تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1593 از 1635 اولاول ... 59310931493154315831589159015911592159315941595159615971603 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,921 به 15,930 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه amir_2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من با یکم افزایش قیمت به 1.3 میلیون ، برو و یه دونه dslr نیکون مدل D3100 بگیر. که خیلی خوبه. بعد از گذشت زمان کوتاهی و کار کردن باهاش و عکی انداختن ، عکاسی و اصول اولیه دستت میاد و دیگه میتونی ار حداکثر کیفیت دوربین استفاده کنی. میدونی برا چی میگم ، مثلا اگه شما بری یه کامپکت مثل G15 که خیلی هم خوبه بگیری ، هر چی هم باشه کامپکت هست ، ولی شما میتونی با خرید یه لنز خوب برای 3100 بعد از مدتی که حرفه ای تر شدی ، عکس هایی بگیری که خیییلی با کیفیت و شارپ باشم که دیگه در اون صورت G15 بهش نمیرسه. در کل نظر با خودته . ولی بازم کاری بود در خدمتم

موافقم،ولی خب اینی که میگی مگه حرفه ای نیست، حرفه ای ها که فیلم نمیگیرن ، اینو چیکارش کنم؟؟؟؟

داره خودمونی میشه pooya_hekmati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

موافقم،ولی خب اینی که میگی مگه حرفه ای نیست، حرفه ای ها که فیلم نمیگیرن ، اینو چیکارش کنم؟؟؟؟
    نه داداش ، فیلم میگیرن ، خوبشم میگیرن ، فقط محدودیت داره.
    مثلا D5100 فقط میتونه فیله ها رو در مدت 20 دقیقه بگیره.
    الیته اونم به خاطر این هست که سنسور این دوربین ها در موقع فیلم برداری یکم داغ میشه ، برا همین بیشتر اجازه نمیده تا به دوربین آسیب نرسه.
    منم فکر کنم 3100 فیلم برداریش 20 دقیقه باشه یا حداقل 10 دقیقه.
    البته شما میتونید با یه مکث چند دقیقه ای دوباره فیلم برداری کنین. ( یه موقع فکر نکنی که کلا 20 دقیقه بیشتر نمیگیره ها ) بلکه فقط باید یه مکث کنی و دوباره فیلم بگیری .

البته داداش ، من خودم تا حالا بیشتر از 12 دقیقه فیلم نگرفتم. آخه اصلا به کار نمیاد. ( منظورم2 12 دقیقه شت سر هم هست ) و در کل بیشتر کلیپ های گرفته شده ، زیر 10 دقیقه هسسست.

3. این کاربر از pooya_hekmati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

نه داداش ، فیلم میگیرن ، خوبشم میگیرن ، فقط محدودیت داره.
    مثلا D5100 فقط میتونه فیله ها رو در مدت 20 دقیقه بگیره.
    الیته اونم به خاطر این هست که سنسور این دوربین ها در موقع فیلم برداری یکم داغ میشه ، برا همین بیشتر اجازه نمیده تا به دوربین آسیب نرسه.
    منم فکر کنم 3100 فیلم برداریش 20 دقیقه باشه یا حداقل 10 دقیقه.
    البته شما میتونید با یه مکث چند دقیقه ای دوباره فیلم برداری کنین. ( یه موقع فکر نکنی که کلا 20 دقیقه بیشتر نمیگیره ها ) بلکه فقط باید یه مکث کنی و دوباره فیلم بگیری .

