من داشتم . همون نوین نت هست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من داشتم . همون نوین نت هست
نه داداش فیک نیست واقعیت داره این سرویس دینامیته که شرکت hiweb یا همون نوین نت میده که همه سرویس هاشو رو 8 مگ میبنده.بعد هم در مورد سوال دوم هم ایشون مثلا 70 مگ دانلود کرده بعد دانلود رو قطع کرده و بعد از دوباره ادامه دانلود رو زده که اون عددها از اول میان به خاطره همینه که 98 مگ دانلود شده اما جمع اون عددها به 98 مگ نمیرسه![]()
اصلا فکرشو نکن!نوین نته که اوایل خوب بود منم داشتم بعد آروم آروم قیمتا رو بالاتر و امکانات رو کاهش داد ....
منم قبل مخابرات از نوین نت سرویس داشتم، ولی بنظرم هرچی که بود از مخابرات خیلی بهتر بود! لااقل سرویس 512 که می گرفتم سرعتش از 250 پایینتر نمیومد، پشتیبانیشم مثل مخابرات آدم رو پیر نمی کرد!
راستی من امروز زنگ زدم مخابرات پرسیدم الان ساعات ریاگان دقیقا چه ساعتیه؟ گفت 2 تا 6 صبح! تازه می گه ساعت 2 شب باید یه بار مودم رو خاموش کنی تا بره رو حالت رایگان! همونجا به طرف گفتم چقدر مسخره!
واقعا اینطوریه؟ نصفه شب باید یه بار مودم رو خاموش روشن کرد؟!
اونطوری که تو تاپیک نوین نت پیگیری میکردم خیلی ها از پشتیبانیش راضی نبودن و حتی الفاض رکیک هم نثارش میکردن
البته نمیگم پشتیبانی مخابرات خوبه -- اینم مذخرفه ولی نوین نت هم خیلی مسخرست گویا
ساعات رایگان هم نمیدونم
چون بیشتر از 90 درصد کسایی که میان مخابرات واسه دانلود هست و پورت نامحدود دارن .![]()
تو این مراکز فکر کنم هست :
2 - 6 - 8
( های وب )
دوستان خلاصه اندیشه رو جمع کنیم یا نه؟؟ می خواستم بیام ضحی کیش اما یکی بچه ها یه نکته خیلی مهم راجب قرارداد مخابرات گفت که مدتش یک سالست و... همون موقع ثبت نام توضیح میده و البته چاره ای جز قبول کردنش نداری!! تو این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش دو دل شدم! یکی میگه ضحی کیش خوبه، یکی میگه تعریفی نداره!! یعنی از اندیشه بدتره؟! من 3ساله دارم از اندیشه استفاده می کنم و تمام این مدت همینی بوده که الان هست!! بدون هیچ تغییری! بدتر شده بهتر نشده!!
البته اینم بگم که دانلودم زیاده و دنبال نامحدود بی دردسرم.ولی سرعت باز کردن وب هم برام مهمه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Last edited by mahyar2013; 20-05-2013 at 22:42.
فکر نمیکنم ارزش داشته باشه کوچ کنی! چون اصلا الآن تعریفی نداره سرعت، 256 نامحدوم ماکزیمم 35هست!
در مورد توافقنامه هم من اصلا نه مدرکی دادم و نه چیزی امضا کردمتلفنی ثبت نام کردم، زنگیدم یوزر پس رو گرفتم، گفتن میایم واسه نصب...گفتم نیاز نیس
![]()
من بودم گفتم
در مورد سرعت
قبل از این مشکلات ضحی کیش واسه دانلود فوق العاده بود
ولی الان هم که سرعت ها واقعی شده بازهم عالیه (( حداقلش اینه از اندیشه بهتره ))
چون اندیشه 1024 نامحدود میده 250 تومان ولی ضحی کیش 48 تومان
البته احتمال داره بازم سرعت ها بره بالا چون خیلی ها هنوز مشکل دارن
ولی اگه نظر من رو میخای 1 ماه همون اندیشه بمون تا بعد از انت**خا**بات ببین اوضاع چه شکلی میشه
ریسک نکن -- وایسا اگه خوب بود بعد بیا (( اوایل تابستون معلوم میشه خوب هست یا نه
![]()
آخه بدی اندیشه اینه که آسمون زمین بیاد هیچ تکونی به خودش و قیمتاش و سرعتش نمیده!!! الان 3ساله که همین آش و همین کاسست!! واقعا آدم اعصابش خراب میشه!! من 256 نامحدود دارم 28000 تومنم دارم میدم سرعتم بین 40 تا 50 هستش! در حال حاضر سرعت واقعیه 1مگ نامحدود ضحی کیش چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)