1000 دلسوزي نداره![]()
1000 دلسوزي نداره![]()
1000 دلسوزی نداره .... با 2-3 تا از دورو بریام دوست شدم واسه همین .... خوب بالاخره بازی باید یکمم دل خوشی داشته باشه منم اینجا 2 تا دوست خوب پیدا کردم ..... وسه همین فعلا میخوام اینجا بمونم
حال دوستمان را نگیر![]()
من حالشو نگرفتم كه حالا مگه خودم پوينتم چنده نه چنده؟من فقط گفتم ميتونه تو ورلد 12 هم بياد
![]()
سلام دوستان
میبخشید سوالی داشتم.
من الان امتیازم 524 است مشکلی که دارم اینه که از این مرحله نمیدونم استراتزی صحیح برای ادامه بازیم چیه.
الان دارم اصطبل و آهنگری رو آپ گرید میکنم تا Heavy Cavalry بسازم.
مشکل دیگه ای که دارم اینه که زمان آپ گریدم خیلی طولانی شده و به بیش از 3 ساعت رسیده نمیدونم چطور این رو کمترش کنم.
الان وضعیت منابعم طوریه که دایم پر میشه و مجبورم هی فقط گنجایش انبار رو افزایش بدم اما چون زمان اپگرید طولانی شده باز همیشه کلی اضافه است و خلاصه نمیدونم طرح صحیح برای ادامه چیه ؟
از نظر نیرو هم 100 - 30 و 30 سرباز از سربازهای پیاده دارم ( به ترتیب نیزه دار - شمشیر زن و تبردار) و 50 تا اسکات - حدود 50 تا ال سی و حدود 40 تا Mounted archer
در تصویر وضعیتم رو میبینید خوشحال میشم هم بهم بگید که الان چه چیزهایی در اولویت است برای آپگرید و بعد هم بگید که طرح و برنامه صحیح برای ادامه بازی چیه ؟ ( الان هدفم باید چی باشه ؟ و برای رسیدن بهش چی رو باید در اولویت در نظر بگیرم و ... )
با تشکر
![]()
تو 12 ما بهم نزديكيما
وقتي رو روستا من هستي يكمي نقشه رو بياري سمت چپ خودتو ميبيني تو نقشه![]()
Last edited by Hannibal_ir; 12-01-2008 at 17:55.
اره نسبت به بقیه بهم نزدیکتریم .در ضمن من که نزدمتاشک من هم در اوردی
بریم.
تفنگت هم بیار .
یک ساعت دیگه بیا در روستای من تا با هم بریم.
تو یک پست قبل تر ها من زدم برای تازه وارد ها ساختمان village headquarters را اپگرید کنی سرعت ساخت بقیه ساختمان ها کاهش می یابد لول ان را بالا ببر مشکل حل می شه
خوب چرا دعوا میکنین ! عیبی نداره بابا حالم گرفته نشد بیخیال شین ...
من که هنوز امیدوارم یکی پیدا بشه یک حال اساسی بهم بده ..... تا ببینیم چی پیش میاد
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)