البته داداش ، من خودم تا حالا بیشتر از 12 دقیقه فیلم نگرفتم. آخه اصلا به کار نمیاد. ( منظورم2 12 دقیقه شت سر هم هست ) و در کل بیشتر کلیپ های گرفته شده ، زیر 10 دقیقه هسسست.
    یعنی اگه چن تا 10 یا 20 دقیقه پشت سرهم بگیرم امکان داره لنزش آسیب ببینه؟؟؟؟(مثلا جشن تولدی چیزی بشه)
    و اینکه چون من تا حالا با حرفه ای کار نکردم ، آیا تفاوت فاحشی بین عکس یک کامپلکت خوب و 3100 وجود داره؟؟؟
    و اینکه موقع فیلم این دوربین ها 24 فریم هستند و اذیت میکنن. اما دوربینای سونی 60 فریم هستند. به نظرت سونی انتخاب خوبی نمیتونه باشه؟؟؟
    Last edited by amir_2013; 09-06-2014 at 02:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون ميشم دوستاني که از جزئيات سخت افزاري دوربينها در کيفيت به خوبي واردن اهنمايي کنن
    من تبليغ دو تا دوربين sony X350 و Sony R100 رو تو سايتها ديدم
    خواستم بدونم بت توجه به قيمتشون کيفيت و کارايي کدوم رو پيشنهاد ميديد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یعنی اگه چن تا 10 یا 20 دقیقه پشت سرهم بگیرم امکان داره لنزش آسیب ببینه؟؟؟؟(مثلا جشن تولدی چیزی بشه)
    نه داداش ، اونجوری هم نیست که با هر چیزی آسیب ببینن . ولی خب اینها هم یه حدی داره . و اینکه اگه میخوای کل جشن تولد رو فیلم برداری کنی ، باید یه دوربین فیلم برداری بگیری
    و اینکه چون من تا حالا با حرفه ای کار نکردم ، آیا تفاوت فاحشی بین عکس یک کامپلکت خوب و 3100 وجود داره؟؟؟
    نه ، البته یکم تفاوت داره ، اونم برا این هست که تو dslr ها ، شما تمام قابلیت دوربین ( از دریچه دیافراگم تا سرعت شاتر و ایزو و ...) رو در اختیار داری و با یکم استفاده و مطالعه اصول اولیه ، خیلی زود یاد میگیری
    و اینکه موقع فیلم این دوربین ها 24 فریم هستند و اذیت میکنن. اما دوربینای سونی 60 فریم هستند. به نظرت سونی انتخاب خوبی نمیتونه باشه؟؟؟
    نه ، البته به نظر من ! چون از 24 فریم به بالا دیگه برا کارای خیلی حرفه و صحنه آهسته به کار میره و شما این رو در نظر بگیرین که با خرید یه دوربین عکاسی ، قابلیت فیلم برداری رو هم میخوایین داشته باشین ، نه اینکه با خرید یه دوریین فیلم برداری ، یه دوربین عکاسی داشته باشین!
    بازم در خدمتم

7. این کاربر از pooya_hekmati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام و درود
    من نیاز به یک دوربین ضد اب دارم که برای عکس برداری و فیلمبرداری در دره ها و رود خانه ها و ÷رش از ارتفاع به داخل اب استفاده کنم مبلغی که می تونم هزینه کنم حدود یک تومنه
    خودم فکر می کنم این مدلها کیفیت عکس و مقاومت بهتری داشته باشند ولی بیشتر نظرم روی فوجی هست . شما چی پیشنهاد میدید

Canon PowerShot D20

Fujifilm Finepix XP200
    Pentax Optio WG-3

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اول از همه که دمت گرم
    بعد اینکه نظرت راجب RX100 Sony که هم عکس برداریش خوبه و هم 60 فریم چیه؟؟؟؟(فقط زشته)
    همینطور G1x Canon ؟؟؟؟؟
    در رابطه با قیمتم ی سری سایت ها همین G15 خیلی بالا زدن ، حدوود 1.6..حالا مطمینی 3100 یا G15 حول همون رنجی ان که گفتی؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اول از همه که دمت گرم ، 9کرتیم دادا
    بعد اینکه نظرت راجب RX100 Sony که هم عکس برداریش خوبه و هم 60 فریم چیه؟؟؟؟(فقط زشته) دوربین خوبیه ، ولی خیلی گروه
    همینطور G1x Canon ؟؟؟؟؟ این هم همین طور ، به نظرم ، اصلا پول دادن به کامپکت ، بیشتر از 700 تومن ، اضافه هست ، حالا کامپکتش هرچقدر میخواد پیشرفته باشه
    در رابطه با قیمتم ی سری سایت ها همین G15 خیلی بالا زدن ، حدوود 1.6..حالا مطمینی 3100 یا G15 حول همون رنجی ان که گفتی؟؟؟
    راستش من 3100 رو بهتون گفتم 1.3 تومن ، ولی G15 رو دقیقا نمیدونم ، و البته حدودا همون قیمتی که شما میگی هست.
    سوالی بود ، بازم در خدمتم

11. این کاربر از pooya_hekmati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان دوربین بریج تا سقف 1 تومن چی پیشنهاد میدید ؟

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض دوربین بریج تا سقف 1 تومن

دوستان قصد خرید دوربین بریج تا سقف 1 تومن رو دارم با اولویت های زیر
    CMOS باشه سنسورش
    مشکل فیلم برداری متوالی نداشته باشه (حداقل 30 دقیقه بشه باهاش فیلم گرفت بدون دادن ارور باتری و ...)
    دقت سنسور بیشتر از 12-13 مگاپیکسل نباشه چون شنیدم با وجود اندازه 1/2.3 سنسورها در دوربین های این رنج قیمت، مگاپیکسل بیشتر تاثیر منفی میذاره رو کیفیت تصویر.
    مشکل فوکوس حین فیلم برداری نداشته باشه (بشه به راحتی حین فیلم برداری از یه سوژه نزدیک به دور فوکوس کرد)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •