تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1591 از 4105 اولاول ... 591109114911541158115871588158915901591159215931594159516011641169120912591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,901 به 15,910 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

واکنش ستادکل نیروهای مسلح به مدل تبديل سربازي اجباري به حرفه‌اي
    کاندیداها درباره سربازی حرف نزنند؛ در حیطه ریاست جمهوری نیست
    پلیس > نظام وظیفه- همشهری‌آنلاین:
    یک مقام مسئول در ستادکل نیروهای مسلح در واکنش به سخنان برخی کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری درباره سربازی گفت: از کاندیداهای ریاست جمهوری می‌خواهیم در مورد مدل سربازی که از حیطه ریاست جمهوری خارج است، اظهارنظر نکنند.
    محسن رضایی در سخنرانی‌های انتخاباتی خود به مدل جدیدی از سربازی اشاره کرده و تاکید کرده بود که اگر رئیس جمهور شود تغییراتی در سربازی ایجاد می‌کند.
    او گفته بود: اگر رییس جمهور شوم سربازی حرفه‌ای را جایگزین سربازی اجباری خواهم کرد.
    چند روز پس از این اظهارات اداره ارتباطات و اطلاع‌رسانی ستادکل نیروهای مسلح به نقل از یک مقام مسئول اعلام کرد: محل بررسی مدل‌های مختلف سربازی، ستادکل نیروهای مسلح است و این مساله همواره در این ستاد مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.
    این مقام ارشد نیروهای مسلح خطاب به مردم و بویژه جوانان و مشمولان تاکید کرد که به تبلیغاتی از این قبیل توجه نکنند.

2. 6 کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان عزیز لطفا از بحث در مورد انتخابات
    و نامزد ها جدا خودداری کنید
    تا مجبور به حذف نظرات نشویم

پست دوستمون در بالا کاملا در این مورد شفاف سازی کرده و نیازی به ادامه این بحث نیست ...

با تشکر از همکاری شما عزیزان...

TAPATALK
    Last edited by SNOW PATROL; 05-06-2013 at 16:25.

4. 5 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    طبق این بخش نامه جدید کلا افراد مشمول که ۹۱ اعزام شدن و متولد قبل ۷۲ هستن می تونند کسری بگیرند؟ کی این بخش نامه ابلاغ میشه؟
    اگه کسی اقدام کرده به کسری لطفا مراحل کسری جبهه پدر رو اینجا بگه ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

سلام دوستان
    طبق این بخش نامه جدید کلا افراد مشمول که ۹۱ اعزام شدن و متولد قبل ۷۲ هستن می تونند کسری بگیرند؟ کی این بخش نامه ابلاغ میشه؟
    اگه کسی اقدام کرده به کسری لطفا مراحل کسری جبهه پدر رو اینجا بگه ممنون میشم
    دوست گرامی با وجود اینکه در پست های قبلیم هم گفتم متاسفانه!! ... حتی بعضی ها حاضر به خوندن این بخشنامه هم نمیشن!( شاید من 10 بار خونده باشمش خودم )
    و فقط میان و اینجا سوالشون رو مطرح میکنن.
    ظبق بخش نامه در صورتی که شما متولد 72 و قبل باشی و غیبت نداشته باشی اعم از اینکه در پروسه معافیت کفالت ؛ پزشکی ؛ یا معافیت تحصیلی باشی
    و همین امروز هم دفترچه خدمت رو پست کنی این کسر خدمت شامل حالت میشه .
    حتی اگر غیبت داشته باشی و تا 91/3/3 هم خودت رو معرفی کرده باشی باز هم میتونی از این کسر خدمت استفاده کنی.

معاون مشمولان وامور معافيت هاي اين سازمان تاكيد نمود: با توجه به اينكه ،تنها افرادي در شمول تسهيلات كسرخدمت قرار مي گيرند كه تا پايان سال 90 به سن مشموليت رسيده باشند بنابراين فقط مشمولان متولد 72 و ماقبل مي توانند از اين امتياز استفاده نمايند و شامل مشمولان متولد 73 و به بعد نخواهد شد.
    وي مواردي از دلايل قانوني اعزام نشدن به خدمت در سال 90 را اينگونه برشمرد : افراديكه هنوز مهلت معرفي آنان براي تعيين تكليف وضعيت خدمتي سپري نشده يا اعزامشان با مجوز وظيفه عمومي به تعويق افتاده و يا اينكه با اخذ معافيت تحصيلي و يا با داشتن شرايط قانوني مشغول به تحصيل شده باشند و يا درخواست ديگر آنان مانند معافيت كفالت و پزشكي در دست رسيدگي باشد.
    واعظي نژاد افزود: مشمولان غايبي كه در مهلت اعتبار مقررات بخشش غيبت يعني تا تاريخ 3/3/91 خود را معرفي و به خدمت اعزام شده اند در حكم مشمول غير غايب بوده و از تسهيلات كسرخدمت ايثارگري بهره مند خواهند شد.
    با خوندن این 3 بند جوابتون رو به طور کامل میگرفتین

