی کردم بعد از دانلود موفق آمیز برگشتم

10. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

دیگه خیلی خیلی پیاز داغشو زیاد کردی

شما یه سری به تاپیک های دیگه بزن
    خیلی ها الان مشکل دارن
    مشکل سراسریه و ربطی به مخابرات نداره
    به جز بعضی از شرکت ها مثل نوین نت که پورت محدودشون سرعتش خوبه خیلی از شرکت های دیگه سرعت کمی دارن (( همون نوین نت هم 1 ساعت ساعات رایگان نداره ))

شما یه جور میگی انگار بقیه شرکت ها سرعت دانلود نامحدودشون 500 هست
    همین مخابرات اون موقع که سرعت نامحدود باسرعت بالا میداد والان هم با سرعت واقعی و بدون محدودیت از خیلی از شرکت ها بهتره که با کلی قانون محدودیت دانلود و ....... کاربر رو محدود میکنن ( در اصل همون دزدی ))

هیچ شرکتی مثل مخابرات نامحدود نمیده
    حتی اندیشه هم که نامحدود میده بعد از ضحی کیش تو رده دوم هست
    دوست عزیز فکر کنم متوجه منظور من نشدی، من الان سرویس 2 مگابیت محدود دارم ولی سرعت دانلودم از 40-50 بیشتر نمی شه، یعنی شما فکر می کنی با سرویس 1 مگابیت یا 2 مگابیت نامحدود سرعت از این بیشتر خواهد بود؟؟!
    من می گم الان این شرکت حداقل تو رشت به شدت با کمبود پهنای باند مواجه شده و قابلیت سرویس دهی به این همه مشترک رو نداره، وگرنه اینطور نمی شد که سرعتش از در طول روز اینقدر کم شه و از سرعت 2مگابیت در ابتدای روز همینطور کاهش پیدا کنه و در پایان روز به 0.14 مگابیت برسه!
    آره واسه 512 نامحدود شاید سرعتش بد نباشه هر چند اونم موقع باز کردن سایت ها سرعتش معمولا زیر 10 بود! نمی دونم آیا واقعا کل استفاده شما از اینترنت اینه که صبح تا شب 10 تا لینک بذاری همزمان دانلود شه؟!
    نمی دونم چرا ناشکری کردم اومدم این شرکت، کاملا حس می کنم از چاله افتادم تو چاه! شاید یکی از دلایل اصلیش تعریف های بیش از حد کاریران همین انجمن از مخابرات بود!
    وقتی با سرویس 2مگابیت سرعت دانلودم از سایت مول دات آی آر یا رپیدباز از 10-15 بالاتر نمی ره انتظار دارین از این شرکت تعریف کنم؟! درحالیکه تا همین چندوقت پیش با شرکت قبلی موقع دانلود از همین سایت ها سرعت بدون نوسان از 230 پایینتر نمیومد!
    این شرکت حتی امکان تغییر سرویس وسط دوره رو نداره، وقتی یکبار مودم رو خاموش می کنی تو اتصال مجدد به مشکل می خوره حتی بعضی وقتا نیم ساعت طول می کشه تا دوباره کانکت شه! موقع صحبت کردن با پشتیبانیش کاملا حس می کنی با یه احمق طرفی که یه چیزایی رو فقط تکرار می کنه! حتی خیلی وقتا که زنگ می زنی 2020 باید تو صف وایسی! شما نفر ششم در صف پاسخگویی هستین انگار بانکه! واقعا این شرکت چی داره که ازش تعریف می کنید!

