الآن این ینی 4 ماه جبهه هیچی کسر نداره؟![]()
الآن این ینی 4 ماه جبهه هیچی کسر نداره؟![]()
دوستان یه سوالی
الان کسایی که شامل کسری میشن، پدرشون می تونه بره دنبال کاراش تا در واقع برگه ای چیزی بگیره که این توی پرونده ثبت بشه؟
یا این که حتما باید موقعی که دفترچه رو ارسال می کنیم بریم دنبالش؟
من یکی دو ماه دیگه مشمول میشم ولی می خوام زودتر کاراشو بکنم تا دوباره قانون عوض نشده!
microsof جان شما مطمئنی که واسه کسری باید برم محل یگان پدرم!؟ یعنی این کارت ایثارگری که به پدر بنده دادن به هیچ دردی نمیخوره !؟
بنده خودم دو سه روز پیش مرکز پیاده شهرمون بودم. . .
کارت ایثار گری رو هم برده بودم.
گفت برای گرفتن کسر خدمت که هنوز هم ابلاغیه اجراییش نیومده باید به یگان محل خدمت پدر مراجعه بشه.![]()
سلام به دوستان عزیز.
یکی از دوستان هم خدمتی من مشکل سنگ کلیه داره.رفته دکتر بهش گفته که میتونه معاف هم بشه.
این دوستم از شهر خودش هم میتونه برای معافی اقدام کنه؟
کلا باید برای معاف شدن چه کارایی انجام بده؟
ممنون.![]()
ملاک دکتر های کمیسیون رده خدمتی هستن .
خیر نمیتونه از شهر خودش اقدام کنه و پادگان بهش میگه کجا بره کمیسیون .
معمولا دکتر های کمیسیون هم میگن برو فلان جا عکس بگیر یا آزمایش بده ... طرف رو میفرستن یه دکتر متخصص خصوصی و در اصل رای اون متخصص میتونه شما رو معاف دائم کنه یا معاف از رزم . ( در صورتی که از طریق پادگان اقدام کنه به این صورت عمل میشه اگر قبل از خدمت اقدام کنه امکان داره دکتر های کمیسیون خودشون متخصص باشن. و رای نهایی رو صادر کنن.)
این سوال منم هستدوستان یه سوالی
الان کسایی که شامل کسری میشن، پدرشون می تونه بره دنبال کاراش تا در واقع برگه ای چیزی بگیره که این توی پرونده ثبت بشه؟
یا این که حتما باید موقعی که دفترچه رو ارسال می کنیم بریم دنبالش؟
من یکی دو ماه دیگه مشمول میشم ولی می خوام زودتر کاراشو بکنم تا دوباره قانون عوض نشده!
ظاهرا به برخی مناطق ابلاغ شده که کسری بدن ... اما اطلاع دقیقی در دسترس نیست.![]()
سلام مجدد خدمت دوستان.
شاید شما هم بخواید بدونید که این ابلاغیه در حال حاضر به یگان محل خدمت پدرتون رسیده یا نه ...
بهترین راه این هست که وارد این قسمت از سایت مخابرات بشید :
http://118.tct.ir/lglfrm05s.htm
استان و شهر محل خدمت پدرتون رو انتخاب کنید .
شماره پادگان محل خدمت پدرتون رو یاد داشت کنید و با اون تماس بگیرید . بگید به نیروی انسانی (اگر سپاه خدمت میکرده پدرتون) یا به آجودانی
(اگر در ارتش خدمت میکرده پدرتون) وصل کنن ... میتونید از مسول مربوطه اطلاعات لازم رو بگیرید.
موفق باشید.
دوستان برای گرفتن کسر خدمت لازمه که خود فرد هم بره محل خدمت پدرش؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)