پینگ من بیشتر اوقات ثابته ، الان پینگ گرفتم و پینگ داخلی ۲۰ بود و گوگل هم ۲۷۰ و یاهو هم ۳۷۰ بود.
پینگ من بیشتر اوقات ثابته ، الان پینگ گرفتم و پینگ داخلی ۲۰ بود و گوگل هم ۲۷۰ و یاهو هم ۳۷۰ بود.
خیلی ممنون دوست عزیز
رفتین مخابرات یا از سایت تبدیل کردین . شبی چند گیگ دانلود میکنی ؟ شده شبانه رو اشتباه حساب کنه با روزانه ؟ آپلود میدونین رایگان حساب میکنن یا نه ؟
باید حضوری صاحب خط بره مخابرات...شبی 5گیگ راحت دانلود میشه..نه خدایی تا حالا اشتباهی حساب نکرده...خیر اپلود رایگان نیست و از حجم کم میشه...ولی انصافا سرعت شب و روز ثابته250کیلو بابته
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
بچه ها در مورد لاگ مصرفی من کسی چیزی نمیتونه بگه ؟ 2020 میگه هزینه رو ما نمیتونیم چک کنیم ، 195 هم شکایت کردم با همین عکس ها گفتن باید صبر کنی قبض بیاد! کسی تا حالا لاگ های مصرفی اینطوری داشته توی روز هم صد در صد کمتر از 5 گیگ مصرف کردم // یکم تا 6ام نا محدود داشتم بعد از 6 ام به بعد حجمی کردم ولی لاگ هاش مزخرفه
![]()
سلام. مشکل شما چیه الان؟
اون قیمتها الکیه، روی قبض همون قیمت ماهیانه سرویستون میاد.
اگه بخوای اینارو حساب کنی که در ماه ار 100تومن هم میزنه بالاتر
آی دستت درد نکنه حداقل یکی یه چی به ما گفت! دقیقا الان روی قبضم یه میلیونی باید بیاد ولی خوب حجم مصرفی نامحدودم رو آورده روی حجمی اون 4 گیگه رو میگم !!!
بعدش اینو توی سایت الان زده به نظر شما اینم الکیه ؟
حجم ترافیک کل در ماه شمسی جاری تا 1394/04/14
حجم ترافیک رایگان شبانه23.3 GB
13.9 GB
الان با این چیزی که اینا زده توی قبض چقدر هزینه اینترنت میاد ؟
خوب اون 4 گیگ هم جزء مصرف این ماهت حساب میشه دیگه ولی چون رایگان بوده هزینه ای واسش نمیاد.
من نمیدونم کدوم طرح رو دارید. اگه 10 گیگ در ماه باشید، حدودا الان 10 گیگ روزانه مصرف کردید که باید اون مقدار قبل از 6ام رو ازش کم کنید. اونوقت معلوم میشه چقدر از 10 گیگ ماهیانتون مونده.
روی قبض هم همون 21تومن میاد
دوستان تلگرام وایبر برای شما هم مشکل داره ؟ چند روزی اینجوری . وایبر که اصلا دیگه نمیزاره کد ارسال کنه .
وایبر برای من مثل همیشه است و به جز هنون کندی همیشگی مشکل دیگه ای نداره و راحت کار میکنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)