یه عکس می شه بگیرید از این ارور؟ کجا ارور رو می ده توی تلنت یا توی وب؟
یه عکس می شه بگیرید از این ارور؟ کجا ارور رو می ده توی تلنت یا توی وب؟
جایی که میخوام وارد 192.168.1.1 بشم که پسورد رو وارد کنم این پیان رو قرمز وسط نوشته پسور که میزنم وارد پنل مودم نمیشه
من میخوام ریتم بصورت فیک بره بالا شاتل برام سرویس گیم فعال کنه چون میگه سرویست باید ریتش 1مگ باشه:|
فیک نیست این واقعیه توی صبانت به دلیل اینکه کامل پهنای باند رو توی 12 مگ باز می زارن من تا سرعت دانلود 2 مگ در ثانیه هم با این روش گرفتم.مطمئنید که مودمتون فرم ور Broadcom داره؟ صفحه Statistics شما مثل همین عکسی هست که من گذاشتم ؟
ضمنا اگر از تنظیمات جدید به هر دلیل راضی نبودید کافیه مودم رو خاموش و روشن کنید و بر می گرده به حالت قبل از اجرای دستور
Last edited by otfbax; 07-07-2016 at 15:22.
من شاتل دارم چکار کنم ریتم بره بالا برنامه ای هست؟راهی هست؟
فیک هم بره بالا کافیه برام
Last edited by maniya12; 07-07-2016 at 15:28.
براتون پیام خصوصی می فرستم اونجا صجبت می کنیم
یه نکته ای متوجه شدم با توجه به عکسی که یکی از دوستان فرستاد اونم این بود که خود شرکت باید فضای Rate شما رو زیاد کرده باشه یعنی بهتون اجازه ریت بالا رو داده باشه وگرنه این روش جواب نخواهد داد یعنی این روش برای کسایی جواب می ده که مثلا شرکت واسشون تا 20 مگ باز کرده ولی مودمشون با اینکه Snr بالا داره حداکثر ریت قابل دریافت رو نمی گیره
Last edited by otfbax; 07-07-2016 at 15:33.
حالا شما بگین ما تست میکنیم
متشکر
مودم من دی لینک 2730u سفیده که چیپستش ریلتکه! از طریق telnet به مودم وصل میشه ولی این دستور شما و دستورات دیگر منطبق با برنامه رو نمیگیره! مینویسه :
(Invalid parameter:configure--snr70(bits
راهی یا برنامه ای نیست که رو مودم های با چیپ ریلتک هم جواب بده؟!
نتم شاتله که خطمو تا 16 مگ باز گذاشته ، منتها مودم نمیزاره که snr از 10 پایین تر بیاد و خطم رو 13 الی 14 ست میشه!
آره دقیقا کار این دستور اینه که به زور snr رو کم می کنه و باعث می شه Rate بره بالا.دستور help رو بزنید توی تلنت احتمالا لیست دستورا رو بیاره اون بزارید اینجا ببینیم می شه کاری کرد یا خیر
.......................
Last edited by mahddi; 08-07-2016 at 03:31.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)