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوست عزیز فکر کنم متوجه منظور من نشدی، من الان سرویس 2 مگابیت محدود دارم ولی سرعت دانلودم از 40-50 بیشتر نمی شه، یعنی شما فکر می کنی با سرویس 1 مگابیت یا 2 مگابیت نامحدود سرعت از این بیشتر خواهد بود؟؟!
    من می گم الان این شرکت حداقل تو رشت به شدت با کمبود پهنای باند مواجه شده و قابلیت سرویس دهی به این همه مشترک رو نداره، وگرنه اینطور نمی شد که سرعتش از در طول روز اینقدر کم شه و از سرعت 2مگابیت در ابتدای روز همینطور کاهش پیدا کنه و در پایان روز به 0.14 مگابیت برسه!
    آره واسه 512 نامحدود شاید سرعتش بد نباشه هر چند اونم موقع باز کردن سایت ها سرعتش معمولا زیر 10 بود! نمی دونم آیا واقعا کل استفاده شما از اینترنت اینه که صبح تا شب 10 تا لینک بذاری همزمان دانلود شه؟!
    نمی دونم چرا ناشکری کردم اومدم این شرکت، کاملا حس می کنم از چاله افتادم تو چاه! شاید یکی از دلایل اصلیش تعریف های بیش از حد کاریران همین انجمن از مخابرات بود!
    وقتی با سرویس 2مگابیت سرعت دانلودم از سایت مول دات آی آر یا رپیدباز از 10-15 بالاتر نمی ره انتظار دارین از این شرکت تعریف کنم؟! درحالیکه تا همین چندوقت پیش با شرکت قبلی موقع دانلود از همین سایت ها سرعت بدون نوسان از 230 پایینتر نمیومد!
    این شرکت حتی امکان تغییر سرویس وسط دوره رو نداره، وقتی یکبار مودم رو خاموش می کنی تو اتصال مجدد به مشکل می خوره حتی بعضی وقتا نیم ساعت طول می کشه تا دوباره کانکت شه! موقع صحبت کردن با پشتیبانیش کاملا حس می کنی با یه احمق طرفی که یه چیزایی رو فقط تکرار می کنه! حتی خیلی وقتا که زنگ می زنی 2020 باید تو صف وایسی! شما نفر ششم در صف پاسخگویی هستین انگار بانکه! واقعا این شرکت چی داره که ازش تعریف می کنید!
    اول اینکه شما نفر اول نیستید که بعد از سرعت خوب مخابرات تو پورت نامحدود بد میگید (( کلا هروقت همچین شرکتایی اومدن مشتری جذب کنن یهو چند نفر پیدا شدن کوبیدن شرکت رو -- مثل اون دوست عزیز چند صفحه قبل میومد میگفت اندیشه خوبه و ...... ))

حرفایی که شما میزنی رو منکر نمیشم و این شرکت کم و بیش این مشکلات رو داره

و ضمنا
    مشکل سرعت سراسریه و ربطی به ضحی کیش نداره (( صدمین بار ))
    دیگه الان همه با کمبود سرعت مواجعه شدن (( بجز بعضی شرکت ها ))

شما که میگی شرکت قبلیت بهتره چرا اسم نمیگی ؟؟
    تنها شرکتی که در زمینه دانلود از ضحی کیش بهتره خود اندیشه هست

هیچکس نمیخواد صبح تا شب 10 تا لینک بزاره واسه دانلود
    ولی شرکتی مثل شاتل و پارس آنلاین و نوین نت که به اصطلاح دارن اسم بهترین شرکت اینترنتی ایران رو یدک میکشن بعد از 20 گیگ دانلود سریع کاربر رو محدود میکنن (( در ظاهر به اسم مصرف عادلانه در باطن دزدی ))
    شاتل که گویا بعضی ها در ضمینه پینگ هم مشکل پیدا کردن

بقیه شرکت ها هم که به درد لای جرز دیوار نمیخورن

این مشکل سرعت رو الان همه دارن (( بجر یک یا 2 شرکت که اونم به درد هیچی نمیخورن ))
    من نمیدونم شما از چی اینقدر شکایت داری ؟؟
    Last edited by wooooow; 21-05-2013 at 01:07.

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همه شرکت ها درب و داغون شدن
    در بهترین شرایط فقط سرعت استاندارد ارائه میدن

تابستون شاید 1 ماه رفتم مازندران زندگی کردم بعد از دانلود موفق آمیز برگشتم
    حداقل از3-4 صبح سرعت بالا نمیره دلمون خوش شه بهت گفته بودما سرعتا رو استاندارد کردن بعد گفتی واسه جریان خرداد سرعت کمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •