موافقم،ولی خب اینی که میگی مگه حرفه ای نیست، حرفه ای ها که فیلم نمیگیرن ، اینو چیکارش کنم؟؟؟؟
موافقم،ولی خب اینی که میگی مگه حرفه ای نیست، حرفه ای ها که فیلم نمیگیرن ، اینو چیکارش کنم؟؟؟؟
نه داداش ، فیلم میگیرن ، خوبشم میگیرن ، فقط محدودیت داره.
مثلا D5100 فقط میتونه فیله ها رو در مدت 20 دقیقه بگیره.
الیته اونم به خاطر این هست که سنسور این دوربین ها در موقع فیلم برداری یکم داغ میشه ، برا همین بیشتر اجازه نمیده تا به دوربین آسیب نرسه.
منم فکر کنم 3100 فیلم برداریش 20 دقیقه باشه یا حداقل 10 دقیقه.
البته شما میتونید با یه مکث چند دقیقه ای دوباره فیلم برداری کنین. ( یه موقع فکر نکنی که کلا 20 دقیقه بیشتر نمیگیره ها) بلکه فقط باید یه مکث کنی و دوباره فیلم بگیری .
البته داداش ، من خودم تا حالا بیشتر از 12 دقیقه فیلم نگرفتم. آخه اصلا به کار نمیاد. ( منظورم2 12 دقیقه شت سر هم هست ) و در کل بیشتر کلیپ های گرفته شده ، زیر 10 دقیقه هسسست.
یعنی اگه چن تا 10 یا 20 دقیقه پشت سرهم بگیرم امکان داره لنزش آسیب ببینه؟؟؟؟(مثلا جشن تولدی چیزی بشه)
و اینکه چون من تا حالا با حرفه ای کار نکردم ، آیا تفاوت فاحشی بین عکس یک کامپلکت خوب و 3100 وجود داره؟؟؟
و اینکه موقع فیلم این دوربین ها 24 فریم هستند و اذیت میکنن. اما دوربینای سونی 60 فریم هستند. به نظرت سونی انتخاب خوبی نمیتونه باشه؟؟؟
Last edited by amir_2013; 09-06-2014 at 02:42.
سلام دوستان
ممنون ميشم دوستاني که از جزئيات سخت افزاري دوربينها در کيفيت به خوبي واردن اهنمايي کنن
من تبليغ دو تا دوربين sony X350 و Sony R100 رو تو سايتها ديدم
خواستم بدونم بت توجه به قيمتشون کيفيت و کارايي کدوم رو پيشنهاد ميديد؟
بازم در خدمتم
سلام و درود
من نیاز به یک دوربین ضد اب دارم که برای عکس برداری و فیلمبرداری در دره ها و رود خانه ها و ÷رش از ارتفاع به داخل اب استفاده کنم مبلغی که می تونم هزینه کنم حدود یک تومنه
خودم فکر می کنم این مدلها کیفیت عکس و مقاومت بهتری داشته باشند ولی بیشتر نظرم روی فوجی هست . شما چی پیشنهاد میدید
Canon PowerShot D20Pentax Optio WG-3
Fujifilm Finepix XP200
اول از همه که دمت گرم
بعد اینکه نظرت راجب RX100 Sony که هم عکس برداریش خوبه و هم 60 فریم چیه؟؟؟؟(فقط زشته)
همینطور G1x Canon ؟؟؟؟؟
در رابطه با قیمتم ی سری سایت ها همین G15 خیلی بالا زدن ، حدوود 1.6..حالا مطمینی 3100 یا G15 حول همون رنجی ان که گفتی؟؟؟
سوالی بود ، بازم در خدمتم
دوستان قصد خرید دوربین بریج تا سقف 1 تومن رو دارم با اولویت های زیر
CMOS باشه سنسورش
مشکل فیلم برداری متوالی نداشته باشه (حداقل 30 دقیقه بشه باهاش فیلم گرفت بدون دادن ارور باتری و ...)
دقت سنسور بیشتر از 12-13 مگاپیکسل نباشه چون شنیدم با وجود اندازه 1/2.3 سنسورها در دوربین های این رنج قیمت، مگاپیکسل بیشتر تاثیر منفی میذاره رو کیفیت تصویر.
مشکل فوکوس حین فیلم برداری نداشته باشه (بشه به راحتی حین فیلم برداری از یه سوژه نزدیک به دور فوکوس کرد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)