در ضمن در قانون جدید ورود به سن 18 سالگی سن مشمولیت هست . نه ورود به فروردین ماهی که فرد وارد 18 سالگی میشه.

درباره گرفتن کسر خدمت هم تنها و تنها راه این هست که به محل خدمت پدر مراجعه کنید و کسر خدمت رو دریافت کنید . و به پادگان محل خدمت تحویل بدید.

7. 4 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست گرامی با وجود اینکه در پست های قبلیم هم گفتم متاسفانه!! ... حتی بعضی ها حاضر به خوندن این بخشنامه هم نمیشن!( شاید من 10 بار خونده باشمش خودم )
    و فقط میان و اینجا سوالشون رو مطرح میکنن.
    ظبق بخش نامه در صورتی که شما متولد 72 و قبل باشی و غیبت نداشته باشی اعم از اینکه در پروسه معافیت کفالت ؛ پزشکی ؛ یا معافیت تحصیلی باشی
    و همین امروز هم دفترچه خدمت رو پست کنی این کسر خدمت شامل حالت میشه .
    حتی اگر غیبت داشته باشی و تا 91/3/3 هم خودت رو معرفی کرده باشی باز هم میتونی از این کسر خدمت استفاده کنی.

با خوندن این 3 بند جوابتون رو به طور کامل میگرفتین

در ضمن در قانون جدید ورود به سن 18 سالگی سن مشمولیت هست . نه ورود به فروردین ماهی که فرد وارد 18 سالگی میشه.

درباره گرفتن کسر خدمت هم تنها و تنها راه این هست که به محل خدمت پدر مراجعه کنید و کسر خدمت رو دریافت کنید . و به پادگان محل خدمت تحویل بدید.
    ممنون از جوابت سوال کردم چون در مورد این بخشنامه توی ۲ سایت ۲ چیز متفاوت نقل قول کرده بودن. من خودم ۱۲ ماه خدمت هستم و امریه
    متشکر انشالله زودتر ابلاغ شه به یگان ها!

9. این کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

ممنون از جوابت سوال کردم چون در مورد این بخشنامه توی ۲ سایت ۲ چیز متفاوت نقل قول کرده بودن. من خودم ۱۲ ماه خدمت هستم و امریه
    متشکر انشالله زودتر ابلاغ شه به یگان ها!
    ملاک عمل سایت نظام وظیفه هست .
    به امریه ها کسر خدمت تعلق نمیگیره ... ( این طورکه خودشون اعلام کردن ... شما پیگیری کنید .)

11. 2 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ملاک عمل سایت نظام وظیفه هست .
    به امریه ها کسر خدمت تعلق نمیگیره ... ( این طورکه خودشون اعلام کردن ... شما پیگیری کنید .)
    امریه بیرون سازمانی نیستم!

13. این کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dante May Cry M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان میشه یکی بهم بگه من که بابام 5% جانبازی و 10 ماه سابقه جبهه داره چقدر کسری با این جدید بهم تعلق می گیره ؟؟

خیلی برام مهمه، اگه کسی می دوبنه لطفا بهم جواب بده

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

سلام

دوستان میشه یکی بهم بگه من که بابام 5% جانبازی و 10 ماه سابقه جبهه داره چقدر کسری با این جدید بهم تعلق می گیره ؟؟

خیلی برام مهمه، اگه کسی می دوبنه لطفا بهم جواب بده
    سلام.
    توی این پست گزاشتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جمعا به شما 5 ماه کسر خدمت تعلق میگیره. ( جمع جبهه +جانبازی طبق قانون 90) کمتر یا بیشترش با یگان صادر کننده .

16. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dante May Cry M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مارو باش فکر کردیم 10 ماه کسری میدن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •