یکی مدل 1100D از شرکت کانن هست
و دیگری مدل D3100 از شرکت نیکون میباشد.
که جفتشون حدود 1.3 میلیون هستند و به نظرم 3100 بهتره
یکی مدل 1100D از شرکت کانن هست
و دیگری مدل D3100 از شرکت نیکون میباشد.
که جفتشون حدود 1.3 میلیون هستند و به نظرم 3100 بهتره
سلام دوستان من بیشتر چون کوه و طبیعت میرم یه دوربین جمع و جور برای اینکار میخوام که هم کیفیت عکسهاش بالا باشه بیشتر کیفیت عکس برام مهمه و اینکه در محیط بسته مثله داخل خانه و جاهایی مثله غار هم خوب عکس بگیره و عمل کنه
خودم تو بازار کمی تحقیق کردم یه سری ها میگفتن FUJI XP200 بگیر یکی هم خیلی روی المپیوس TG2 مانور میداد دوستان شما چه مدلی رو به من پیشنهاد میکنید که بتونه نیازهای منو برآورده کنه
سلام دوستان
دنبال یه دوربین عکاسی دیجیتال هستم تا سقف یک میلیون تومان (هر چه ارزونتر بهتر) کیفیت عکس فول اچ دی مد نظرمه و فیلمبرداری هم قابل قبول باشه تو محیط های با نور کم کیفیت بالایی داشته باشه و قدرت زوم قابل قبول باشه.
اکثر مواقع تو شب و تو محیط های کم نور عکس میگیرم بنابر این کیفیت در نور کم برام مهمه. دنبال سیستم عامل یا اپلیکیشن های اضافی برای آپلود عکس یا حتی بازی کردن نیستم. کیفیت عکس و فیلم فقط برام مهمه. برند خاصی مد نظرم نیست پس از هر برندی مشاوره بدید ممنون میشم.
باطری خوبی هم داشته باشه.
من ساکن مالزی هستم پس اگه مدلی که مد نظرتونه تو ایران نیست ولی از اینجا بشه پیدا کرد هم بفرمایید میرم دنبالش.
دوستان بنظرتون Canon G15 مناسبه یا میتونم دوربین بهتری پیدا کنم؟
با سلام.
انشاالله تا چند وقت دیگه نمایندگی بیمه میزنم.
یه دوربین برای عکس برداری از بدنه ماشین (برای بیمه بدنه) لازم دارم.
قبلا هم از دوربین دیجیتال استفاده نکردم.
از نظر بودجه هر چی کمتر باشه بهتر.کیفیت در حدی باشه که اجزای مختلف بدنه ماشین به وضوح مشخص باشه.فیلم هم که نمیخوام اصلا.
ممنون میشم مدل های پیشنهادیتون رو با ذکر قیمت بگید.
با تشکر
سلام
خب همه ی دوربینهای کامپکت و ارزان جوابگوی نیاز شما خواهند بود.فقط برای عکاسی شب هنگام باید دوربینی که فلاش خوبی داره بخرید
خب گزینه هایی مثله Canon Powershot A3500 IS
سلام
من یک دوربین میخوام که هم عکس بگیره و هم فیلم در حدود 1 میلیون و کیفیت عالی
از دوستای عزیز که در این زمینه تخصص دارن میخوام تا راهنماییم کنن چه انتخابایی میتونم داشته باشم با در نظر گرفتن تمام شرایط
ممنون![]()
دوست عزیز ، اول از همه بگین شنا برا چه کاری میخوایی و در چه زمینه ای بیشتر عکس میگیرین؟؟
و اینکه آیا اندازه دوربین و وزن اونم براتون مهمه؟
خب هر جور عکسی، ی دوربین خونوادگی
تنها فاکتور مهم برام کیفیتشه و نه وزن و قیافه و هر چیز دیگه ای
دوست عزیز
به نظر من با یکم افزایش قیمت به 1.3 میلیون ، برو و یه دونه dslr نیکون مدل D3100 بگیر. که خیلی خوبه.
بعد از گذشت زمان کوتاهی و کار کردن باهاش و عکی انداختن ، عکاسی و اصول اولیه دستت میاد و دیگه میتونی ار حداکثر کیفیت دوربین استفاده کنی.
میدونی برا چی میگم ، مثلا اگه شما بری یه کامپکت مثل G15 که خیلی هم خوبه بگیری ، هر چی هم باشه کامپکت هست ، ولی شما میتونی با خرید یه لنز خوب برای 3100 بعد از مدتی که حرفه ای تر شدی ، عکس هایی بگیری که خیییلی با کیفیت و شارپ باشم که دیگه در اون صورت G15 بهش نمیرسه.
در کل نظر با خودته . ولی بازم کاری بود در خدمتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)