خیر، همونطوری که گفتم صدا از تصویر جا میمونه. قبلا این مشکل رو داشتم و برای حل اش توی run تایپ می کنید dxdiag و به تب sound برید، اونجا چیزی به نام sound accelerator هست که با تغییر اون این مشکل حل میشد. اما الان درست نمیشه
خیر، همونطوری که گفتم صدا از تصویر جا میمونه. قبلا این مشکل رو داشتم و برای حل اش توی run تایپ می کنید dxdiag و به تب sound برید، اونجا چیزی به نام sound accelerator هست که با تغییر اون این مشکل حل میشد. اما الان درست نمیشه
چرا یه کلر ببندی حله ....با فنم شاید بشه ...
تهویه کیسم خیلی مهمه !
سلام
من به تازگی ویندوز 8 نصب کردم و جنرالم به این مشکل برخورد کرده که تا میزنم باز بشه اصلا صفحه میرتش و با این کار هم درست نشد اگه میتونید کمکم کنید
با تشکر
موقع اجرای بازی The Adventures of Tintin یه اررور داده میشه به صورت you must specify a bigfile to load و بازی اجرا نمیشه.کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایلی رو که گزاشتم ،کپی کنید به My Document
(خیلی عجیبه ،هر سایتی دیدم راجبه این بازی همشون یا چینی بودن یا روسی! )
ممنون ازتون،ولی بعد از کپی این فایل ها، اجرا که میکنم،این پیغامو میده:
این مشکلو تو فرومای خارجی خیلیا داشتن ...همشون گفتن باید usbloaderGXرو آپدیت کرد...نمیدونم این چیه ...به هر حال اینم نصب کنید شاید درس شه ...:ممنون ازتون،ولی بعد از کپی این فایل ها، اجرا که میکنم،این پیغامو میده:
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
این کرکم امتحان کنید :
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:59 PM ----------
پسوردش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mjorh; 18-03-2012 at 01:55.
بله همینه...
کار باهاش خیلی سادست...شما نرم افزار رو که نصب کردی یه درایو مجازی توی my computer ویندوز ایجاد میشه که باید روش راست کلیک و در قسمت mount آدرس اون فایل ایمیج رو بدی...
گفتم که والا این ایراد رو من اولین باره که توی یه بازی میشنوم ولی شما توی بازی گزینه vertical screen رو خاموش و تنظیمات audio بازی دستکاری کن ببین مشکلت رفع میشه!
اقا من بازي برينك و گرفتم امدم نصبش كنم ديدم فايلاش دميج اما به يكي از دوستام دادم اون ريختش وهمچي اتفاقي براش نيوفتاد
كسي مي دونه براي ريختنش بايد چي كركنم
کسی برای این جوابی نداره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)