تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1592 از 1783 اولاول ... 5921092149215421582158815891590159115921593159415951596160216421692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,911 به 15,920 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام من با این نرم افزار کار کردم ولی نمیتونم در آخر وارد صفحه مودمم شم این ارور رو توی صفحه مودم میده Local user or Telnet administrator is configuring this device
    و نمیتونم با پسوردم وارد شم
    یه عکس می شه بگیرید از این ارور؟ کجا ارور رو می ده توی تلنت یا توی وب؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

جایی که میخوام وارد 192.168.1.1 بشم که پسورد رو وارد کنم این پیان رو قرمز وسط نوشته پسور که میزنم وارد پنل مودم نمیشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من میخوام ریتم بصورت فیک بره بالا شاتل برام سرویس گیم فعال کنه چون میگه سرویست باید ریتش 1مگ باشه:|

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من میخوام ریتم بصورت فیک بره بالا شاتل برام سرویس گیم فعال کنه چون میگه سرویست باید ریتش 1مگ باشه:|
    فیک نیست این واقعیه توی صبانت به دلیل اینکه کامل پهنای باند رو توی 12 مگ باز می زارن من تا سرعت دانلود 2 مگ در ثانیه هم با این روش گرفتم.مطمئنید که مودمتون فرم ور Broadcom داره؟ صفحه Statistics شما مثل همین عکسی هست که من گذاشتم ؟

ضمنا اگر از تنظیمات جدید به هر دلیل راضی نبودید کافیه مودم رو خاموش و روشن کنید و بر می گرده به حالت قبل از اجرای دستور
    Last edited by otfbax; 07-07-2016 at 15:22.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

فیک نیست این واقعیه توی صبانت به دلیل اینکه کامل پهنای باند رو توی 12 مگ باز می زارن من تا سرعت دانلود 2 مگ در ثانیه هم با این روش گرفتم.مطمئنید که مودمتون فرم ور Broadcom داره؟ صفحه Statistics شما مثل همین عکسی هست که من گذاشتم ؟

ضمنا اگر از تنظیمات جدید به هر دلیل راضی نبودید کافیه مودم رو خاموش و روشن کنید و بر می گرده به حالت قبل از اجرای دستور
    من شاتل دارم چکار کنم ریتم بره بالا برنامه ای هست؟راهی هست؟
    فیک هم بره بالا کافیه برام
    Last edited by maniya12; 07-07-2016 at 15:28.

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من شاتل دارم چکار کنم ریتم بره بالا برنامه ای هست؟راهی هست؟
    براتون پیام خصوصی می فرستم اونجا صجبت می کنیم

یه نکته ای متوجه شدم با توجه به عکسی که یکی از دوستان فرستاد اونم این بود که خود شرکت باید فضای Rate شما رو زیاد کرده باشه یعنی بهتون اجازه ریت بالا رو داده باشه وگرنه این روش جواب نخواهد داد یعنی این روش برای کسایی جواب می ده که مثلا شرکت واسشون تا 20 مگ باز کرده ولی مودمشون با اینکه Snr بالا داره حداکثر ریت قابل دریافت رو نمی گیره
    Last edited by otfbax; 07-07-2016 at 15:33.

7. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یه نکته ای متوجه شدم با توجه به عکسی که یکی از دوستان فرستاد اونم این بود که خود شرکت باید فضای Rate شما رو زیاد کرده باشه یعنی بهتون اجازه ریت بالا رو داده باشه وگرنه این روش جواب نخواهد داد یعنی این روش برای کسایی جواب می ده که مثلا شرکت واسشون تا 20 مگ باز کرده ولی مودمشون با اینکه Snr بالا داره حداکثر ریت قابل دریافت رو نمی گیره
    حالا شما بگین ما تست میکنیم
    متشکر

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مودم من دی لینک 2730u سفیده که چیپستش ریلتکه! از طریق telnet به مودم وصل میشه ولی این دستور شما و دستورات دیگر منطبق با برنامه رو نمیگیره! مینویسه :
    (Invalid parameter:configure--snr70(bits
    راهی یا برنامه ای نیست که رو مودم های با چیپ ریلتک هم جواب بده؟!
    نتم شاتله که خطمو تا 16 مگ باز گذاشته ، منتها مودم نمیزاره که snr از 10 پایین تر بیاد و خطم رو 13 الی 14 ست میشه!

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مودم من دی لینک 2730u سفیده که چیپستش ریلتکه! از طریق telnet به مودم وصل میشه ولی این دستور شما و دستورات دیگر منطبق با برنامه رو نمیگیره! مینویسه :
    (Invalid parameter:configure--snr70(bits
    راهی یا برنامه ای نیست که رو مودم های با چیپ ریلتک هم جواب بده؟!
    نتم شاتله که خطمو تا 16 مگ باز گذاشته ، منتها مودم نمیزاره که snr از 10 پایین تر بیاد و خطم رو 13 الی 14 ست میشه!
    آره دقیقا کار این دستور اینه که به زور snr رو کم می کنه و باعث می شه Rate بره بالا.دستور help رو بزنید توی تلنت احتمالا لیست دستورا رو بیاره اون بزارید اینجا ببینیم می شه کاری کرد یا خیر

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

.......................
    Last edited by mahddi; 08-07-2016 at 03:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •